Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האם יש אפשרות להתקין את התוכנה על הסמסונג הקשיש שלי?

מצאתי אתר שאומר שכן, אבל נראה לי קצת מוזר אחרי שכולם אומרים שזה לא אפשרי.

http://iosonandroid.com/

אשמח שתעיינו באתר ותתנו את דעתכם.

תמיר.

פורסם

בולשיט גמור.

אינדיקציה מס' 1- IOS על אנדרואיד יהיה סנסציה מטורפת. יהיה לזה הרבה יותר מ 64 shareים.

אינדיקציה מס' 2 והמסמר האחרון בארון- שלוחצים "הורדה" זה מקפיץ את השטות של complete this offer to download

כל אתר לגיטימי בחיים לא יעשה את זה, מדובר בתוכן מזויף.

פורסם

אין סיכוי שזה אמיתי,אחרת בכל שרשור "אנדרואיד נגד IOS" היית רואה דברים בסגנון "עוד סיבה לא לקנות אייפון- אפשר להריץ IOS על מכשירי אנדרואיד זולים בהרבה מהאייפון".

מה שכן,יכול להיות שזה איזה לאנצ'ר שנראה כמו IOS,שלדוגמא פורס את כל האפליקציות על הדף הראשי והאייקונים נראים כמו בIOS וכו'

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

יש המון לאנצ'רים אבל שום דבר לא יהיה כמו IOS, תרשום IOS ON GALAXY S3, יש שרשור מצחיק ב XDA על הדבר הזה, אגב, פשטות? אחרי 3 שנים עם IOS באנדרואיד הרבה יותר קל להגיע לכל דבר.

Miata ND2

פורסם (נערך)

מיותר לנסות. עוד מימי ה HD2 שלי למדתי, כשתוכנה לא עוברת אופטימיזציה ראויה לחומרה ספציפית (לרבות התאמות דרייברים ו APIים), חבל על הזמן ובעיקר על העצבים.

יש את הפסיכים שישפריצו מכל רום או קרנל חדש שיוצאים וירוצו לצרוב אותם על המכשיר. אני התייאשתי מכך מהר מאוד. כל הפורטים של אנדרואיד ל HD2 לא עבדו בצורה בה ציפיתי שיעבדו, גם לא CM המהולל.

רוצה חוויית iOS כהילכתה? לך קנה אייפון יד"ש. אפילו 4S יעשה את העבודה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
יש המון לאנצ'רים אבל שום דבר לא יהיה כמו IOS, תרשום IOS ON GALAXY S3, יש שרשור מצחיק ב XDA על הדבר הזה, אגב, פשטות? אחרי 3 שנים עם IOS באנדרואיד הרבה יותר קל להגיע לכל דבר.

+1

הפיתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו.

אבל כמובן שהוא יקח רק את מראה הIOS - כל השאר (חנות אפליקציות וכו') - יהיו של גוגל.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...