Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה דקות ניסיתי להזמין כרטיסים לסרט הערב בסינמה סיטי

אחרי שבחרתי כסאות ולחצתי "תשלום" זה רשם לי שלא ניתן להזמין כרגע ואפשר לנסות מחדש.

במקביל קבלתי מסרון שמודיע לי שחייבו לי את הכרטיס.

נכנסתי שוב לאתר, ראיתי שהכסאות שרציתי להזמין עדיין פנויים, ביצעתי הזמנה חוזרת, ושוב קבלתי מסרון שמודיע לי על חיוב.

עם מי אני אמור לדבר בשביל להסדיר את זה ?

פורסם

עם רשת בתי הקולנוע שחויבו אותך או עם האתר שעושה זאת עבורם. הם חייבו אותך הם צריכים לזכות אותך.

מכיון שזה היה אתמול, תכנס עכשיו און ליין לאתר חברת האשראי שלך ותבדוק עם יש חיוב כפול, בהגדרות ובתנאים מסוימים כאשר יש שני חיובים זהים ברצף המערכת מתעלמת מחיוב אחד.

פורסם

כמו שכתוב בספר הבישול למרוקאית - קודם כל תרגעי

עכשיו תסתכל בחיובים של הכרטיס באינטרנט - יש סיכוי טוב שהכרטיס לא חויב פעמיים למרות שקבלת SMS

אם יש חיוב כפול, תלחץ על הכפתור ערעור - חיוב כפול והכסף יוחזר לאחר בירור

פורסם

ההזמנה כאמור בוצעה באתר של סינמה סיטי, כשהופנתי לשם דרך אתר של מועדון חברים שיש לי

החיוב ע"י החברה שמייצגת את מועדון ההטבות, חברה בשם "דולצ'ה ויטה"

אבל שוב ההזמנה בוצעה דרך אתר סינמה סיטי, שם היה כשל בהזמנה וביצוע חיוב לא נכון.

כשהלכתי לקופה והסברתי את הבעיה ניסו לזרוק את זה על האתר של המועדון לקוחות, אבל נתנו לי מייל של סינמה לפניות.

שלחתי מייל ואני מחכה לתגובה.

פניתי גם למועדון לקוחות ודיי קשה לתפוס אותם.

• תוכן חדש...