Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקרתי באתר של אופל, ביקרתי באתר של איילון מוטורס ולא מצאתי דגמי דיזל של אופל אסטרה ופורד מונדאו.

אילו אלטרנטיבות יש בשוק לרכבים האלו? הכוונה לדיזל ידני באותו טווח מחירים עם מנוע דיזל בסביבות 2 ליטר (אני לא מאמין במנועים קטנים שדחסו מהם את כל המיץ כי התכנון הוא רכב שיחזיק עם אמינות מוחלטת לפחות 5 שנים). לכן פלואנס עם כל היתרונות שלה בתור רכב ליסינג, נופלת כרכב פרטי.

זה לא שרשור יעוץ ברכישת רכב, כי יש עוד זמן עד שההחלטה תתבשל, אבל אני כבר פוזל לכיוון כל מיני דגמים ומסתכל מה יש לשוק להציע.

הכוונה העתידית שלי להצטמצם משני רכבים: רכב חברה (ליסינג) + רכב לפאן לרכב אחד חדש שהוא גם קצת פאן, גם חסכוני, גם נוח בנסיעות ארוכות וגם ניראה לא רע (חייב אירופאי כי ליפנים אין כמה שאני יודע כרגע דיזל בשוק שלנו).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מניח שאתה יודע שהמנוע של הפלואנס זה אותו המנוע של הקנגו?

הוא משמש גם את המרצדס A , B וCLA בגרסאות 180 CDI בין שלל דגמי ניסן ודא'ציה.

פורסם

כן, אני מודע למנוע הזה. זה מנוע ותיק שהיה בהתחלה בהספקים 80סוסים. אני עדיין מאמין בנפח, במיוחד עם גיר ידני לפני שטורבו נכנס לפעולה צריך מומנט. וגם הרכב מיועד לטווח ארוך מאוד ואני לא רוצה להסתכן עם מנוע כזה. אם הייתה שואל אותי לגבי מנוע איתי של מרצדס 2.1 דיזל - יש לי איתו ניסיון נהדר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מונדיאו דיזל מפורסמת ביד 2 אצל איילון כבר כמה חודשים.

לגבי האסטרה, נראה שאתה צריך להתאמץ קצת בחיפוש:

http://opel.co.il/דגמים/17/אופל-אסטרה-Sports-Tourer/

תשים לב שבבחירת גרסה צריך לבחור את הדיזל.

גם ההאצ'בק דיזל למיטב ידיעתי עדין נמכרת (ראיתי אחת כזאת אבל היא הורדה מהמחירון), ראיתי אחת כזאת שעלתה לכביש באפריל האחרון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה רבה, איציק. אכן. אסטרה סטיישין אופציה מאוד מענינת אפילו יותר מההצ'בק וגם ניראית טוב יותר. 35קג"מ לרכב כזה נשמע מצויין.:twisted:

פורסם

אני חושב שהמכוניות האלה קיימות אבל מפורסמות בעיקר לנהגי מוניות, לכן הן לא מופיעות באתרים.

נסה ליצור קשר ישירות עם סוכנות אופל או פורד (או איילון).

פורסם

תודה גולף. כשיגיע זמן אני אבדוק עם הסוכנויות. ככל הניראה אין כרגע אלטרנטיבות לאופל ופורד במחינת מנוע. חבל שלא מיבאים ארצה מבחר גדול יותר של רכבי דיזל.

גילי, זה בדיוק הרעיון - לקחת רכב חסכוני, אמין לטווח ארוך וחזק. לכן רק דיזל זה אופציה.

• תוכן חדש...