Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם הוא מנסה לרמות אנשים ולמכור "בשביל דוד שלי" ולרמות אותם ביד, אתה חייב לעשות עם זה משהו. לפחות לדווח ליד2 על זה.

גם אם עשיתם העברת בעלות, אז אין לך שום אחריות חוקית לגבי העניין. אבל מוסרית, לדעתי אתה צריך לפחות להעביר את הלפיד למישהו שיכול לתפוס את החרא הקטן. עד כמה שזכור לי, יד2 אינה מרשה סוחרי רכב, עם תו סוחר או בלי. דווח ליד2 ותן להם לשבור את הראש. אם הם יחליטו להתעלם, לפחות את שלך עשית.

למה? אם כחוק וכדין הועברה בעלות לרכב שמכרתי, מצידך שהרכב מחר ישמש לביצוע רצח, הוא כבר לא שייך לך.

ואיך יד2 לא מרשים סוחרים, אם חצי מהמודעות שם מתפרסמות תחת הכותרת "סוכנויות רכב"?

לענייננו, כנראה הבחור באמת איש קבע שמחפש לעשות כמה שקלים מהצד (ראית כמה אנשי קבע מרוויחים היום?). אולי ראה כמה פרקים של "השיפוצניקים" וחשב לעצמו "למה אני לא יכול ככה? הנה רכב מבוקש אצל צעירים, אקנה אותו בזול, אשפצ"ר קצת, ואמכור אותו ברווח, אולי אתקדם לרכב יקר יותר עם הכסף הזה, ושוב פעם אעשה את אותו הדבר". שיהיה לו בהצלחה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למה? אם כחוק וכדין הועברה בעלות לרכב שמכרתי, מצידך שהרכב מחר ישמש לביצוע רצח, הוא כבר לא שייך לך.

ואיך יד2 לא מרשים סוחרים, אם חצי מהמודעות שם מתפרסמות תחת הכותרת "סוכנויות רכב"?

לענייננו, כנראה הבחור באמת איש קבע שמחפש לעשות כמה שקלים מהצד (ראית כמה אנשי קבע מרוויחים היום?). אולי ראה כמה פרקים של "השיפוצניקים" וחשב לעצמו "למה אני לא יכול ככה? הנה רכב מבוקש אצל צעירים, אקנה אותו בזול, אשפצ"ר קצת, ואמכור אותו ברווח, אולי אתקדם לרכב יקר יותר עם הכסף הזה, ושוב פעם אעשה את אותו הדבר". שיהיה לו בהצלחה.

כל זה טוב ויפה ואני איתך בעניין , השאלה למה רשום במודעה הזו , אחריות על גיר ומנוע ? אם זה לא סוחר , מהו סוחר ?! וכאן נכנסת השאלה על מצב תיקון המזגן וריגקטים נוספים שבוודאי יש..

פורסם

מה אכפת לך? שייתן אחריות לגיר ומנוע, אם משעמם לו בחיים.

אגב, שום סוחר לא יתן אחריות לרכב ישן וזול. כנראה מדובר במישהו חדש בעסק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לזכור שהבחור יראה עכשיו רשיון רכב, עדיין עם השם של חברינו, ולכן היד באמת תראה כפי שהוא קנה אותה. ככה אני קניתי טווינגו "יד שישית".

משכנתא זה קל

פורסם

נדמה לי שכבר הזכרתי פעם, אבל אם לא אז עכשיו:

לפני כ-25 שנה חיפשתי רכב בתקציב מוגבל. הגעתי לאיזה רנו 9 שסביבה הסתובבו יותר מדי אנשים. בסופו של דבר קניתי רכב אחר (ונדפקתי, סיפו נפרד), אבל כעבור כמה שבועות התברר שהמוכרים היו צמד חמד: הבחור היה סוחר לא רשום, האשה עבדה במשרד הרישוי ודאגה לא להעביר בעלות (להזכירכם - הדברים עדיין לא פעלו on line). לא יודע איך הסיפור מנגמר מבחינה משפטית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אהלן חברים .

היום קרה לי משהו מוזר ואני מחפש אולי מהחברה כאן הסבר הגיוני לעניין . אז ככה - הרכב המדובר הוא רנו מגאן קופה מודל 2001 , שנמכרה ביום שישי האחרון .

לפני כ3 חודשים הרכב עלה ליד 2 , במחיר גבוהה יחסית . היו הרבה מתעניינים אך אף אחד רציני באמת . עבר חודש ופג תוקפה של המודעה (ולא חודשה) . ביום שלישי האחרון הרכב שוב עלה ליד 2 , פרטים מעודכנים , ק"מ מעודכן והכל ומחיר שהוצב הוא 10 אלף .

יום חמישי בלילה מתקשר אליי בחור , ומציג את עצמו בתור איש קבע שמחפש רכב זול , יפה ידני וחסכוני בדלק ע"מ להגיע לבסיס וממנו חזרה . סגרנו על מחיר של 8 (המזגן ברכב תקול - עניין של 1400 שקל מבדיקה שלי , וטסט שנגמר עוד חודש ) בוקר למחרת סגרנו עסקה והכל .

היום אני נכנס ליד 2 - ומה אני רואה?

את הרכב שלי *לשעבר*

:roll:

עומד למכירה במחיר של 14,000 , מוצג עדיין כאותה יד שהייתה לפני העברת בעלות (5) .

עכשיו השאלה , האם הבחור סוחר? או מה נסגר איתו? כי מסתבר שהוא באמת איש קבע לפי החוגר שלו ולפי היידע וההסברים שלו .

אשמח לעזרה .

כן הוא סוחר אבל מה איכפת לך. מכרת את האוטו במחיר טוב לך אז שינסה למכור ב-14

פורסם
כל זה טוב ויפה ואני איתך בעניין , השאלה למה רשום במודעה הזו , אחריות על גיר ומנוע ? אם זה לא סוחר , מהו סוחר ?! וכאן נכנסת השאלה על מצב תיקון המזגן וריגקטים נוספים שבוודאי יש..

ראית את המודעה הנ"ל?

מגאן קופה 2001 .

פורסם

יד2 לא מרשים סוחרים שמתחזים לאדם פרטי. זאת אומרת אם אתה סוחר ושמת את המודעה שלך במדור של האנשים הרגילים ולא במדור של הסוכניות רכב (שעליהם יש לשלם אם אני זוכר נכון)

פורסם

אם הוא שילם 219 ש"ח הוא העביר את הרכב על קונה פרטי. סוחר משלם 37 ש"ח בלבד- הרשיון מופקד. ייתכן והוא רואה אופציה לעשות רווח קל- שיבושם לו.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חחחחח חולגי , בגדול אני ממש אהבתי את הרכב ועקב אילוצים הייתי חייב למכור . והייה חשוב לי שיגיע לידיים אוהבות וש"ישאר" קרוב . (המרחק ממני לקונה הוא 40 ק"מ) . תמיד עלה לי בראש הרצון של לשמור על "קשר טוב" עם הקונה ולראות את הרכב מידי פעם .

• תוכן חדש...