Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שאני יודע איזה הונדה קניתה.

בכל מיקרה אם אתה אוהב את הרכב ונכנסת לעולם השיפורים בידיעה שאני קונה רכב בלי טורבו מהמיפעל ואתה עוד מפחד,כמו שאמרו קודמיי עדיף שתימכור כי המטרה פה הנאה נטו .

גם אני אם הונדה טורבו כבר הרבה זמן ואין בעיה להסתכן כי אנחנו אוהבים את הסמל במיוחד אם השבלול .בכל זאת תעשה את החושבים אם עצמך ולאיזה הרפתקה נכנסת , מה שאני מציע אל תמככככור זאת מחלה טובהה מידי .

פורסם

שמתי היום משתיק לאגזוז אבל זה לא כל כך עזר טיילתי קצת בעיר וראיתי בוחן עוצר מכוניות חופשי האוטו מושקע בהרבה כסף , אני רוצה להמשיך לנסוע באוטו טסטים זה לא הבעיה אצלי הבעיה שאני צריך לחפד כל הזמן להדליק את האגזוז יותר מימה שעכשיו זה ממש בעיה כי יש לי צנרת בבניה אישית פורק חשבתי לשים פנימי כדי שלא יהיה את הרעש , אבל האוטו הוא לשימוש יום יומי אם יורידו לי אותו מהכביש אני מסתדר עם הפירוק של הטורבו והכל במינימום הוצאה כספית כולל החזרה שלו לאוטו לאחר עליה לכביש אבל זה מלווה בדו"ח של אלף שקל וארבע נקודות , היום הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהיריח יש למישהו המלצה מה אפשר לעשות בנידון ?

פורסם

הונדה לא משנה מה זה חתול שחור אצל בוחנים, שוטרים, וטסטרים.

אם לא מתאים לך - תמכור , חד משמעית, כל מי שמחזיק רכב גודש ומשופר חי עם זה, צריך לדעת איך להסתיר את כל הבלאגן.

אם זה צנרת גדישה שחורה, מופות סיליקון שחורות, פילטר בתוך קופסה, ודוד אחורי איכותי שיתן לך מקסימום שקט

אני לא ממליץ על המשתיקים למיניהם, הם חוסמים את הזרימה וזה לא אידיאלי לרכב

כמובן להיפטר מכל הקסנונים, לדים והקשקושים למיניהם.

בקיצור תחזיר את האוטו למראה סולידי ונקי, ובנינו? זה הכי יפה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלה האופציות שלך:

1. לחיות עם זה ולהתמודד עם הלחץ מביקורות של בוחני תנועה ולעשות קומבינות בטסטים.

2. להסיר את הטורבו לצמיתות ולהמשיך להשתמש ברכב בראש שקט.

3. למכור את הרכב למישהו אחר שיהנה ממנה.

4. לקנות סתם רכב לנסיעות יומיומיות ואת ההונדה לשמור לסופי שבוע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איך לעזאזל מרכיבים טורבו למנוע אטמוספרי?

ושאלה לפות"ש, איך הבעלים הקודם הסתדר עם זה? מה הוא עשה?

באופן מאוד פשוט, משהו שחיפוש קצרצר ב GOOGLE או יוטיוב יראה לך, הכלים האלו שימושיים מאוד ממליץ מאוד להשתמש בהם ביום יום.

בנוסף לכך, הבעלים הקודמים פשוט ידע מתי ובאילו שעות לנהוג ואיפה, איך להסתיר את הרעש, לא ללחוץ איפה שלא צריך ובעיקרון? מתן שוחד למכון טסטים או מעבר טסט דרך חברים.

האמן בדבר אחד, הבעלים הקודמים ידע שבכל רגע עלולים לעצור אותו לביקורת שגרתית או סתם בדיקה כזאת או אחרת עם בוחן, לוקחים סיכון כמו כל דבר בחיים.

כולנו מכירים מכונים כאלו ואחרים שלהעביר רכב נחות מאוד שלא אמור לעבור, זאת לא משימה קשה במיוחד. אז זורקים שטר אדום במקרה הזה למושב והכל בסדר. ( סתם דוגמא ).

