Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטיב טעם יש קקאו של מוצארט.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תבליני הכפר בחונים קונים ראשל"צ.

יש שם מכל הסוגים, חנות גדולה ומקצועית.

אי אפשר להשוות קקאו איכותי לקקאו הנחות שקונים במכולת.

בנוסף ממליץ לך ליקנות את השוקולד באריזות קילו שמגיעה כמטבעות- מדובר בשוקולדים מאוד איכותיים לקונדיטוריה וכו' -יש את כל האחוזים(אני בעיקר אוהב מעל 70%).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

קקאו לא נמדד באחוזים. שוקולד מריר נמדד באחוזי הקקאו שבו.

רוב הקקאו הנמכר בארץ הוא או נחות יחסית או יקר בצורה מופרכת, כשמדובר בפולים כמובן, ולא אבקה תעשייתית.

אם תגיד באיזה איזור אתה מחפש אוכל להפנות אותך לחנות המחזיקה את הקקאו של חברה שעבדתי בה בעבר, ולפחות בזמני החזיק ביחס האיכות לשקל הגבוה ביותר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

שוק לוינסקי - יש את גרובשטיין ואת המתחרה שלו באותו רחוב,

שאני משום-מה תמיד שוכח את השם שלו, ותמיד קונה שם בחצי מחיר בערך.

כל מוצרי האפייה למיניהם בסיטונאות, בין השאר גם קקאו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
קקאו לא נמדד באחוזים. שוקולד מריר נמדד באחוזי הקקאו שבו.

רוב הקקאו הנמכר בארץ הוא או נחות יחסית או יקר בצורה מופרכת, כשמדובר בפולים כמובן, ולא אבקה תעשייתית.

אם תגיד באיזה איזור אתה מחפש אוכל להפנות אותך לחנות המחזיקה את הקקאו של חברה שעבדתי בה בעבר, ולפחות בזמני החזיק ביחס האיכות לשקל הגבוה ביותר.

אני תל אביב אבל עבור מוצר טוב מוכן גם לנסוע.

קובי

:-)

פורסם
תבליני הכפר בחונים קונים ראשל"צ.

יש שם מכל הסוגים, חנות גדולה ומקצועית.

אי אפשר להשוות קקאו איכותי לקקאו הנחות שקונים במכולת.

בנוסף ממליץ לך ליקנות את השוקולד באריזות קילו שמגיעה כמטבעות- מדובר בשוקולדים מאוד איכותיים לקונדיטוריה וכו' -יש את כל האחוזים(אני בעיקר אוהב מעל 70%).

טעות שלי- המקום נקרא "לגעת באוכל".

זה הקקאו שאני אוהב-60 שקל ל-1ק"ג.

kakao.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
אני תל אביב אבל עבור מוצר טוב מוכן גם לנסוע.

מתנצל, בררתי וכרגע יש חוסר במלאי.

אבל בקישור לחנות אונליין ששמו פה מחזיקים מוצרים שעל פניו נראים ברמה גבוהה - למרות שבטח יקרים משמעותית מהקקאו ההולנדי שעלה כאן.

אגב, הערכים התזונתיים שבקקאו הופכים אותו לאחד הדברים הבריאים ביותר בעולם, ורוב הפואנטה שלו אובדת כשהוא לא נא (raw).

עריכה אחרונה על ידי Talgaz

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אם ככה- מישהו יכול להעיד על הטעם של השוקו שמכינים מ"אבקת קקאו נא" ?

פורסם

אכן ההבדל באיכות בין סוגי קקאו שונים ניכר מיד בטעם.

אני יכול להמליץ על הקקאו ההולנדי של ואן האוטן, שנמכר בעדן טבע מרקט ב-18 ש"ח, לכמות של 125 גרם.

או לחילופין, ממליץ לרכוש מטחנת קפה פשוטה וזולה ולטחון בבית את פולי הקקאו ובכך לשמר את הערכים התזונתיים ולקבל טעם ראויuploadfromtaptalk1407416295830.jpg

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אני מאד אוהב את הקקאו של וולרונה וקונה אותו ברשת BAKERS, לדעתי הוא הכי טעים וכן, הוא יקר יותר מהקקאו הסטנדרטי.

50 ש"ח ל-250 גרם אבל חיים פעם אחת...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...