Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי כאן וראיתי במכוני רישוי שיטות שונות להחזרת השקיפות לחיפוי הפלסטיק של הפנסים: נייר מיים בדרגות שונות, פוליש, לכה ועוד. מדובר על לפחות שעה עבודה, ולומר את האמת - זה נראה לי כמו עודף השקעה...

לכבוד הקייץ הרביעי של האוטו שלי על הכביש וכמעט 180K קילומטר של רוח וחול, לקחתי פוליש גס ופוליש דק, שני סמרטוטים, ועשר דקות של עבודת יד, והרי התוצאה:

carlights 2 small 2.jpgrubbing and polish small 2.jpg

זה לא מושלם, אבל יחסית להשקעה התמורה טובה.

נמרוד

פורסם

אתה צודק,זה באמת נותן תוצאה טובה אבל לצערנו לא מחזיק הרבה זמן.

עשיתי לחבר באותה שיטה עם תוספת ווקס והחזיק מקסימום חודש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מנסיון אישי ערכה כזאת מחזיקה לפחות שנה.

http://www.cartaract.com/

ככה שגם אם השקעת שעה,וזה מחזיק לשנה,לא בדיוק OVER השקעה לא?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שיוף עם פוליש ואפילו אחרי יישום של הגנה חזקה יחסית כמו FUSSO COAT זה מחזיקה בקושי חודש... אין מנוס מלבצע חידוש כמו שצריך, או יישום לכה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

יש אחלה שרשור דביק בתחילת הפורום אנשים שם מרוצים מאוד מהתוצאות והזמן שזה מחזיק .

קישור לשרשור

אני אישית עשיתי לחבר בהונדה 98 , 15 דקות עבודה ותוצאה מעולה .

לדעתי עם אתה אוהב תרכב שלך גם עם ייקח לך חצי שעה ושעה לא סיפור.

פורסם

השיטה עובדת - אבל כמו שנאמר הבעיה היא שזה לא מחזיק לאורך זמן.

בשיטה השנייה עם היכאט וארניש - העבודה גם כן לוקחת פחות מחצי שעה - החזיק לי מעמד כשנתיים עד שמכרתי את הרכב.

פורסם

בהונדה שלי ביצעתי שיוף בעזרת נייר מים 2500, פוליש גס, פוליש עדין ולאחר מכן מריחה של אוטם צבע, בינתיים מעל חצי שנה הפנס עדיין ניראה טוב (יש לציין שאני מקפיד למרוח אוטם צבע על כל הרכב לפחות אחת לחודשיים).

בשבוע שעבר חידשתי לרכב של חמי את הפנסים, שייפתי עם נייר 500, 800, 1000, 2500, ולבסוף 3000, פוליש גס, פוליש עדין ואוטם צבע.

לקח לי בערך 20 דקות של עבודה. מעניין כמה זמן זה יחזיק :) .

t12qtmwyyyez.jpg

yidtoodo0i5z.jpg

פורסם

עוד שאלה לאיתמר,לפי הבנתי בנושא מומלץ אחרי השיוף לתת "פיניש" עם פוליש,נכון?

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...