Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה - טלוויזיה 50"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם אני מחפש טלוויזיה לסלון בגודל 50" או יותר.

מכיוון שאני פחות מתמצא בטכנולוגיות ובעולם הטלוויזיות אז אני מבקש את עזרתכם במציאת הטלוויזיה בשבילי.

בנוסף אני שואל מה חשוב לדעת לפני שקונים מבחינת המפרט הטכני של הטלוויזיה

-מחפש 50" - 55"

-תקציב בסביבות 5000 ש"ח (יכול להיות שזה לא מספיק בגלל שאני לא מתמצא8))

- עדיפות 3D LED וטכנולוגיות טובות כאלה ואחרות

חשוב לי שתהיה מפירמה טובה

תודה מראש לעוזרים:-D

עריכה אחרונה על ידי mazda 6
פורסם

ממליץ לשדרג את התקציב ל7k וללכת על סמסונג לד 60״

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זו תשובה קבועה שלי: אם אין לך בעיה לשים פלזמה, אני ממליץ מאוד על המסך הזה:

http://www.olsale.co.il/olsale/heb/i...on_id=22977572

תוכל לקנות אותו מאולסייל, כולל הובלה והתקנה על הקיר ב-2800 שקל, עם אחריות של ח.י. שהם

יבואן רשמי.

לי יש אותו בבית, ומאוד מרוצה. המלצתי גם לשני חברים שקנו אותו, ואחד מהם הזמין שבוע שעבר

את המסך פעם שניה, לחדר אחר בבית, כי הוא היה מרוצה, והמחיר יחסית מאוד נמוך.

כל הסמארט זה שטות אחת גדולה. אם באמת תרצה, קנה דונגל שמתחבר לטלוויזיה, ואז אתה יכול

להתחבר לאינטרנט, ולראות תכנים מהרשת. כל מי שאני מכיר שיש לו סמארט, מדווח בדומה ל NITCH,

שבשבוע הראשון כדי להראות לחברים הוא השתמש בזה, ומאז לא נכנס לזה יותר.

לגבי פלזמה, יש כמה מגבלות. הראשונה היא עובי המסך, שלא יכול להיות דק כמו לד. היום כבר הפער

הצתמצם, אבל למי שחשוב מסך דק מאוד, פלזמה לא תתאים.

השניה היא השתקפות על הזכוכית, שמשמעותית יותר מזו של מסכי לד. אם יש חלון גדול מול הטלוויזיה,

באור יום זה יוצר בעיה של השתקפות.

והבעיה האחרונה היא שאם יש תמונה קבועה על המסך, יש "צריבה" של התמונה, ועם הזמן זה יוצר

עיוותים של צבע וכד'. למשתמש ביתי ממוצע זה לא אמור לקרות, אבל צריכים לקחת את זה בחשבון.

תוכל לראות עוד תגובות ודיון בנושא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?529626-LED-LCD-%D7%A4%D7%9C%D7%96%D7%94-%D7%91%D7%92%D7%95%D7%93%D7%9C-50-%D7%99%D7%A9-%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%99%D7%9D-(%D7%91%D7%A2%D7%93-%D7%A0%D7%92%D7%93-)-%D7%95%D7%90%D7%A9%D7%9E%D7%97-%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A2-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA

פורסם

שלומות

אם אתה שאול אותי אני הייתי הולך על סמסונג סידרה 6

חפש את הדגם f6400, שם לב שיש מחיר מופרז של היבואן הרשמי דגם אירופאי בארץ הסידרה מתחילה באותיות UE

לעומת זאת ביבוא מקביל זה מתחיל באותיות UA יש קצת חסרונות אבל שווה את ההפרש במחיר.

נסה טיפה לשדרג את התקציב לדגם 6800

פורסם

היה בגרופון לד של טושיבה ב3.

אני קניתי במבצע לד של פנסוניק ב3.

תחפש מידי פעם קופצים.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
חפש את הדגם f6400, שם לב שיש מחיר מופרז של היבואן הרשמי דגם אירופאי בארץ הסידרה מתחילה באותיות UE

לעומת זאת ביבוא מקביל זה מתחיל באותיות UA יש קצת חסרונות אבל שווה את ההפרש במחיר.