פורסם

אתה לא חייב להיות ציני בשביל לנסות להראות חכם (מה שאתה לא כי לא ענית לשאלה שלי).

תודה על התשובות המדומות אבל אני מעדיף לשמוע אותן מפותח השרשור.

פורסם

טוב, ברור שטורבו לא תוכל לאשר למנוע אטמוספרי. יש בורות גדולה מאוד בעניין של טורבו בארץ. רוב האנשים חושבים שזה מינימום נייטרוס ממשחקי ניד פור ספיד. כמו שאמרו לך, תהיה הכי בטוח אם תחזור למראה כמה שיותר מקורי, וכמובן עיניין הרעש, אין דבר שלא ניתן לפרק. בדוק בסדנאות שיפורים בארץ. אם אתה אוהב את האוטו והוא בנוי טוב וכמו שצריךף תשאר איתו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עכשיו לשאלתי כדי להשתיק את האגזוז אני צריך לבנות דוד חדש שקט יותר ? או שפשוט כבר אני מכור את האוטו ויביא אחד מוגדש מקורי.

אם חשוב לך ראש שקט משוטרים ובוחנים לדעתי פשוט תמכור.

זה לא שאתה לא בסדר, פשוט אנחנו חיים במדינה דפוקה ואין מה לעשות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה לא חייב להיות ציני בשביל לנסות להראות חכם (מה שאתה לא כי לא ענית לשאלה שלי).

תודה על התשובות המדומות אבל אני מעדיף לשמוע אותן מפותח השרשור.

ציני? תגיד לי, אתה אמיתי או שאתה עושה צחוק מעצמך? מסתבר שאני לא החכם כאן הא. צר לי, אתה טועה ובגדול.

דבר ראשון, אני כלל לא ציני, אתה צריך להבין ולדעת כיצד עובד הטורבו, איך והיכן הוא מתחבר במנוע ומה תפקידו ואיזה סוגי טורבו קיימים בכדי להבין בכלל מהבסיס איך כל זה אפשרי על מנוע רגיל, שמן הסתם ודי ברור לשנינו כי פותח השרשור לא הולך לשרטט לך סכמה ולספק לך לינקים לסרטונים והסברים בגוגל, נכון? אלה אם כן תחפש לבד. אז בחייך תעשה לי טובה לפניי שאתה מגיב לי בתשובות כאלו.

אז במקום להקליד בגוגל : how to install turbo on non turbo car

או : install turbo on non turbo engine

או : how turbo works ( ויש 2 סוגים נא לשים לב כמובן )

אתה מחכה ומצפה לקבל תשובה מאדם שרכש את הרכב מוכן ככה, מן הסתם שלא עשה אותו מלכתחילה? תשמע, אתה מפתיע כל פעם מחדש. תשובות ממנו לא תקבל, זה די ברור לך כן? או שאתה עדיין מקווה?

ולסיכום, אנא, בשיא הרצינות הפעם, שלא תחשוב שאני ציני, כנס לגוגל ותלמד מהבסיס, באמת שיש המון חומר לקריאה והמון המון המון סרטונים ביוטיוב אשר יסבירו לך תוך פחות מ 5 דקות של צפיה מה קורה בתחום. מה הביג דיל? בחייך בן אדם אם אתה רוצה להרחיב אופקים עשה זאת עם זוג הידיים שלך במקום לחשוב שמישהו ציני איתך ולספר לו שהוא לא חכם. ( כן אני אולי לא חכם כמוך בחיתוך מלפפונים ).

פורסם

לא רוצה לבאס אותך אבל נראה לי שקניתה משהו שאתה מפחד ממנו,היית צריך לעשות חושבים לפני.

במיקרה זאת האצ'בק הלבנה אם מנוע בנוי td05?

פורסם

אני חושב אתה פרנואיד מדי, מדי יום נוסעים מאות רכבים משופרים מאוד על הכביש, עם אתה עובר ליד ניידת זה לא אומר שהם מריחים שיש ל טורבו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...