Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המחיר של ה-DODO? זה ווקס או אוטם? יש לך לינק אליו?

אני כן חשבתי אחרי שאסיים את מגוויירס לנסות את האוטם PL של מנזרנה, אני חושב האם כדאי לאחר האוטם לבצע גם ווקס של מנזרנה נגיד ה-CL שלהם או שזה יותר מידי?

דעתך?

תודה על העזרה!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכיף שמח לעזור.

חבל שאתה לא קורא לעומק את כל מה שאני כותב,אחרת לא היית שואל. עמוד קודם, הודעות 26,28.

כתבתי שהדודו עולה בארץ 250 ונתתי הסבר יפה איזה ווקסים יש להם וכתבתי -ווקסים- כלומר,ווקס. זה ווקס.

אפשר ליישם אוטם של החברות שציינת, אם כבר הייתי מיישם אוטם צבע PL ואת הווקס שלך,המגווירס לגימור פיניש מבריק. אפשר גם ליישם רק אוטם צבע. הרעיון מאחורי זה שהאוטם עמיד יותר בשמש,והווקס יתן הגנה ויתן הברק שהאוטם לא נותן.

אחרי שהמגווירס יגמר,תשקול ווקס דודו או את הווקס של מנזרנה. באיזה צבע הרכב?

שולח לך הודעה פרטית.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תודה רבה רבה על התגובה!

תאמין לי שאני קורא את כל ההודעות, כנראה ברח לי מהראש, סליחה.

צבע הרכב כסוף, ניתן לראות אותו בתמונה מצד ימין, זה הרכב שלי...סיאט לאון 2012 צבע כסף.

אכן שוקל בהחלט שימוש באוטם צבע של Menzerna PL ומעליו ווקס של Menzerna CL אחרי שייגמר המגוויירס...ככה גם הצבע יהיה מוגן אך גם מבריק.

השאלה שלי היא כזו:

נניח ויישמתי את כל החומרים ואחרי עבודה של 4 שעות הכל טוב ויפה...מתי אני אמור שוב ליישם את הווקס? לאחר חודש ומעלה? כלומר שטיפה, פלסטלינה + ווקס וזהו? אוטם אין צורך ליישם לעוד 4 חודשים?

תודה!

• תוכן חדש...