המחיר לא מופרז, הוא סביר. אתה צריך להבין שאם אתה קונה מיבוא מקביל אתה מקבל מוצר נחות יותר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

שטויות במיץ.

לסמסונג 55' מדגם F6400 יש שני דגמים בארץ

1. UA55F6400 מיבוא רשמי

2. UE55F6400 מיבוא מקביל.

ההבדל במחיר- כ1500ש"ח, ההבדל במפרט ובאחריות? אין.

יש תמיכה מלאה בעברית, יש 3 שנים אחריות מלאות וכו' וכו'.

פורסם (נערך)
בעיות אחריות וחוסר תמיכה בעברית.

בהתחשב ברמה של היבואנים הרשמיים והצורך האמיתי בתמיכה בעברית (נוכח מחיר הקניה של דונגל פשוט) זה חיסכון מחושב לקנות מייבוא אפור.

חברים לעבודה קנו טלויזיה של סמסונג מייבוא אפור, המוכר דחף להם כאלה לוקשים שיש מסכים סיניים, תאילנדיים והונגריים ומה לא...

עריכה אחרונה על ידי noogie
פורסם

אתה יכול להמשיך ולהשלות את עצמך, זה לא משנה את עצם העובדה שהמוצר נחות יותר מעבר למעטפת היבואן והאחריות.

והכי מציק לי לדבר עם אנשים שנכוו בעבר מיבואנים מקבלים, וכשאני מדבר איתם על יבואנים רשמיים הם אומרים "עזוב הכל חרטה כולם גנבים" בגלל הניסיון הרע שלהם עם יבואנים מקבלים. סתם לצורך העניין - תבדקו מדיניות של יבואנים שונים לגבי החלפת מסכים בעלי פיקסלים שרופים לדוגמה.

יש יבואנים שמוכרים מחיר ויש שמוכרים מוצר, חלק בלתי נפרד מהרכיב הפיזי שאתה משלם עליו הוא שירות, פרסום, אחריות, תמיכה וכו'. אז אולי אותך זה לא מעניין ואתה מהדור הישן "תן לי עגבניות קח תפוחים וכאן נגמרת ההתקשרות בינינו", אבל אתה מיעוט. בתור אחד שעובד בתחום החשמל אני יכול להעיד שרוב גדול מאוד של לקוחות קונים מהיבואן הרשמי, החלק השני כנראה גם אבל לא אצלי! אלה שנשארו אולי באמת קונים מהיבואנים המקבילים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

הכל תלוי מה ההפרש במחיר, ואם יש שוני מהותי בדגם.

לי במקרה יש נסיון מצוין עם יבואן אל.ג'י. שנתן לי בשעת הצורך שירות מצוין, והכל בלי שהייתי צריך לזוז מהבית.

ליבואנים מקבילים בדרך כלל אין שירות בבית, ואז לך תסחב

מסך 50 או 60 אינץ' למעבדה וחזרה, וזה בהנחה שיתקנו

אותו לפי הסכם האחריות.

אבל אם יש הפרש של 2500 שקל, זה כבר שיקול לקחת יבוא מקביל.

בשביל סכום של כמה מאות שקלים לא הייתי בכלל חושב על יבוא מקביל.

פורסם

תודה לכל המגיבים.

הבנתי שבמידה וקונים בייבוא מקביל כדאי לברר הסכמי אחריות ושירות במוצר , ובנוסף הבנתי שבעיקרון ממליצים על סמסונג

פורסם

אהלן

הדגם "המשופר" עם ה H הוא בס"כ עידכון למעבד של הטלוויזיה מ-דו ליבות לארבע ליבות ששייך אך ורק לסמרט המובנה שיעבוד בצורה חלקה יותר ,אין קשר לאיכות הצפייה דרך המכשיר .

ישנם עוד הבדלים בין היבואנים (משקפי תלת ממיד מעבד החלקת תמונה 200HZ -400HZ וכו'),חשוב לקנות מיבואן מוכר .

• תוכן חדש...