Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בימים האחרונים אני מאד מתלבט בנוגע לקניה של סוזוקי קרוסאובר.

נסעתי בו, חפרתי בו מכל הכיוונים,קראתי וצפיתי במבחני דרכים וגם עברתי על חלק לא קטן מחוות דעתכם והיה נראה לי שזה הרכב שתפור לצרכים שלי ( זוג + 2).

אבל כשהייתי בדרך להזמין את הרכב נכנסתי מהסקרנות לראות את האופל מריבה החדשה. מס' דקות לפני שהגעתי לסניף המובילית פרקה אותו וניתנה לי האופציה לשבת ברכב כשהוא מונע ולהרגיש את ההגה ואת המזגן (אין עדיין רכב הדגמה ).

אני חייב להגיד שבשלב הזה הקלפים קצת נטרפו במיוחד לאור המחיר האטרקטיבי ( 10.000 ₪ לטובת האופל ) איכות החומרים וההרכבה המצויינת והפטנטים הקטנים שעושים את ההבדל.

הישיבה ברכב מרגישה מאד איכותית ובהחלט יותר קרובה למותגי פרימיום מאשר לרכבים מהמזרח ויש הרגשה שהכל מהודק למקום כמו שצריך., הדלתות כבדות מאד ומאסיביות ונראה שלא מדובר בצעצוע מתפרק.

הרכב מגיע בסך הכל מאובזר בכל מהשמקובל בקטגוריה , שימו לב לתמונה של הטאסות שנראות בדיוק כמו ג'אנט מגנזיום ואפילו מי שיש לו עין חדה לא ישים לב שמדובר בצלחת פלסטיק...

הגימיק שמיד מושך את העין אלה "דלתות ההתאבדות " האחוריות שנפתחות הפוך מהמקובל ואני חייב להגיד שזה נראה מאד פרקטי ומאד מצא חן בעיני.

מרווח הפנים בהחלט משביע רצון ומשפחה עם שניים שלושה ילדים קטנים יכולה להנות מנוחות הכניסה והיציאה ומהישיבה הגבוהה שמאפשרת לילדים להסתכל החוצה בלי תחושה קלסטרופובית.

הדבר היחידי שהפריע לי בעין זה עומס הכפתורים בקונסולה המרכזית , ואני לא בטוח שמי שתכנן אותה זוכר באמת מה כל כפתור עושה. זה נראה מאד עמוס לעין ומיותר.

וכאן הגענו לשורה התחתונה. אין לי ספק שבמכירה העתידית את הסוזוקי יהיה קל יותר למכור ( למרות שאולי יהיה קושי מסויים לאור המספרים היפים שהוא נמכר לחברות הליסינג ויהיה צורך להתחרות עם מה שיוצע על ידם בעתיד ללקוח הפוטנציאלי ) ואני מעריך ששמירת הערך שלו תהיה גם טובה קצת יותר ,אבל מהצד השני האופל מאד איכותית, מתקדמת מבחינה טכנולוגית , פרקטית ומעניינת וזולה משמעותית.

בקיצור, מה אתם הייתם עושים ???

FG.JPG

FGFGD (2).JPG

תמונה%205.JPG

תמונה%204.JPG

תמונה%202.JPG

תמונה%201.JPG

FGFGD (1).JPG

עריכה אחרונה על ידי עמית

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת קשה לעזור לך כי כמו שהבנת מעט מאוד אנשים אם בכלל נהגו במריבה עד כה בישראל. כך שהדיון ברובו פילוסופי ויתבסס על דעות קודמות, וחבל שתבסס את הרכישה שלך על סמך דברים כאלו.

אם יש לך זמן תדחה קצת את הרכישה עד שיתפרסמו עוד קצת חוות דעל על אופל מריבה הישראלי. תיקח נסיעת מבחן, תחליט אם המריבה מספיק טוב יותר מהקרוסאובר בכדי ״להצדיק את הסיכון״. אולי כן, אולי לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אהבת יותר את אופל, כולל סידור הדלתות, ואתה לא מרגיש צורך להיות חלק מהעדר, אני לא רואה סיבה לא לקנות אופל.

