Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים - הצילו!

האשה החנתה במהלך הסופשבוע את הרכב מתחת לעץ שכנראה כל הפירות שלו החליטו לנטוף בזמן הזה :-D:shock:

שטיפה במכונה לא הורידה את מה שנצמד לפח.

זה כן יורד עם ג'ילדה ומים אבל יקח לי בערך שנה להוריד את הכל.

זה כן נמס עם אני שם רוק על האצבע ולאט לאט מטפל בזה אבל כל המכסים של הרכב (תא מטען, גג, מנוע) מפוצצים בזה.

ניסיון לעשות פוליש מדגמי על מכסה תא המטען הוריד הרבה מהלכלוך אבל עדיין יש שם לכלוך שאני מצליח להוריד רק עם רוק.

השתמשתי בטרטל פוליש ישן שהיה לי.

השאלות שלי אליכם:

1. האם יש חומר טוב יותר למקרים שכאלו? ואם כן על מה אתם ממליצים?

2. האם רק פלסטלינה תהיה מסוגלת להוריד לכלוך שכזה?

אשמח מאוד לעצתכם ולעצת הדיטיילרים המקצועיים שביניכם וגם ה"חובבנים" שיכולים לעשות אוניברסיטה לדיטיילינג :wink:

תמונה של הגג במצב הנוכחי ותמונה של תא מכסה המטען לאחר הפוליש ווקס.

תודה מראש!

אה כן! - מדובר במיצובישי לנסר 2010 לבנה - המצב החיצוני של הרכב מה שנקרא - שלם עם מכות פה ושם אבל לפחות הצבע היה במצב סביר.

אדי

photo 2.jpg

photo 1.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה ניראה כמו משימה לפלסטלינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבוי לי!

או קיי - יש פלסטלינה מומלצת לרכישה כאן בארץ? מחירים? אתר?

תודה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הזמנתי - יש להם שירות טוב! וגם ישלחו כבר היום.

תודה - אחזור עם תוצאות לדעתי עד סוף השבוע.

Pioneer TS-X150

פורסם

לפני הכל, שטיפה טובה.

במקרה הזה רצוי לדלל בדלי מעט סבון כלים, כדי שיוריד כל שומניות אפשרית מהרכב ובכדי לעשות עבודה קלה יותר לפלסטלינה.

אל תייבש את הרכב, עבור ישרלעבודה בעזרת הפלסטלינה

עבוד אך ורק בצל, לאט, עם הרבה חומר סיכוך.

זה הולך להיות סיזיפי מאוד.

אל תשכח לאחר מכן לשטוף את הרכב שוב וליישם הגנה.

"יאללה בירי".

פורסם

קרה לי אותו דבר ,יומים בטבריה מתחת לעץ ,רכב לבן והרבה נקודות שנראות כמו חלודה.

בסבון וגרניק אומנם לא ירד ,אבל בפלסטילנה סינית כחולה ירד בקלילות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא חזרתי אליכם במהלך הסופשבוע כי הפלסטלינה הגיעה רק באמצע שבוע שאחרי - הזמנתי מקארפלן את הערכה שהומלצה כאן - שירות נהדר סה"כ

ממתין עכשיו שהרכב יעבור שטיפה נוספת ומיד אחריה אתחיל בטיפול. אחזור אליכם אחרי שיהיו תוצאות.

Pioneer TS-X150

פורסם

היי,בהצלחה , זה לא ניראה סיפור רציני רק צריך לעבוד בצורה מסודרת .

א. נקיון כללי עם שמפו לרכב , קודם כל . לא פוליש לא וקס,כלום . שטיפה רגילה .

ב. מה שלא ירד עם השמפו ירד עם ה-פלסטלינה - מומלצת מאוד וחוסכת הרבה כאב ראש- לא צריך להשתמש בכמות כגדולה .

בהסתכלות ראשונית זה ניראה כמו כתמי פרי של עץ אבל אם אני מתעמק זה ניראה כמו כתמי חלודה , איך יכול להיות ? הפרי מייצר חומצה ?!

פורסם

לא יודע לגבי חומצה, אבל בפירות יש סוכר. אני די בטוח שסוכר זה לא חומר מומלץ לטיפוח הרכב. בטח לא כשזה יושב בשמש והפח רותח.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז הגיע הזמן לעדכון קטן.

האשה תדלקה ושטפה את הרכב. עשיתי מעבר על הרכב עם חלק קטן מהפלסטלינה אכן רוב הלכלוך יצא והרכב נראה נקי ולבן.

אבל לצערי לצבע הרכב שגם ככה לא היה במצב מזהיר התווסף הרבה נזק כגון שריטות ברורות מאוד של חתולים והרבה.

כנראה שהעץ היה בנשירת פירות מסיבית ויש הרבה חורים שחורים קטנים בצבע וכן גם שריטות עמוקות וכתמי חלודה שהיו שם כנראה עוד לפני רק שלפני שהרכב התלכלך כל כך כנראה לא אני ולא אשתי התייחסנו לכך.

סהכ מרוצה מהתוצאה ומחר אעלה קצת תמונות לאחר הווקס שאעשה בשעה הקרובה לאחר שטיפה קלה נוספת.

מחר גם אעלה חוות דעת לגבי העבודה עם הפלסטלינה ועוד מוצר מעניין וחביב שהזמנתי ויגיע כנראה שבוע הבא.

Pioneer TS-X150

פורסם

כפי שהבטחתי תמונות של לפני, תוך כדי ואחרי העבודה

כפי שאתם רואים סה"כ יצא יפה!

על הגג הנקודות שנשארו הם אכן כתמי חלודה, חורים בצבע ושריטות מג'וריות - לשמחתי צבע לבן, קל מאוד לתקן הרבה מהמפגעים האלה - יבוצע מאוחר יותר.

המון המון תודה לחברי הפורום שנתנו כאן הכוונה ויעוץ שהיו 100% יעילים!

לדעתי הCLAY BAR הם נורא קשים לעבודה אבל הכל יחסי - באמת הרכב היה מטונף ברמות זוועתיות וסה"כ ב20 דקות של עבודת פלסטלינה ועוד 20 דקות של עבודת ווקס קלילה הרכב נראה אפילו טוב יותר מאשר היום בו הוא נרכש והמתכת חלקה חלקה.

הזמנתי מוצר מאוד מעניין לאחר שראיתי אותו בשימוש אצל חבר טוב שלי - מדובר על מגבת פלסטלינה או מה שנקרא clay towel

מדובר על מוצר של NANOSKIN באיכות FINE GRADE הנה לינק לאמאזון (קניתי דרך BUY2 ועלה לי 318 שקלים - אני יודע, אפשר למצוא הרבה יותר זול אבל היה לי פשוט נוח יותר להזמין את זה ככה)

http://www.amazon.com/gp/product/B00CUAWEZC/ref=s9_psimh_gw_p263_d1_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1KDPNEHS31ESNFTRZBM4&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1688200382&pf_rd_i=507846

השם השיווקי של המוצר הוא AUTOSCRUB

photo.jpg

photo-1.jpg

photo 2.jpg

photo 3.jpg

photo 4.jpg

photo 5.jpg

Pioneer TS-X150

פורסם

מחכה לעידון שלך לגבי הפלסטלינה,מחירה לא זול לכן זה באמת מעניין לכמה שימושיםצהיא אפקטיבית.

• תוכן חדש...