Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עושים פעולה כלשהי שפותחת את המסך לאפליקציות אחרות, ביניהן WAZE, מצלמה ונראה לי שאינטרנט.

לא ממש ביררתי לעומק כי כשאמרו לי 2200 ש"ח פשוט הפסקתי להתעניין.

במעמד הקניה הייתי עושה את זה אבל כשהרכב בן שנתיים ונשאר לו עוד פחות משנה אצלי אני לא אשקיע את הסכום הזה.

ב2200 שקל יקר ולא שווה

מולטימדיה של דאציה לא תומכת בWAZE בגלל CPU MIPS ,מעניין איזה קומבינה עשו שם.

פורסם
ביום שלישי אני צריך לקבל את האוטו. למה לשים לב במסירה? היות והסוכנות במרכז ואני מהצפון לא רוצה לשכוח משהו.

איזה כייף לך ! :-) מה רכשת ואיזה צבע ?

איזה רמת אבזור ומה התוספות רכשת ? תבדוק גלגל ספאר ובאיזה גודל הוא.

תבדוק פיקסלים שרופים במסך.

כמה שנים אחריות רכשת ?

האם ניתן להרחיב אחריות על שנתיים נוספות לאחר 3 שנים ולא מראש על 5 ?

האם ניתן לעשות טיפולים במוסכים שלא תחת קרסו ואם יש חלקים בקניה חופשית ולא דרך מוסך.

מתי טיפול ראשון ומה מחירו ?

תשאל כמה סטאפווי נמכרו עד היום ....פשוט לא רואים אותם על הכביש .

מה אחריות כוללת ? האם ניתן דרכם לעלות הספק של מנוע ואם כן כמה זה עולה.

אם אתה עושה השחרת חלונות אז איפה וכמה כסף?

כמה עולה ביטוח לרכב ?

והצלחה.

פורסם

אלצ'קו... זו תגובה משונה... הוא כבר קנה את האוטו והוא לא ישאיר אותו בסוכנות בגלל גלגל ספייר (והגלגל ספייר אכן קטן), פיקסלים שרופים במסך (שאפשר להחליף במוסך) או כל אחד מהדברים האחרים שאתה מפרט כאן.

כמו כל רכב חדש שנרכש, צריך לעבור עליו מבחוץ ומבפנים ולראות שאין עליו מכות, שריטות, קרעים בריפוד ופגיעות נוספות שיתכן ונגרמו בדרך אבל הן מחוץ לאחריות היבואן.

אם נעשו גם התקנות מקומיות (חיישני רוורס, קודנית מיותרת וכדומה) אז צריך לבדוק את הפעילות שלהם ולוודא שההרכבה מחדש של הדשבורד והפגוש נעשו בצורה יפה.

תתחדש ושיהיה בשעה טובה.

פורסם
אלצ'קו... זו תגובה משונה... הוא כבר קנה את האוטו והוא לא ישאיר אותו בסוכנות בגלל גלגל ספייר (והגלגל ספייר אכן קטן), פיקסלים שרופים במסך (שאפשר להחליף במוסך) או כל אחד מהדברים האחרים שאתה מפרט כאן.

.

בגלל שאני לא יודע כל הסיפור ואיזה דגם הוא רכש אז שאלתי הרבה שאלות..הרי ברור לכולם שרכב נבדק ויזואלי גם מבפנים וגם מבחוץ.המושבים בנילונים אז מה יהיה קרוע שם ?

רכב נבדק גם על ידי הדאציה, לא חושב שימסרו רכב לו בלי דשבורד :lol:.

שאלתי מה קנה ואיזה תוספות. ותאמין לי בגלל פיקסלים שרופים אצלי רכב היה נשאר בסוכנות עד השלמות של כל חלק ,כי לא יחליפו לו שום דבר לאחר קבלת הרכב לפי דעתי לא כל תקלה בסגנון כזה נמצאת תחת אחריות.

ואם דשבורד והפגוש נעשו בצורה יפה - זאת באמת בעיה בגלל זה עדיף התקנה אוריגינלית של ייצרן וזה סיכון שקונה צריך לקחת בחשבון.

פורסם

רכשתי את הסנדרו בצבע האדום .הוספתי לו חישני רוורס, מנתק אורות ,תוספת אחריות לעוד שנתיים, מגיני בוץ .

מקווה מאוד לא להתאכזב. האמת שהאוטו עבור אישתי ויחליף את הB4 שנת 2008 שלה

לגבי הטיפולים .לא כל המוסכים של רנו קיבלו הכשרה לטפל בדאציה. אבל אבדוק את זה מולם ביום שלישי.

פורסם
רכשתי את הסנדרו בצבע האדום .הוספתי לו חישני רוורס, מנתק אורות ,תוספת אחריות לעוד שנתיים, מגיני בוץ .

לגבי הטיפולים .לא כל המוסכים של רנו קיבלו הכשרה לטפל בדאציה. אבל אבדוק את זה מולם ביום שלישי.

שלום רב,

רשימת מרכזי השירות המורשים של דאצ'יה מופיעה באתר האינטרנט http://www.dacia.co.il בלשונית השירות.

הרשת פרוסה בכל רחבי הארץ.

פורסם

כל הכבוד לאישה ! לאחר B4 לקחת לקחת דאציה ידנית -צריך להיות עם בי..ם :lol:

טוב ,מאחל והצלחה ,ממתין לתגובות,פלוסים,מינוסים ובכלל על חווית נהיגה.

פורסם
האמת היא שהכי טוב פשוט לטפל במרכזי.

זה פעם אחת בשנה ועושים הכל מהר וביעילות.

לטפל לבד - זה באמת - הכי טוב !

מהר - זה לא אומר טוב ,טוב ומהר הם לוקחים כסף !

פורסם
ביום שלישי אני צריך לקבל את האוטו. למה לשים לב במסירה? היות והסוכנות במרכז ואני מהצפון לא רוצה לשכוח משהו.

מזל טוב, תתחדש!

אל תשכח להצטרף לקבוצה שלהם שיוצאת לטיולים מידי פעם (הטיול הקרוב רק לבעלי דאסטר 4X4, הבטיחו כי בהמשך יהיה טיול לכולם).

צבע אדום זה בדיוק מה שאנחנו רצינו בשלנו אבל בסוף ההורים בחרו בלבן. תשים לב בעיקר שהרכב ללא מכות פח, ללא שריטות ושוהא עובד טוב וכל הכפתורים עובדים. למרות שיעברו איתך על הכל במילא.

תהנה!

פורסם

לירוי תתחדש! בטוחים שתהנה מהרכב ושמחים שהצטרפת למשפחת דאצ'יה.

בקרוב נשלח לך הזמנה לפעילויות מועדון דאצ'יה ונשמח לפגוש אותך בטיולים שאנו מארגנים לקהל לקוחותינו.

• תוכן חדש...