Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני שוקל לקנות מגן דלת לרכב, כמו שמופיע כאן בתמונה:

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=8655&aff=Ret&utm_source=ret.co.il

לפני כן לא היה לי מגינים כאלה. הרעיון הוא למנוע שריטות או בליטות שנגרמות אם מישהו נצמד.

אני זוכר שפעם שמעתי שאביזרים כאלה יכולים לגרום חלודב בגלל הצטברות רטיבות של גשם בחורף בין הגומי לדלת.

שאלתי היא: מה דעתכם ? האם יש בכך אמת ? או שאין מה לחשוש ?

(אני שואל עקרונית לגבי מגני דלתות לרכב ולא ספציפית לגבי המגינים שבתמונה)

בברכה,

יוסי

פורסם

מדביקים את זה עם דבק דו צדדי ,אני לא אוהב את זה כי זה מכוער אבל הרבה חברים שלי שמו זה עוזר אבל זה נופל עם הזמן בגלל החום של הארץ.

חלודה זה לא עושה!

פורסם

תודה על תשובתך.

האם חייבים לשים דבק ?

אני מדבר על מגני דלתות אנכיים,שמלבישים על דופן הדלת. היה פעם דבר כזה למישהו שהכרתי ואני לא זוכר שהוא אמר שזה נופל

בברכה

יוסי

פורסם

לא ממש התנסתי עם כאלה בלי דו"צ ,אבל אני יודע שיש מגני דלתות בצבע שקוף כאלה שמתלבשים על הצד של הדלת ,קשה לי להאמין שהם יפלו כל עוד לא ישחקו איתם בכוח.

ראיתי כאלה בעיקר על טיוטה והם קצת גסים ומכוערים,חיפשתי באינטרנט להראות לך אבל אני לא מוצא.

בכל מקרה אם אתה מעונין בכאלה פסי הגנה תחפש כאלה "מקורים לרכב שלך" יחזיקו הרבה מאוד זמן. ואם לא תרצה להדביק אותם עם הדו"צ שהם מגיעים תקלף אותו ותדביק עם דו"צ של 3M ואז זה לעולם ועד.

• תוכן חדש...