Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במנוע הזה יש שרשרת טיימינג, באמת מעניין אם צריך להחליף אותה מתי שהוא.

חשוב לבדוק אם השרשרת והמותחן הם מהדגם החדש והמחוזק משום שהשרשת המקורית לא החזיקה מעמד.

למרות שאם אתה ב 105 אלף ק"מ אז כנראה שהחליפו כבר לשרשרת מחוזקת או שהוא הגיע מראש מהיצרן עם שרשרת מחוזקת.

איך בודקים אם היא מהדגם החדש? והשרשרת המקורית לא החזיקה מעמד אצל מי?? אצלך ברכב? פרט לי קצת

פורסם

אפשר לבדוק את מצב השרשרת על ידי בדיקת סורק. בודקים את הסנכרון בין גל זיזים לגל הארכובה.

ראיתי באחד השרשורים התייחסות של מוסך רון לבדיקה הזו. מציע שתבצע את הבדיקה כדי שתהיה בראש שקט.

פורסם

תבדוק בספר הטיפולים של הרכב אם הוא עבר החלפת שרשרת ומותחן בצמפיון. יש גם סיכוי שהרכב הגיע עם שרשרת טיימינג מחוזקת עוד מהיצרן. אני לא יודע באיזה שנה התחילו להגיע רכבים עם שרשרת מחוזקת עוד מהמפעל.

פורסם

זה משהו המתנות האלה.

גם אני בעבר קיבלתי אחת כזאת מתוקה שעלתה רק 500 שקל!

כשאתה מגיע אתה מקבל יחס של מלך, אבל הם "צריכים לעבוד ע"פ הוראות יצרן"

זה אומר שהם לא יכולים לראות "מסנן אויר פגום" (לטענתם) ולא להחליף, הם חייבים להחליף!

קיצור מה שנקרא - "שונא מתנות יחיה".

פורסם

היי

ממה שהבנתי כאן בפורום יש מוסך בשם מוסך רון שמתמחה בגרמניות.

בשביל הראש השקט שלך-פנה אליו בהודעה פרטית-הוא פעיל כאן בפורום ושאל אותו את השאלות הנ"ל. מה גם שהוא יוכל לתת לך הצעת מחיר ולכוון אותך בכל הקשור בתחזוקת הרכב.

בהצלחה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עוד עידכון: היום בבוקר שהתנעתי את הרכב משום מה, הרכב התחיל לרעוד. בבירור קצר לאחר חיבור למחשב התגלה ש "COIL" מס 3 לא תקין, הוחלף וסודרה התקלה.

לאחר מכן הומלץ לי לבדוק " פלגים", התברר שהם שחורים משחור וכנראה שלא הוחלפו מעולם (האם בכלל בטיפול של ה105 הניזכר לעיל הוצרך להחליפם??)הוחלפו חדשים מקוריים ועכשיו אני רגוע. כאן המקום להזכיר את תומר מ "טי גי" בבני ברק שעשו עבודה מהירה ויעילה

פורסם

הורס אותי כל פעם מחדש שכל פעם רצים להחליף קוייל במאות שקלים ורק אחרי זה בודקים פלאג שעולה עשרות שקלים..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...