Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן וחסכוני עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בדיוק סיימתי תיכון ואני מתכנן להחליף את האוטו שלי (לגסי 93) ששותה לי דלק. הרעיון זה לעבור למשהו חסכוני ואמין ככה שלא אצטרך לשבת איתו במוסך הרבה. הסתכלתי על הקליאו B שזולהף צריכת הדלק שלה נמוכה ואם מוצאים יד ראשונה נראית שמורה. בנוסף, ועל האופל קורסה שיותר קשה למצוא במשצב טוב (מחפש יד 1-2) אבל גם תואמת למה שאני מחפש.

ביקורות וחוות דעת על שני הרכבים האלה ועוד רכבים בקטגוריה שיכולים להתאים.

מעדיף כאלה שמחירם יהיה אפילו פחות מ10K.

תודה

פורסם

הלגסי עושה לך בעיות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הלגסי עושה לך בעיות?

האמת שבכלל לא.. ברמה של יש לי אוטו שנה וקצת ולא ישב במוסך פעם אחת. הבעיה איתו שהוא עושה 1-8 בממוצע (שזה הרבה !!) ושאין בו מזגן דבר שבהתחלה השלמתי איתו אבל שובר אותי קצת בעיקר בקיץ ברמה של כל מקום שנוסעים אליו צריך חולצה להחלפה. אז המחשבה שלי הייתה להוריד אותו מהכביש ולהוסיף כמה אלפים.

שחכתי לציין בהודעה הראשונה שאני רוצה רק ידני (הלגסי אוטומט).

פורסם

אם הוא לא עושה בעיות הייתי מציע לך להשאיר,אבל אם אין מזגן,בקיץ זה באמת בעיה,אין לו בכלל או שיש בעיה?

למה אני שואל את כול זה?

כי אתה יכול לקנות רכב חדש יותר,אבל גם שם צריך ישור קו,לך תדע אילו בעיות הבעלים הסתיר ומה יכול לצוץ,הסובארו אם לא עושה לך בעיות אולי פחות חסכונית,אבל מצד שני אתה לא מוציא כסך במוסכים.

בכול מקרה,אן תחליט לעבור לרכב אחד,

יש לך את הפונטו ספייס,חסכונית,חלפים זולים,

יונדאי גטס תהיה פחות חסכונית,אם מדובר על אוטמטי אז הרכב מציג צריכה של רכב משפחתי,אבל הוא אמין,רוב הגירסאות הם GLF ללא ABS ועם כרית אוויר 1,לכן כדי לחפש רמות איבזור GLS/GLI.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם הוא לא עושה בעיות הייתי מציע לך להשאיר,אבל אם אין מזגן,בקיץ זה באמת בעיה,אין לו בכלל או שיש בעיה?

למה אני שואל את כול זה?

כי אתה יכול לקנות רכב חדש יותר,אבל גם שם צריך ישור קו,לך תדע אילו בעיות הבעלים הסתיר ומה יכול לצוץ,הסובארו אם לא עושה לך בעיות אולי פחות חסכונית,אבל מצד שני אתה לא מוציא כסך במוסכים.

בכול מקרה,אן תחליט לעבור לרכב אחד,

יש לך את הפונטו ספייס,חסכונית,חלפים זולים,

יונדאי גטס תהיה פחות חסכונית,אם מדובר על אוטמטי אז הרכב מציג צריכה של רכב משפחתי,אבל הוא אמין,רוב הגירסאות הם GLF ללא ABS ועם כרית אוויר 1,לכן כדי לחפש רמות איבזור GLS/GLI.

בעיקרון המזגן הלך לא נכנס לפרטים תיקון יעלה 2K אז השארנו את האוטו ללא היכולת לקרר (רק חום ואוורור ככה שבחורף סבבה). בעיקרון כשאני מחפש אוטו אני הולך על יד 1-2 גג וקמ נמוך במכוניות שכתבתי אני לא עולה על 150K קמ ככה שבעיקרון מצבם אמור להיות טוב.

בנוסף, שאלה, הפונטו לא מתקלקלת המון ? כי בכל זאת פיאט וכו

פורסם

הספייס נחשב דווקא לרכב עם אמינות טובה,אבל קח בחשבון שאתה קונה רכב בן 10 ויותר,לכן מידי פעם יכול להיות שיהיה משהו.

• תוכן חדש...