Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לחבר מאוורים באוטו שיקררו קצת את המגבר!

איזה ממסר אני צריך לקנות? ואיך אני מחבר אותו למאוורים ולמגבר? (בתכנון לשים 2 מאוורים על המגבר בעזרת דבק דו צדדי ושיוציאו קור על המגבר.) האם זאת הדרך הנכונה לקרר את המגבר?

קישורים לממסר מebay יתקבלו בברכה.

פורסם

אתה משתמש ב4 רגליים בסופו של דבר, רגל 85 - מתחברת למינוס, רגל 30 - 12 וולט, רגל 86 - remote מהרדיו, ורגל 87 יציאה של הremote שאליה אתה מחבר מאווררים וremote למגבר ומינוס למאוורר תחבר ביחד עם רגל 85 או כל מינוס שתרצה.

חפש באיביי relay שיש עליו מספרים על הרגליים יהיה לך יותר נוח.

פורסם

אין למה לקנות מאיביי, אפשר למצוא ממסר 12v בכל חנות אלקטרוניקה בעלות של כמה שקלים בודדים, לרוב הממסרים מגיעים עם שישה רגלים.

עריכה, נזכרתי שעשיתי לזה מדריך פעם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?427317-פרויקט-קטן-קירור-אקטיבי-למגבר-ע-quot-י-הוספת-מאוררים-וממסר

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

שים לב לסוגי הממסרים -

SPDT הם העיקריים לשימוש בתחום הזה ברכב

Single Poll Dual Throw אם אני זוכר נכון - ממסר שיש לו מעגל ממתג אחד ושני מעגלים ממסרים האחד בNC והשני בNO

normal open

normal close

כלומר מעגל אחד שללא הפעלת המעגל הממתג בדרך כלל עם מעגל סגור (יש מגע) והשני פתוח (אין מגע - מעבר חשמל מהמצבר) ואתה מחבר לחוט הרצוי לפי המצב הרצוי.

יש גם ממסרי

SPST שזה אומר מעגל אחד ממתג ומעגל שני עושה ממסר כאשר הוא במצב NO אם אני זוכר נכון כאשר אין מיתוג מופעל. (סגירת מעגל על ההדקים שמפעילים את הממסר - סוגרים את המעגל)

יש עוד המון סוגי ממסרים אבל אלו הם השניים העיקריים.

עוד משהו שכדאי מאוד לקחת בחשבון היא את סוג הממסר - אם מדובר בממסר של יצרן מוכר כמו BOSCH למשל או TYCO או אם מדובר בממסר סיני שקר כלשהוא

ההבדלים הם באורך החיים בראש ובראשונה ובעמידה בהצהרות - הסיניים יגיעו לרוב עם רתמת חוטים דקה מאוד שמעידה באופן ישיר על כך שהם כנראה ממש לא יעמדו בהצהרות הזרם והמתח אותם הם אמורים להעביר - לאפליקציות קטנות, כמו הפעלת מספר קטן של מאווררים או הפעלת מגברים - הסיניים יעשו את העבודה היטב, אבל אם יש לך שם אפליקציות כבדות יותר, אל תתפשר ותשקיע בBOSH או TYCO או כל יצרן מותג אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכולם על העזרה!

אתמול התקנתי הכל באוטו. נראה עכשיו מה התוצאות שמתי את את המאוורים שיוציאו את האויר החם מהמגבר ולא שיוציאו אויר קר האם זה בסדר?

פורסם

אתה צריך שאחד יוציא והשני יכניס כל המטרה היא ליצור סירקולציה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחד צריך לקחת אוויר והשני להוציא. פשוט חבר אחד מהם בקטביות הפוכה.

תיקח פס נייר קטן ותוודא שבזמן שמאוורר אחד שואף השני נושף.

Pioneer TS-X150

פורסם

זה לא משנה - אתה עדיין צריך ליצור סירקולציה.

אלא אם כן אני שוב מפספס את הכוונה שלך?

Pioneer TS-X150

פורסם

זה לא נראה לי מועיל במיקום הנוכחי. אין לאוויר מאיפה לצאת/להיכנס.

גם המגבר לא נמצא במיקום סגור, ככה שאין גם אפשרות של ממש לתעל אוויר.

בכל אופן, הייתי שם אותם יותר למטה איפה שהפינים (fin) או במאונך צמוד לקצוות.

ניתן לראות בתמונה הבאה שיש פתחי איוורור מסויימים. לנסות לנצל אותם קצת.

maxresdefault.jpg

• תוכן חדש...