Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אנחנו מצפים לילד ומחפשים רכב סופר מיני לפי הדרישות הבאות-

1. בטיחותי

2. תא מטען מספיק גדול לעגלה

3. חסכוני בדלק

4. שמירה יחסית על ערך כי בטח נרצה להחליף אותו בעוד 3-4 שנים.

5. כמובן אמינות

הרכב צפוי לנסוע כ-60 ק"מ ביום, רובם בנסיעה בין עירונית.

לבנתיים המועמדת העיקרית היא פורד פיאסטה ידני מנוע 1200, שנים 2011-12.

מה דעתכם? האם יש המלצות אחרות? (ולא I20/I30 כי זה כבר ממש חורג מהתקציב)

תודה.

פורסם

א. למיטב ידיעתי גם i20 ידנית תכנס בתקציב, אך היא תהיה פחות נוחה ונעימה לנסיעה מהפיאסטה.

ב. היות שיש דרישה לבטיחות זה פוסל מתמודדות רבות, זה משאיר אתכם בעיקר עם הפיאסטה, הקליאו והi20, שלכולן 5/5 כוכבים במבחני הריסוק. כולן נסחרות סביב מחירים דומים. לפאביה יש 4/5 כוכבים, לאיביזה יש 5/5 כוכבים בתנאי שיש לה 6 כריות אוויר, אך הדגמים שנמכרים בארץ לרוב נמכרים עם 4 כריות אוויר ולכן היא לא זכאית לציון הגבוה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סוזוקי סוויפט 1.5 1.2 .

יונדאי I20 .

מאזדה 2 .

פורד פיאסטה .

יותר אמינות מהפאביה איביזה פולו שנמצאות באותה קטגוריה(גיר אוטו בעייתי).

הסוזוקי 1.2 והפורד 1.2 נורא עצלניות ומרגישות כבדות מאוד ביחס למאזדה 2 סוויפט 1.5 .

אני העדפתי את הסוזוקי. גם מבחינת אמינות זריזות,לא קטנה מידיי ונוסעת לא רע ,תא מטען גבולי אבל סביר.

וחזק בשוק המשומשות.

הפיאסטה כנ"ל תא מטען גדול מהסוזוקי אבל בשוק המשומשת על הפנים,בנסיעה היא האיכותית מכל השאר.

מנוע 1.2 עצלן עד כדי מעליב,בנוי לחיסכון.

פורסם

איך מאזדה 2 רלוונטית כשמדובר על חסכון בדלק?

ויש כאן דיבור על ידני, אז זה גם לא מסתדר עם ה2, וגם לא בתחום הבטיחות שכן הרבה מהן הגיעו רק עם 2 כריות אוויר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

קיה ריו יכולה להיות באותה קטגוריה,רק לא יודע אם יש ידנית,וכמובן מנועי 1400-1500 (בסוזוקי 1500 ובמאזדה 1500)פחות חסכניים.

מנועי 1200 סמ''ק אמנם חסכניים אך עצלנים מאוד מאוד,ידני באמת עדיף במקרה החסכני.

פורסם

הסוויפט 1.2 זה רכב נהדר. ואבא שלי ממש לא מרגיש מחסור בכוח (נוסע בירושלים) וגם משיג צריכת דלק מאוד מרשימה של 1:14 עם תיבה אוטומטית ונסיעה שברובה עירונית (כמו שאמרתי, בירושלים). אבל יש לה תא מטען ממש קטן (215 ל', לדעתי אפילו הכי קטן בקטגוריה) וגם לא יהיה קל למצוא אחת שתכנס בתקציב של 50K. בתקציב הזה תכנס רק האוטו' מהדור הקודם עם מנוע 1500 כנראה משנת 2009.

אני הייתי בודקת את הפיאט פונטו איבו (איבו ולא גרנדה). בתקציב הזה יכנס שנתון 2011, הרכב בטיחותי (7 כריות אוויר עם כל הבקרות הנדרשות), יש גרסאות מאוד מאובזרות, אמין (במיוחד אם אתם רוצים ידנית), חיסכוני, יחסית מרווח ועם תא מטען בנפח של 275 ל'. לא ניסיתי להכניס אליו עגלה, אז זה דבר שתצטרכו לבדוק.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בתקציב הזה אפשר לקבל רכבים משנתון 2012, עדיין באחריות, למה ללכת על האיבו דווקא?

הרי חלק מהמתחרות לא פחות בטיחותיות מהפונטו, די מאובזרות, אמינות, חסכוניות, לא יקרות לתחזוקה, ותא המטען שלהן יספיק לעגלה וגדול יותר מהתא מטען בפונטו. בקליאו תא המטען הוא 290 ליטרים, בין הגדולים בקטגוריה. לפיאסטה 281 ליטרים, גם גדול מהפונטו איבו. בi20 יש 295 ליטרים.

מניסיון עם הקליאו והi20 תאי המטען אכן גדולים יחסית ואני מאמין שכן יהיה ניתן להכניס שם עגלה.

פורסם

נתתי דוגמא לרכב שכדאי לבדוק ויכול להתאים לדרישות מתוך ניסיון מעשי איתו, לא אמרתי שזאת האופציה היחידה והבלעדית וצריך לקנות דווקא אותה.

הרכב שלי לא למכירה (כנראה שגם לא יהיה למכירה בעתיד הנראה לעין כי אנחנו מאוד מרוצים ממנו) ככה שאין לי שום אינטרס אישי בהמלצה על הדגם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...