עכשיו אתה משלם 10 אלפים פחות עליו, אני מאמין שההפרש יישמר גם בעתיד - הרי מדובר ברכבים לצרכים דומים. שווה משהו גם ההנאה מהרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם אהבת יותר את אופל, כולל סידור הדלתות, ואתה לא מרגיש צורך להיות חלק מהעדר, אני לא רואה סיבה לא לקנות אופל.

עכשיו אתה משלם 10 אלפים פחות עליו, אני מאמין שההפרש יישמר גם בעתיד - הרי מדובר ברכבים לצרכים דומים. שווה משהו גם ההנאה מהרכב.

הבעיה באופל קורסה הגדולה הזאת היא שוק שלה ועלות חלפים. ישראלים לא אוהבים לקנות אופל. נקודה. אם תסתכלו על טבלת מכירות של השנה, שהתפרסמה לאחרונה, תראו שאופל הוא בסוף הרשימה, יחד עם עוד כמה, כמו פיאט ולנצ'יה למשל. חלפים גם יהיו יקרים יותר מאלה של יפנית.

אני לא הייתי קונה מריבה בשלב זה, עד שהמוניטין של אופל בשוק המקומי ישתנה לטובה.

פורסם

עניין של אופי האדם - האם ללכת על משעמם אבל בטוח, או על מעניין ועם עתיד לא ידוע. כרגע המעניין הוא גם יותר איכותי, נוח וזול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת שאני זוכר כילד שסבא שלי היה נוסע שנים רק באופל וכל שנתיים היה מחליף לחדשה ותמיד התדמית שגדלתי עליה היא שאופל יודעים לעשות מכוניות טובות ... נכון שהשוק חרא , ירידת הערך לא ידועה , אבל תכלס משהו במדינה המטורפת שלנו ידוע מראש ?

על הסוזוקי קרוסאובר החלטתי ללכת כי מבחינת תמורה לכסף באמת אין לו מתחרים בקטגוריה אבל מצד שני הוא באמת קצת פשוט ואנמי מידי.

אני חייב להודות שהאופל בלבלה אותי לא מעט ונראה לי שאם אני הולך להחזיק רכב לפחות שלוש שנים אז לפחות שאהנה מאיכות חומרים טובה והרגשה של מוצר מיוחד וקצת יותר איכותי .

אף פעם בחיים לא הייתי מאלה שהולכים עם העדר וזאת הבעיה של הישראלי הממוצע , הוא חושב איך למכור את הרכב הרבה לפני שהוא קונה אותו...

יש לי את סוף השבוע לעשות חשיבה מחודשת ובתחילת השבוע אגיע להחלטה הסופית.

תודה על התגובות ולמי שיש עוד הערות והארות הוא מוזמן לשתף .

פורסם

לפי מבחני דרך שראיתי - יש כל מיני נקודות קטנות, לא נוחות.

עכשיו, על הבוקר עולים לי לראש 2 מהן -

1. מסילה באמצע בעצם מבטלת ישיבת בן אדם שלישי ברכב

2. אם דלק אחורית פתוחה, תחשוב על העברת ציוד מבגז' הרכב, למושב אחורי, בהשווה לרכב רגיל

מ- 4.45, אפשר לראות איך זה נראה.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

עדכון : אחרי שעשינו סיבוב היום בבוקר בין הסוכנויות עם הילדים הבחירה נפלה על הסוזוקי קרוסאובר .

הילדים טענו שהוא יותר נוח ,מרווח ,וגבוה, ושרת האוצר טענה שעדיף ללכת "על בטוח" ולתת לאחרים להתגלגל עם האופל לפחות בשנה הראשונה... יש בזה משהו.

הוזמן הדגם האוטו בצבע לבן פנינה מטאלי עם כל התוספות והאופציות האפשריות למעט חלון גג שנראה מיותר בשמש הישראלית.

