Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הרכבים שאני רוצה להשוות ולדעת עליהם כמה שיותר הם מיצובישי כריזמה אייר (01-03).

לבין ניסאן אלמרה פרפקט (01-03).

אז ככה ההתלבטות היא האם שתיהן אמינות באותה מידה פחות או יותר מכיוון ששמעתי כמה דברים על הכריזמה רציתי לדעת אם יש הבדל בין הכריזמה של שנות 96-00 לבין דגם האייר.

דבר שני בהתחשבות שהניסאן יותר יקרה בכ2-5 אלף האם יהיה לי מאוד צפוף עם 5 נוסעים בין הניסאן לכריזמה?, כיוון שלפי מה שהבנתי הניסאן יותר מרווחת מאחורה כנראה ולכן השאלה היא עד כמה ההבדל גדול והאם הוא מצדיק את ההבדל במחיר?

תודה לכל העוזרים.

8)
פורסם

שלום,

שני הרכבים אמינים מאוד בעיקרון.

אני ממליץ לך בחום לרכוש את מה שתמצא במצב יותר שמור.

אלמרה קצת יותר נפוצה, כנראה יהיה לך יותר מבחר.

אתה קצת תתאכזב ממרחב הפנים של ניסן - ממש לא רכב מרווח מאחורה.

מה שמצדיק הפרש במחיר זה רכב שמור. באלמרה רמת גימור טקנה עדיפה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובה,

לפי מה שאני מבין ההבדל לא כזה גדול במושב האחורי?

הטקנה קצת יקרה לי היא כיוון ה20K+, אני מכוון לכיוון ה15 ומצאתי כמה כריזמות(03,02) שמורות יחסית במחיר 15- ובנוסף אלמרות (03,02)במחיר 20-.

עוד שאלה ששחכתי לרשום האם שווה להכניס את בלנסר קלאסיק (05-07)בתור פונקציה?

8)
פורסם

שווה, במידה והרכב במצב שמור.

כל הרכבים האלה לא מצטיינים בצריכת דלק טובה.

גם סובארו אימפרזה דומה בתכונותיה לכל מה שהוזכר כאן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היתה לי את האלמרה 1.8 שנת 2002 שנתיים וחצי ו-80000 ק"מ צירכת דלק בערך 1:12 לדעתי מוצלחת בהרבה מהכריזמה (וגם מהסובארו שהוזכרה כאן) רמת גימור טקנה נדירה יחסית וקיימת רק מ-2004 ומעלה.

לשכן שלי יש אלמרה 2002 מאותה סדרה שהיה שלי - נסע כבר למעלה מ-400000 ק"מ בלי תקלות מיוחדות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי חבר שהייתה לו אלמרה, אם לא היה מקבל רכב מהעבודה לא היה מחליף.. מצטרף לדעה

היתה לי את האלמרה 1.8 שנת 2002 שנתיים וחצי ו-80000 ק"מ צירכת דלק בערך 1:12 לדעתי מוצלחת בהרבה מהכריזמה (וגם מהסובארו שהוזכרה כאן) רמת גימור טקנה נדירה יחסית וקיימת רק מ-2004 ומעלה.

לשכן שלי יש אלמרה 2002 מאותה סדרה שהיה שלי - נסע כבר למעלה מ-400000 ק"מ בלי תקלות מיוחדות.

פורסם
תודה על התגובה,

לפי מה שאני מבין ההבדל לא כזה גדול במושב האחורי?

הטקנה קצת יקרה לי היא כיוון ה20K+, אני מכוון לכיוון ה15 ומצאתי כמה כריזמות(03,02) שמורות יחסית במחיר 15- ובנוסף אלמרות (03,02)במחיר 20-.

עוד שאלה ששחכתי לרשום האם שווה להכניס את בלנסר קלאסיק (05-07)בתור פונקציה?

לא תמצא לנסר קלאסיק שמורה בתקציב הזה. (15000)

אני מכרתי לפני חודשיים אחת מצויינת שנת 2004 ב-19000₪.

