Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי טידה 2009, ברכב עצמו יש דיבורית בלוטוס מובנית, עובדת נהדר עם הנייד (SGS3) בפרופיל CALL AUDIO. איכות סאונד מעולה! כשזה מגיע למוזיקה, אין לי אפשרות לשדר. כמובן שכנראה הדיבורית לא בנויה לכך על ידי היצרן (אין תמיכה בפרופיל BT AUDIO). ניסיתי לעקוף את העניין בעזרת תוכנות כגון BT MONO, שמאחדות את השידור של הסאונד, אבל האיכות מחפירה. בכל אופן - הצלחתי, והעניין אפשרי. :-D

אשמח מאוד לקבל עצות בקשר לעניין, איך אפשר בכל מקרה לשדר מוזיקה באיכות טובה כי להכין דיסק כל פעם שאני רוצה לעדכן את הפלייליסט.. :?

*האם שווה לחשוב על חיבור AUX דרך יציאת ה-CD CHANGER (קיים בכלל?) או אילו עוד אלטרנטיבות יש לי?

תודה רבה מראש !

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

מישהו חביב שמוכן לתרום קצת ידע? :roll:

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

היי,

בגדול מגבלת האיכות בטכנולוגיה בלוטוס נובעת בעקבות קצב העברת נתונים נמוך יחסית.

בלוטוס במקור לא תוכנן כדי להעביר אודיו לצערנו , ובגירסאות הראשונות שלו (1.0 ו 2.0) קצב העברת הנתונים נמוך מאוד, בין 1-3mbit/s,

מה שמצריך כיווץ נוראי כדי להעביר סטרים של אודיו, ופוגע משמעותית באיכות השמע .

בגירסאות היותר חדשות כבר אפשר להעביר 24mbit/s, מה שמאפשר שימוש בכיווץ פחות אובדני, ובגירסאות אלו הוסיפו את התמיכה בA2DP להעברת מוזיקה בסטריאו בכיוון אחד.

הבעיה שלך, שכנראה אין למכשיר שלך תמיכה בA2DP.

גם בעזרת A2DP עדין יש איבוד שמיע של מידע ופגיעה באיכות , אבל זה נחשב ליותר נסבל (כמובן שתלוי את מי שואלים).

הסיבה שאיכות הסאונד בשיחה אצלך עדין טובה, היא בגלל שהכיווץ שמשתמש הבלוטוס מוריד בעיקר תדרים מעל ומתחת לתחום שמשתמשים בדיבור , לכן איבוד המידע מורגש בעיקר במוזיקה ולא בדיבור.

בנוסף לכל זה יצא פרוטוקול aptX שפעול בבלוטוס 4 שאמור להעביר מוזיקה באיכות

cd ללא איבוד מידע בין שני מכשירים שתומכים בפרוטוקול, אישית לא שמעתי את זה עדין, אבל הביקורות טובות.

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

הבנתי, תודה רבה על ההסבר.

במקרה כזה, האם משתלם יותר לבחון התקנת כבל AUX דרך היציאה של ה-CD CHANGER (קיימת כזו בטידה מהשנתון הזה?). או שיש דרך אחרת, יעילה יותר, להזרמת מוזיקה?

תודה רבה!

פורסם

אם קיימת יציאה כזאת ? - קיימת אם יש כפתור של changer .

אני לא מכיר את את הרדיו בטידה אבל אני יודע שיש מתאמים של cd-changer to aux , אם אתה מוצא אחד שמתאים ,זה יכול להיות פתרון טוב .

אם יש לך קצת ידע בסיסי באלקטרוניקה ואתה מוצא את הסכמה של המחבר עצמו, אתה יכול גם להכין כזה חיבור כזה דיי בקלות .

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

דביר - סתם בשביל הטכנולוגיה - תביט באתר של MOSCONI על הפרוססור שלהם 6TO8 ואז תביט בכרטיס ההרחבה שלו שנקרא AMAS

:wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבנתי, תודה רבה על העזרה.

האם מוצר כזה - http://www.ebay.com/itm/GOgroove-FlexSMART-X2-Advanced-Wireless-Bluetooth-FM-Transmitter-Car-Kit-/351070866678?pt=US_FM_Transmitters&hash=item51bd744cf6

יכול להוות פתרון טוב?

פורסם

לא כל כך.

עדיף לחפש ערכת התקנה שתאפשר לך להשתמש בAUX/USB/SD CARD.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

פורסם

חפש yatour nissan tiida , זה מתחבר ליציאה של הצ׳נג׳ר (אני חושב) ונותן לך אפשרות לשמוע דרך aux/usb/sd ואם אני לא טועה זה גם מנחת.

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם
דביר - סתם בשביל הטכנולוגיה - תביט באתר של MOSCONI על הפרוססור שלהם 6TO8 ואז תביט בכרטיס ההרחבה שלו שנקרא AMAS

:wink:

תראה את זה :

כאשר יהיה מתאם איכותי דונגל BT A2DP שיכול להתחבר Plug and play

כמו למשל המכשיר הנ"ל אבל ברמה גבוהה יותר ,זה יהיה פתרון מאוד נוח.

פורסם

תודה רבה חברים! :-D

• תוכן חדש...