קיבלנו שירות מעולה ,ומחיר מצויין (משהו חריג ,אז במחילה מכם הוא ישאר חסוי ) ועדכונים יהיו לאחר הקבלה. תודה לכל העוזרים.

פורסם (נערך)

^

היית צריך לצרף תמלול לעברית :-)

הבעיה של חסימת המעבר ביציאת אנשים מהמושב האחורי לכיוון החלק האחורי/ תא המטען, עקב חסימת המעבר על ידי הדלת האחורית שנפתח הפוך, אינה מהותית, אפשר לסגור את הדלת דבר ראשון, לעבור אותה ואז לפתוח שוב. לא נורא, כמה פעמים צריך להעביר חפצים בין תא המטען למושב האחורי?

השיקולים שפותח השרשור מתחבט בהם נכונים.

אין לי ספק שהמריבה טובה יותר מהקורס אובר, בפשטות הקרוס אובר היא רכב האצ׳בק בתצורה שמרנית ועיצוב ג׳יפוני במקצת ואילו המריבה היא מיקרוואן על כל הפתרונות שבו שאין ברכב רגיל.

הייתי מציע לפותח השרשור לחכות למבצעים של אופל, במסגרתם ניתנת הנחה ו/או הטבות שיכולות להגיע לסדר גודל כספי של כ- 10,000 ש״ח.

מצד שני עצה דומה ניתן לתת גם לגבי הקרוס אובר.

אני באופן אישי לא הייתי רוכש רכב חדש בלי מערכת מולטימדיה, בקרוס אובר ניתן לקבלה בתוספת מחיר או בחינם במסגרת מבצעים, השאלה אם גם במריבה ניתן לקבלה.

בין שתי המתמודדות הללו, אני הייתי רוכש את המריבה ללא כל ספק, הרכב הזה מושך אותי בהרבה (במסגרת מבצע כאמור וכאמור בהתבסס על נתונים תיאורטיים וללא שביצעתי נסיעות מבחן בשתיהן).

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
ל

2. אם דלק אחורית פתוחה, תחשוב על העברת ציוד מבגז' הרכב, למושב אחורי, בהשווה לרכב רגיל

מ

מצד שני, תחשוב על הנוחות שבמעבר מדלת המושב האחורי למושב הנהג, בעת רתימת ילד, למשל.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

ללא ספק מדובר בחבילה מעניינת ותמורה יפה מאוד למחיר..

איכות החומרים דווקא נמוכה, הכל קשיח ומרגיש פשוט, עומס כפתורים בתא הנוסעים, התיבה מעט מרגיזה בנסיעה דינאמית או כאשר רוצים שהיא תוריד הילוך,

מולטימדיה ניתן לקבל תמורת 2500 ש''ח וכמו כן גם תוספת חישוקים קלים הינה בתשלום ולא מגיע כסטנדרט.

תתחדש על הקרוסאובר, זאת הייתה הבחירה שלי בהתלבטות הזאת..

פורסם

בעיה עיקרית ששמתי לב אליה באופל בפעם השניה היא שהרכב מרגיש קצת צר מלפנים והברך נוגעת בפלסטיקה וזה קצת מפריע .

אם אני משווה לסוזוקי אז הישיבה מאד מרווחת ואין את הבעיה הזאת בכלל . אבל כמו שציינו האופל מאד איכותית ואין ספק נותנת תמורה מעולה לכסף.

פורסם

תתחדשו!

הרכב אכן מרווח ונוח מאוד. אנחנו משפחה עם שלושה ילדים והמרווח ממש מפתיע לטובה.

חבל שלא תוכל לפרט את מחיר העיסקה, לפחות תגיד מהם התוספות שהזמנת עם הרכב ( שלנו עם גג נפתח ואני מאוד מרוצה שלא ויתרתי על זה, זה עושה את הרכב מעט מיוחד בנוף).

אני בטוח שהזמנת/קיבלת מולטימדיה ואמליץ לך לא להתפשר על כזו סינית ולדרוש אחת של מותג מוכר ( פיוניר זה מה שיש לי ואני מאוד מרוצה).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...