Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ש לי רכב ישן (דהייטסו שרייד). המזגן הפסיק לקרר.

הלכתי למוסך. מילאו גז, ואחרי חודש כל הגז ברח. מילאו שוב, ושוב אחרי חודש ברח.

כל פעם בסוף הבריחה של המזגן, הייתי שומעת רעש של פססס מאחורי תא הכפפות.

במילוי הגז השלישי, הוסיפו חומר זרחני ירוק, ואמרו שאחרי זמן מה יוכלו לדעת איפה הדליפה.

יש לי בעיות בריאות בנשימה, וחשוב לי מאד שלא ייפלטו לתא הנהג חומרים שיכולים לגרום גירוי בנשימה.

לכן רציתי לשאול: האם הגז של המזגן, או הצבע הזרחני הירוק

יוצאים דרך פתחי המזגן שבתוך תא הנהג ?

תודה מראש

פורסם

רעש "פסססס" שאתה שומע זה לא רעש של בריחת גז אלא רעש אופייני שנוצר כשמערכת עובדת עם כמות גז נמוכה. תמלא חצי מכמות הגז הנדרשת במערכת תקינה לגמרי, יהיה את אותו רעש.

פורסם

גם בכל התהליך שהגז ברח, הרחתי ריח בתוך האוטו, מין ריח "מדיציני" כמו שיש לפלסטרים.

הריח נבע ממקור אחד- ממיקום למטה, אחרי השטיח, שמול המושב שליד הנהג., כלומר כאילו קצת למטה מהגב של תא הכפפות.

אז אם הרחתי את הגז בכל תהליך דליפתו- מה זה יכול לרמוז לגבי איפה החור של הדליפה ?

• ספונסר פורום
פורסם

באזור הזה של תא הנוסעים נמצא הרדיאטור הפנימי של המזגן ולפי התיאור שלך רוב הסיכויים הם שהדליפה היא מהיחידה הפנימית.

סביר להניח שבשלב הזה יש כבר סימנים של דליפה ואפשר לנקז את הזרחן מהמערכת ולתקן את הדליפה (או לוותר על המזגן בכלל). גשי אל מזגניסט שיפתור את הבעיה.

אם את מאזור המרכז אז גשי אל אשר מיזוג אוויר בפתח תקווה או אל מוסך זיסו בתל אביב. לשניהם יש מכונה שעושה וואקום ויכולה לשאוב את הזרחן מתוך המערכת. כמובן ששניהם יוכלו לעזור לך גם לפתור את התקלה בצורה מקצועית. המלצות רבות על שניהם תוכלי לקרוא בקישור שצירפתי.

• תוכן חדש...