Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Lanzar Vibe 410

NirTzi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מגבר VIBE 410, של חברת לאנזר.

כיום הוא מחובר לסאב ולקומפננט מקדימה...

רציתי לדעת אם המגבר הזה מספיק יציב לרדת ל 2 אוהם,

וככה אני יכול לחבר גם זוג רמקולים אחוריים ...

פורסם

אוקיי בטעות הסתכלתי על המפרט של ה250 כי יש להם טעות באתר של לאנזר. סליחה.

הבעיה עכשיו (אחרי שאיבחנו שמדובר במגבר 4 ערוצים..) היא שהברידג' ניתן לעשייה רק ב4 OHM. בחיבור הזה יתקבל לך ערוץ אחד מגושר שיתן 300 וואט( באתר מפורסם רק נתוני MAX לצערי..) ועוד שתי ערוצים שכל אחד מהם יתן 75 וואט RMS.

מה שאתה רוצה לעשות זה להוריד את ההתנגדות ועדיין לעשות ברידג'. הבעיה היא שהמגבר מגשר רק ב-4 OHM.

לצערי המגבר הזה לא נועד לדחוף סאב. עם 300 MAX לא תצליח לדחוף הרבה....

http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=VIBE410

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לא הבנתי,

מבחינת לדחוף סאב, זה לא בעיה,

דוחף יפה מאוד את הסאב פיוניר...

חוץ מזה, ב2 הערוצים השנים מחובר לי קומפננט,

מה שרציתי לדעת אם המגבר יחזיק על 2 הערוצים האלה גם

עוד זוג רמקולים 6.9 ...

פורסם

תראה עקרונית הוא אמור לעבוד ככה. אתה צריך לחבר את הרמקולים במקביל כלומר את כל הפלוסים ביחד ואת כל המינוסים ביחד. קח בחשבון שההספק שיקבלו האחוריים והקדמיים יהיה שווה ולא תוכל לעשות FADING בינהם.

אתה תאמץ מאוד את המגבר בצורה הזאת ולמרות שהוא עקרונית אמור לעבוד ככה, בגלל שזה לנזר יש סיכוי שהוא לא "יחיה" ככה כל כך טוב.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
תראה המגבר לנזר VIBE410 הוא מגבר מעולה והוא בנוי ומסוגל לרדת ל2 אום ההספק המדוייק שלו הוא ככה:

4X75W RMS ב 4 אום

4X125W RMS ב 2 אום

הנתונים של הלאנזרים מוגזמים באופן כרוני וגם לא במעט ... הוא רחוק מלתת 75W לכל ערוץ ... 35W נשמע לי הרבה יותר באזור.

חוץ מזה , להגיד עליו מעולה זו גם הגזמה טוטאלית - הקרוס שלו זה צעצוע שלא שווה הרבה ואיכות הרכיבים גם היא לא גבוהה.

יחסית למחיר שלו הוא נותן תמורה טובה , לזה אני מסכים , אבל מעולה הוא ממש לא, אפילו רחוק מזה.

אני רק יכול לספר לך על חבר שהיה לו מעל שנה Vibe 420 והעברנו אותו ל U-Dimension שנותן 35W בלבד לכל ערוץ - גם העוצמה היתה משמעותית יותר גובהה מה Vibe ואת האיכות לא ניתן היה בכלל להשוות.

Leon Cupra 2009

פורסם

אני עברתי מ-VIBE430 שכעקרון כתוב עליו 125RMSX4 ל-PPI שנותן 60RMSX2 וה-PPI חזק בהרבה, אז אומנם ה-PPI הוא UNDERRATED, אבל בכל זאת ניתן לראות את ההגזמה של הלנזר.

• תוכן חדש...