Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביד2 כתוב שהטסט עד דצמבר, זה נכון?

נראה לי שהאחריות מנוע וגיר הכוונה היא בבדיקה, לא אחריות לאחר קנייה...

לפי פרטי המודעה נראה שהבחור דרוזי. יכול להיות שבמגזר הוא יצליח למכור ב10-11, ולעשות את הרווח הקטן שלו.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא דרוזי זה נכון , גם אני חשבתי על זה .

אני מאמין שאפשר הייה להעיף אותה ב10-11 אם יש לך את הזמן . אבל חשוב לציין שהרכב עוד שנייה בלי טסט וגם בלי מזגן (מדחס) .

בגדול , שוב אני שואל את עצמי . למה הייה צריך לשקר לי ולבנות סיפור כיסוי כזה? הרי גם אם הוא הייה אומר לי משהו אחר הייתי מוכר לו את הרכב .

פורסם

כי אם היה אומר לך "אני מתכוון לנסות למכור אותה במחיר גבוה יותר ולגזור קופון", היית מאמין שגם אתה יכול למכור אותה במחיר גבוה יותר ולא מוכר לו.

לדעתי הוא לא סוחר ממש (גם לא עשה הפקדת סוחר, לדבריך). יותר לכיוון של מישהו שחיפש לקנות בזול רכב שאוהבים ב"מגזר", שאפשר לגלגל הלאה ברווח קטן מסויים. אם הוא יד רביעית או חמישית זה כבר פרט יחסית שולי, אולי את המזגן הוא כבר סידר בזול אם יש לו קשרים, ואם יוריד מ-14 אלף גם שלושת אלפים ש"ח, הוא ברווח חביב למדיי.

פורסם

מה אכפת לך מה קורה עם הרכב? סה"כ חתיכת פח - רכב הולך, רכב בא. זה לא איזה רכב נדיר שחשוב לשמר, בודאי לא יותר מכל חפץ אחר.

מבחינתי - רכב שנמכר - נשכח. גם דירה שבה גרתי 17 שנה.

שמור את הסנטימנטים שלך לבני אדם. הם החשובים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב, תמיד יש סיכוי שהכוונות שלו היו אמיתיות, אבל בסופ"ש שהיה עם הרכב הוא התחרט, או שמישהו ביאס אותו עליו, והוא החליט לנסות למכור ועל הדרך אולי גם לעשות רווח קטן.

• תוכן חדש...