Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי חברים, איזה שמן מנוע כדאי לשים במנוע 6 צילינדר שטוח של פליימוט 55 ? כמו כן האם לשים תוסף לדלק 95 ואם כן איזה .תודה

עריכה אחרונה על ידי גד .ג
פורסם

השמן המומלץ ביותר הוא 20\50 מינארלי, ורצוי כמובן מתוצרת הארץ ולא מותג מדבקה בלתי ידוע.

מאחר ואין עופרת מתוספת בבנזין, חייבים להוסיף אשלגן כל תדלוק, על מנת לשמן את תושבות הסתומים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
השמן המומלץ ביותר הוא 20\50 מינארלי, ורצוי כמובן מתוצרת הארץ ולא מותג מדבקה בלתי ידוע.

מאחר ואין עופרת מתוספת בבנזין, חייבים להוסיף אשלגן כל תדלוק, על מנת לשמן את תושבות הסתומים.

תודה חן,אתה מכיר שם של תוסף כזה ?

פורסם

העם רוצה תמונות של האוטו.

תוסף אשלגן לדלק ניתן לרכוש גם בהרבה תחנות דלק. (צריך שיהיה בכולן אבל רק חלק מחזיקים)

שלמה דן גדרון

פורסם

חברים תודה על התגובות ,זה לא מוגזם כל תדלוק לשים תוסף ?! אני מניח שצריך פול טנק ,עד שאני מסיים מיכל מלא יכול לעבור כמה חודשים , זה לא רכב בשימוש יומיומי ! כמו כן ( אין לי בעיה לשים תוסף ) קראתי איפה שהוא דיעה אחרת שלא נורא בשימוש המועט ובאופי הנהיגה העדין של רכב כזה לא לשים דבר ?! תמונות בקרוב ,הרבה תודה , יש לי עוד הרבה שאלות בהמשך הדרך .

פורסם
שלום.

"מתלבש" על השרשור בשאלה נוספת ..

מנוע פורד 302 8 צילינדר עם קרבורטור אחד כפול - האם צריך לשים תוסף אשלגן ?

איזה שנה המנוע ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

כן, חייב תוסף.

אני לא מוסיך כל תדלוק, אלא כל 2-3 תדלוקים, תוסף אשלגן של פז.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
חברים תודה על התגובות ,זה לא מוגזם כל תדלוק לשים תוסף ?! אני מניח שצריך פול טנק ,עד שאני מסיים מיכל מלא יכול לעבור כמה חודשים , זה לא רכב בשימוש יומיומי ! כמו כן ( אין לי בעיה לשים תוסף ) קראתי איפה שהוא דיעה אחרת שלא נורא בשימוש המועט ובאופי הנהיגה העדין של רכב כזה לא לשים דבר ?! תמונות בקרוב ,הרבה תודה , יש לי עוד הרבה שאלות בהמשך הדרך .

זה לא מוגזם, וזאת גם לא טירחה גדולה....

לא קשה להשיג את התוסף, ומחירו מוסיף כ-10 אג' לליטר דלק. ואם זה רק פעם בכמה חודשים, עוד פחות נורא...

נכון ש"לא נורא" לא לתסף - אבל בהשקעה זניחה זאת, חבל לא "לפנק" את המנוע:lol:

עודד

פורסם
סוף סוף הצלחתי , התמונה מלפני כמעט 20 שנה זה מה שיש לי כרגע .[ATTACH=CONFIG]390667[/ATTACH]

מה שיש לך זה הרבה...

המכונית שלך היתה חיפאית במשך שנים רבות ובעברה הרחוק(בשנות השמונים) היתה צבועה בצבע כחול כהה עם גג לבן. בעל המכונית היה מורה לנהיגה בעברו וגר בשכונת גאולה שבהדר, שכונה חרדית ברובה.

מתישהו בשנות התשעים הוא פרסם אותה למכירה, הלכתי לראות אותה וניסיתי אותה. שני דברים שזכורים לי מהנסיעה, מעבר לנוחות הנסיעה ולהגה הכבד; אוברדרייב שעבד נהדר וזכוכית סדוקה מעל הספידומטר...

בכל מקרה, יש לך רכב שאהבו אותו ועבר מעט ידיים - ובמשך שנים היה חלק מהנוף המוטורי של חיפה(אני זוכר אותו עוד משנות השבעים).

תהנה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מה שיש לך זה הרבה...

המכונית שלך היתה חיפאית במשך שנים רבות ובעברה הרחוק(בשנות השמונים) היתה צבועה בצבע כחול כהה עם גג לבן. בעל המכונית היה מורה לנהיגה בעברו וגר בשכונת גאולה שבהדר, שכונה חרדית ברובה.

מתישהו בשנות התשעים הוא פרסם אותה למכירה, הלכתי לראות אותה וניסיתי אותה. שני דברים שזכורים לי מהנסיעה, מעבר לנוחות הנסיעה ולהגה הכבד; אוברדרייב שעבד נהדר וזכוכית סדוקה מעל הספידומטר...

בכל מקרה, יש לך רכב שאהבו אותו ועבר מעט ידיים - ובמשך שנים היה חלק מהנוף המוטורי של חיפה(אני זוכר אותו עוד משנות השבעים).

תהנה.

אתה צודק בהחלט ! קניתי את האוטו בשנת 1995 מאדם מבוגר שהיה לו מוסך שנים רבות ,הבן שלו היה מורה נהיגה אז כנראה פגשת אותו כשהתענינת באוטו ,האוטו היה במצב מעולה מבחינה מכנית ונסעתי איתו בקלות מחיפה למרכז הארץ,עד כמה שאני זוכר האוטו הגיע לארץ ב 1957 הישר לחיפה לבעל המוסך הזה שהחזיק בו 38 שנה ! האוטו הזה עמיד בצורה מדהימה ,בנוי כמו טנק . מה שכן אם לא היה אוברדרייב זה כנראה היה דיכאון לנסוע איתו . אשמח לשמוע פרטים נוספים מעברו או מצבו לפני שהגיע אלי , תודה .

• תוכן חדש...