Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מרצדס e320 שנת 96 בעיות גיר 722.3


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביום שישי פרשת מסעי , נתקעתי עם המרצדס. הגיר החליט שהוא לא משתף פעולה ונשאר בהילוך סרק למרות שהידית הייתה בD ובR .

החלטתי שאני פועל בנידון ופירקתי ונקיתי את הvalve body ובנוסף ,החלפתי את הקפיצים לקפיצים משופרים שהזמנתי בעוד מועד.

היום עשיתי נסעת מבחן והגיר מתפקד יפה, ונעלמו כמה בעיות שהיו לו [ החלקה בין ה 2-3 ,העברה לא חלקה בין R ל D , והחלפת הילוכים "קשה" בין 1-2 ] .

 

כיום ,הגיר במצב סביר אך לא מושלם. עדיין הגיר מחליק מעט בין 2-3 ,וכשאני משלב ל D עדיין יש "מכה" [אומנם עדינה יותר].

 

גיליתי שהמוסך שטיפל בגיר [לפני שרכשתי את הרכב] עשה עבודה לא טובה, היה הרבה לכלוך ועדיין יש נזילות שמן מחלקים מסויימים בגיר [באיזור הבוכנות הגדולות].

החלק המעודד היה שלא היה שבבי מתכת באגן השמן [מה שמעיד על שחיקה] ורק אבק מתכת סביר.

כמה תמונות מהפרוייקט לביקורת שלכם [שימו לב שחסר קפץ]:

 

שאלתי היא: מה הסיפטומים להחלפת מצבי גיר קשים בגיר הנ"ל? אם יש מישהו מנוסה כאן בפורום שיכול לשפוך אור על כיוון הגיר [דגש על לחץ השמן]?

 

 

כל טוב

ושבוע רגוע לכל עם ישראל וחיילנו האהובים.שהשם ישמור אותם.

 

ממשפחת חיים

תמונה 5 (1).JPG

תמונה 5.JPG

תמונה13.JPG

פורסם

שלום האם בהרכבת הברגים שסוגרים את הקפיצים והבוכנות החזרת את בורגי הסגירה באותה מידת הידוק כמו שהיה ליפני הפירוק?

פורסם

אין קשר בין הדברים.

צריך לעבוד לפי מומנטים, זה מאוד רצוי ומועיל. אך, במקרה שלי סגירה לפי מפרט לא משפיעה בכזו דרמטיות על הגיר.

×
×
  • תוכן חדש...