אם יש לך את התקציב, אז מדובר באופציה מצויינת בהחלט שתתן שקט נפשי, בטיחות טובה ומרווח טוב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לא תמצא לנסר קלאסיק שמורה בתקציב הזה. (15000)

אני מכרתי לפני חודשיים אחת מצויינת שנת 2004 ב-19000₪.

אם יש לך את התקציב, אז מדובר באופציה מצויינת בהחלט שתתן שקט נפשי, בטיחות טובה ומרווח טוב.

תודה לכל מי שהגיב אקח לתשומת ליבי את ההערות,

אם אני יתעמק קצת אני יכול למצא כיוון שנת 06 ב17-19 אני מוכן להשקיע את הכסף במידה והרכב אכן משתלם כיוון שיש שמועות שאומרות שהוא אוכל 1:7 וזה קצת מעבר לסטנדרט של היפניות (1:10/11).

אגב האם הרכב מרווח מאחור (3 מבוגרים) מתוך נסיון אישי שלך אם יצא לך אשמח לשמוע

8)
פורסם

אם אני יתעמק קצת אני יכול למצא כיוון שנת 06 ב17-19 אני מוכן להשקיע את הכסף במידה והרכב אכן משתלם כיוון שיש שמועות שאומרות שהוא אוכל 1:7 וזה קצת מעבר לסטנדרט של היפניות (1:10/11).

רכבים גמורים עם קילומטראז' גבוה מאוד ועבר מפוקפק נמכרים במחיר שציינת.

רכב שמור ומתוחזק כמו שהיה לי, נמכר במחיר קרוב למחירון (10 אחוזים מתחת למחירון זה נורמלי במצב השוק של היום).

הרכב אומנם מרווח אבל יהיה צפוף קצת לשלושה מבוגרים. אני לא חושב שיש באופציות שציינת רכב שיספק נוחות טובה לשלושה מבוגרים. אצלי המושב האחורי איכלס כיסא תינוק, בוסטר וילד מתבגר.

צריכת הדלק ברכב הייתה סביב 1/10 ואף פעם לא נמדדה צריכה גרועה כפי שציינת. אני נוטה להאמין שזה בזכות התחזוקה הנכונה שקיבל במהלך חייו.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מנסיון עם לנסר קלאסיק, הדיבורים על צריכת הדלק פשוט שטויות.

בנסיעות של 70-30 אחוז לבינעירוני, הרכב היה עושה בין 11.5 ל-12.5 לליטר דלק, תלוי כמה הייתי לוחץ על הגז. אפילו בנסיעות קצרות שהמנוע לא הספיק להתחמם הוא לא היה עושה 1 ל-7.

תגדיר מה זה בשבילך מרווח? לדעתי הוא היה בסדר אבל תלוי מול מה אתה משווה? מול היאריס שיש לי היום, הוא מרגיש מרווח.

פורסם (נערך)

היה לנו אלמרה פרפקט 2002 במשך כמעט 11 שנה

רכב אמין וטוב

לפי מיטב ידיעתי רמת גימור טקנה יצא רק ב 2004 אך יתכן ב 2003 :)

אגב ב 2001 נמכר גם עם מנוע 1600 - לא מומלץ

עריכה אחרונה על ידי vday
פורסם

תודה על התגובות נקווה למצא משהו בזמן הקרוב,

vday כן טנקה יצא ב04 ואני מודע לגביי מנועי 1.6 סמק תודה.

8)
פורסם

יש בבעלותי ניסאן אלמרה. שנת 2003, הייתה בבעלות המשפחה כ-5 שנים ולפני כחצי שנה קניתי אותה מההורים שלי אחרי שהתלבטתי והחלטתי שאין לי כח לחפש אוטו והיא מספיק טובה.

מרווחת? לא ממש, שלושה אנשים יתקשו לשבת מאוחר. אפשרי אבל לא כיף. יש לקחת בחשבון שהמרווח בשאר האופציות שלך יהיה דומה.

