Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בעל רכב יונדאי גטס 2005.

החלפתי מצבר ברכב לאחר שהקודם שבק חיים ובהסח הדעת הכי טיפשי בעולם, חיברתי את הקטבים הפוך, מה שהוביל לפיצוץ פיוזים.

לאחר שחיברתי מחדש כמו שצריך, הרכב עצמו הניע, אך שום דבר חשמלי לא עבד.בדקתי את תיבת הפיוזים וראיתי את הפיוז הראשי של המצבר שרוף.מדובר בפיוז של 120A.

רציתי לדעת כמה אמור לעלות התיקון של זה(בשביל שלא יעקצו אותי) וכמה אמור לעלות פיוז כזה לבדו?

תודה.

פיג'ו 308, Comfort plus, 2010

פורסם

שלום,

גם לי קרה משהו שגרם לקצר ושרף את הפיוז (יונדאי אקסנט 99).

אצלי הרכב בכלל לא הניע, גררתי את הרכב לחשמלאי והוא החליף את הפיוז הנ''ל.

התיקון עלה 100 הוא גם החליף עוד כמה פיוזים שנשרפו.

אני ממליץ לך אחרי שתחליף את הפיוז תבדוק את כל הפיוזים ברכב

ובמקרה הצורך תחליף.

רועי

פורסם

פיוז של 120 אמפר כנראה שייך לאלטרנטור לכן רוב הסיכויים שאין לך טעינה (מנורה בלוח השעונים דולקת).

אל תסע ברכב יותר מ-20 דקות אחרת המצבר יתרוקן לך.

קפוץ למוסך אורן בחולון.

איזה כייף לי :)

פורסם

אנסה מחר.

בינתיים סגרתי מעגל בפיוז, מעין תיקון זמני( כן, מסוכן, אבל אי אפשר להכנס לרכב מרוב חום.גם אין שום בעיות חשמל ברכב, הבעיה היחידה הייתה חיבור המצבר הפוך.אז ניתקתי אותו וחיברתי שוב אחרי שסגרתי מעגלמוהכל עובד כמו שצריך).

לגבי המיקום,רק בשביל לוודא, זה מעבר לכביש מול תחנת הדלק? במבנה הזה שיש לו רמפה לקומה שנייה? צריך להכנס בשביל לפני הרמפה? פשוט לא ראיתי שום שלט באיזור.

ראיתי שהם מתמחים בצרפתיות, לא אמורה להיות בעיה, נכון?

פיג'ו 308, Comfort plus, 2010

פורסם

אתה מגיע למרכבה 15, זה אחרי החצי חינם.

יש שמה מסעדה בשם חמודי\חמדוני משהו כזה, תכנס פנימה (שמאל למסעדה) תמשיך עד הסוף החנות האחרונה.

• תוכן חדש...