Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקבוק מים ממתכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אוהב את כל הפלסטיקים במזון, משחררים BPA וכל מיני כימיקלים שאני לא רוצה באוכל או בשתיה.

מצאתי בקבוקי מתכת שאמורים להיות אקולוגיים, איכותיים, ולא משחררים כל מיני כימקלים...

עכשיו כמו תמיד, יש את הסיני ויש את המותג. הקטע הוא שיש מותג אחד טוב ומוכר, והם מבטיחים שאין טעם

של ברזל במים, ואין שום כימיקלים שמשתחררים למים מהמתכת, התגובות עליהם גם מצויינות.

אבל המחיר בהתאם. 90 שקל כולל משלוח לבקבוק של 800 מ"ל.

לעומת זאת, יש את הסיני שעולה 20-30 שקל כולל משלוח לאותו גודל בערך.

השאלה אם זה לא רעיל או מסוכן להשתמש בבקבוקים הסיניים?

המותג: http://www.kleankanteen.com/products/classic/klean-kanteen-classic.php

הסיני: http://www.ebay.com/itm/Sales-New-Style-CyclingBike-Bicycle-Sports-Stainless-Steel-Water-Bottle-750ML-/161230570494?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item258a1743fe

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שים לב לסוג המתכת.

נירוסטה- (בד"כ הבקבוק היקר יותר, כזה קניתי ומשתמש כבר שנים) לא מפרישה טעם וחומרים למים, בדומה לסירי נירוסטה ושאר כלי מטבח.

הבקבוקים הזולים יותר- עשויים אלומינום- שכן מפריש חומרים וטעם, לכן עובר ציפוי פנימי של חומר פלסטי, ככה שקיבלת שוב פלסטיק ובמקרה שנסדק קיבלת גם חומרי אלומיניום.

עצה שלי- קנה את היקר יותר אם השיקול הוא באמת בריאותי ולא טרנד אקולוגי

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אני לא יודע לענות לך לגבי רעלים או סכנות. הדבר היחיד שאני כן יכול להתייחס אליו הוא הטעם: יש לי שני בקבוקי מתכת ממותגים עלומים שעלו לי גרוש וחצי. באף אחד מהם לא הרגשתי טעם לוואי כלשהו, והאמת היא שזה נראה לי מוגזם לחלוטין לשלם עבור בקבוק, איכותי ככל שיהיה, קרוב ל-100 ש"ח.

קח בחשבון שגם כאשר מדובר בפלסטיק, יש תרכובות נטולות BPA, כך שאתה יכול לקבל בקבוק זול יותר, כנראה גם נוח יותר (אשתי לא יכולה לשתות מבקבוק מתכת כי היא לא יכולה ללחוץ עליו, בניגוד לבקבוק פלסטיק) וללא סיכונים בריאותיים.

כל הבקבוקים שמיועדים לתינוקות הם ללא BPA.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה קצת מצחיק כי לחלק מהבקבוקים היקרים יש פקק שתיה מפלסטיק, או לפחות נראים כמו פלסטיק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגבי הלחיצה- לבקבוקים של קלינקנטן (הלינק הראשון בשרשור) יש פטנט של וסת אויר בפקק, אפשר להרים ולשתות בלי שיווצר ואקום.

פורסם
לגבי הלחיצה- לבקבוקים של קלינקנטן (הלינק הראשון בשרשור) יש פטנט של וסת אויר בפקק, אפשר להרים ולשתות בלי שיווצר ואקום.

אני אלך באמת על הקלין קנטין, רק עם הפקק הברגה הקלאסי. הפיה נחמדה אבל חבל שאין משהו שמכסה אותה, ככה שאם הבקבוק

סתם בתא של התיק הפיה תתלכלך.

פורסם
זה קצת מצחיק כי לחלק מהבקבוקים היקרים יש פקק שתיה מפלסטיק, או לפחות נראים כמו פלסטיק.

הפקק מפלסטיק נטול BPA.

אבל זה לא שהפקק מאחסן את כל המים בפנים.

פורסם (נערך)

ב8 שקל את יכול לקנות בכל תחנת דלק/פיצוציה מיצים טבעיים של JUMEX שבאים בבקבוקי מתכת איכותיים של חצי ליטר שיכולים אחרי זה לשמש כאחלה בקבוקי מים לשתיה לרכיבה/טיולים.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אני אלך באמת על הקלין קנטין, רק עם הפקק הברגה הקלאסי. הפיה נחמדה אבל חבל שאין משהו שמכסה אותה, ככה שאם הבקבוק

סתם בתא של התיק הפיה תתלכלך.

יש כיסוי לפיה גמיש לפיה שמתחבר לבסיס ההברגה. אני אישית הסרתי אותו (מעצבן בכל פעם להסיר ולזכור לכסות)

אם אתה מתכוון לזרוק אותו בתיק-לך על הפקק הקלאסי, הפקק עם הפיה והווסת, מאפשר טפטוף עדין כאשר הבקבוק על ראשו.

פורסם

בקבוק מתכת אקולוגי? זה חדש.

בכ״א, יש מלא בקבוקי פלסטיק ללא BPA ומבחינת בידוד הם עדיפים (בהנחה שקונים משהו נורמלי ולא בקבוק מתחנת דלק).

ב8 שקל את יכול לקנות בכל תחנת דלק/פיצוציה מיצים טבעיים של JUMEX שבאים בבקבוקי מתכת איכותיים של חצי ליטר שיכולים אחרי זה לשמש כאחלה בקבוקי מים לשתיה לרכיבה/טיולים.

גם אני חשבתי ככה עד שגיליתי שהם מחלידים. I kid you not.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש את הבקבוקים של סודהסטרים.

עד כמה שזכור לי הם ללא BPA

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...