צריכת דלק? בתוך העיר 1:8 בערך, לפעמים נוסק ל- 1:9.5 בבינעירוני אני מוציא בעקביות מעל ל- 1:11 ולא בנסיעה איטית (120-130 לפי GPS רוב הזמן, משמע 125-140 לפי מד המהירות). פעם אחת הצלחתי לסחוט 1:13 ובתדלוק האחרון 1:12 וקצת.

אמינות? פףףףף. זה מה שיש לי להגיד. אתה מוזמן לנסות, היא לא תתקלקל. מה שהתקלקל במהלך השנים זה ככה:

1. בולמי זעזועים שהוחלפו כשקנינו אותה (בלאי טבעי).

2. אלטרנטור ששבק חיים (לפני כשנה בערך, משמע אחרי 10 שנים של עבודה).

3. תושבות מנוע שנאלצו להיות מוחלפות מספר פעמים כי כל פעם החליפו אחת (הסבר למה רק אחת בכל פעם מופיע בשורה התחתונה בפוסט).

4. הגומיות במשולשים התבלו ובעקבות הסירוב של אבא שלי להחליף אותם -זה רק עושה רעש, אין מה לדאוג - אני הייתי צריך לעשות טיפול מקיף לכל הפרונט - מוטות מייצבים, משולשים ומסרק הגה שעבר שיפוץ כי בגלל ההזנחה הוא פשוט הרעיד את עצמו למוות.

זהו. ולמרות שזה אבא שלי ואני אוהב אותו, קשה לי להגיד שהוא שמר על סטנדרטים גבוהים בטיפול באוטו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
יש בבעלותי ניסאן אלמרה. שנת 2003, הייתה בבעלות המשפחה כ-5 שנים ולפני כחצי שנה קניתי אותה מההורים שלי אחרי שהתלבטתי והחלטתי שאין לי כח לחפש אוטו והיא מספיק טובה.

מרווחת? לא ממש, שלושה אנשים יתקשו לשבת מאוחר. אפשרי אבל לא כיף. יש לקחת בחשבון שהמרווח בשאר האופציות שלך יהיה דומה.

צריכת דלק? בתוך העיר 1:8 בערך, לפעמים נוסק ל- 1:9.5 בבינעירוני אני מוציא בעקביות מעל ל- 1:11 ולא בנסיעה איטית (120-130 לפי GPS רוב הזמן, משמע 125-140 לפי מד המהירות). פעם אחת הצלחתי לסחוט 1:13 ובתדלוק האחרון 1:12 וקצת.

אמינות? פףףףף. זה מה שיש לי להגיד. אתה מוזמן לנסות, היא לא תתקלקל. מה שהתקלקל במהלך השנים זה ככה:

1. בולמי זעזועים שהוחלפו כשקנינו אותה (בלאי טבעי).

2. אלטרנטור ששבק חיים (לפני כשנה בערך, משמע אחרי 10 שנים של עבודה).

3. תושבות מנוע שנאלצו להיות מוחלפות מספר פעמים כי כל פעם החליפו אחת (הסבר למה רק אחת בכל פעם מופיע בשורה התחתונה בפוסט).

4. הגומיות במשולשים התבלו ובעקבות הסירוב של אבא שלי להחליף אותם -זה רק עושה רעש, אין מה לדאוג - אני הייתי צריך לעשות טיפול מקיף לכל הפרונט - מוטות מייצבים, משולשים ומסרק הגה שעבר שיפוץ כי בגלל ההזנחה הוא פשוט הרעיד את עצמו למוות.

זהו. ולמרות שזה אבא שלי ואני אוהב אותו, קשה לי להגיד שהוא שמר על סטנדרטים גבוהים בטיפול באוטו.

תודה על הפירוט על איזה נפח מנוע מדובר?

8)
פורסם (נערך)

1800, יש עוד נפח?(האמת שכן, 1500 ידני. שתיים וחצי יחידות ברחבי הארץ..)

גם אני ממליץ. תעשה חיפוש על מנוע צעדים באלמרה, זו המחלה היחידה האופיינית לה.

וכמובן, תבדוק את כל ענייני הבלאי הרגילים של מכונית בת 11-12.

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...