Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , רכשתי מערכת מסוג pioneer appradio 3 .

חיברתי הכל והכל עובד מעולה .

כשאני מנסה לעבור ללשונית אפליקציות (כמובן שהכל מחובר הhdmi וכל החיבורים הנחוצים) מופיעה לי הודעה שאומרת שאין אפשרות לצפות בוידאו כאשר הרכב נוסע , ולכן יש לעצור את הרכב בבטחה ולהרים את בלם היד לאחר מכן ללחוץ אישור .

הבעיה היא שאותה הודעה מופיעה גם כאשר אני על פארקינג ובלם היד מורם . כמו כן גם כאשר הרכב כלל לא מונע ופועל רק על סוויץ' עדיין אותה הודעה מופיעה ואין אפשרות לעקוף אותה . אין אפשרות ללחוץ אישור .

האם מישהו פה נתקבל בבעיה ? או יודע מה הפיתרון ?

יש לציין שהרכב הוא פולסווגאן פולו שנת 2011 .

תודה מראש לעוזרים .

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

אני לא מנסה לעבוד על המערכת , העניין שזה פשוט לא עובד גם כשבלם היד מורם .

יכול להיות שהמתקין לא חיבר את הכבלים טוב ?

אם כן אז הבנתי שאת הכבל הירוק בהיר צריך בדרך פלא לחבר לבלם יד , יש אפשרות לעשות את זה לבד ?

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

תחזור למתקין אם כך. אני לא רואה סיבה שהוא לא יסדר זאת ללא עלות נוספת.

ממה שאני מבין הוא מתחבר לצד הפלוס של הסוויץ' שמזהה את הרמת בלם היד (אותו אחד שאני מניח שולח סיגנל לדשבורד להדליק את הנורה שם).

• תוכן חדש...