Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Leon 1.8T vs Polo GTI

Liran5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ההתלבטות היא בין

סיאט לאון 2011

1.8TSI

160 כ"ס

DSG7 - אם הבנתי נכון

63,000 ק"מ

75,000 ש"ח

ומנגד

פולקסוווגן פולו GTI 2011

1.4TSI

180 כ"ס

DSG7

60,000 ק"מ

85,000 ש"ח

השיקולים הם:

אמינות-קודם כל, רועד מפחד מ DSG7

וגם להתייחס להפרש בערך במחיר ביטוח לנהג צעיר

אגב פוטנציאל השיפורים לא חשוב, שני הרכבים חזקים בשבילי די והותר

פורסם

אם הפולו עם מנוע ה twincharger כמו שנדמה לי, תתרחק גם ממנו. תריץ חיפוש על המנוע הזה והבעיות שלו.

את הלאון אפשר ועדיף להשיג בידני.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
למרות שזה החיסרון היחיד המשמעותי בעיניי?

יחידי אבל משמעותי (לדבריך אתה ולא רק אתה חושב ככה).

לא ניתן למצוא כבר אקזמפלרים ידניים בשנתונים/מנועים הללו (יש לך הגבלה ברשיון על אוטומט?) ?

alfa 156 2.5.

פורסם
יחידי אבל משמעותי (לדבריך אתה ולא רק אתה חושב ככה).

לא ניתן למצוא כבר אקזמפלרים ידניים בשנתונים/מנועים הללו (יש לך הגבלה ברשיון על אוטומט?) ?

אין לי הגבלה ואני כבר 3 שנים עם ידני

קצת נמאס וחשבתי לגוון

פורסם

מנוע ה1.4T סובל מכשלים שמביאים בסוף ל"שפיכה מוקדמת". אני הייתי הולך על הלאון, הידנית היא עסקה מצויינת.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קודם אלו רכבים שונים בתכלית, מה הביא אותך להתלבט בינהם?

הלאון היא משפחתית קומפקטית עם פלפל (בעיקר בתחום המנוע), הפולו היא הוט הא'ץ מקטגורית הסופר מיני. לסיאט יש מעין פולו GTI משלהם היא נקראת אביזה קופרה אשר חולקת מכלולים עם הפולו GTI.

בכל מיקרה, DSG 7 מבחינת אמינות לא מבריק (תריץ חיפוש בגוגל \ בפורום), אם כבר הייתי מתמקד בידני.

מנוע 1.4 שמותקן בפולו זה הטווין צארג'ר. המנוע עצמו נחשב גם כבעייתי למדי וסבל מלא מעט כשלים, גם במנועים חדשים יחסית.

מנוע 1.8 TSI עדיף משמעותית מהפן של אמינות וסך הכל נחשבת כמנוע עמיד למדי אם כי בחלק מהמקרים יצא לי לשמוע על צריכת שמן מופרזת במנועים הללו.

פורסם

אוקיי

קיבלתי החלטה לשלול אץ הפולו

כרגע ההתלבטות היא האם לקחת לאון DSG7 שזה בעייתי או לעבור הלאה לרכב אחר

אם אני אחליט לקנות ידני אני אפתיע גם אץ עצמי. אין לדעת.

פורסם

היו לי גם את המנוע הזה וגם את הגיר הזה - באותו רכב. המנוע לא עשה בעיות (אבל שמעתי על כאלה שכן עשה להם) והגיר כן. אם אתה קונה רכב חזק - ומפחד לעשות בו שימוש - מה הטעם?

במקרה לגמרי, עובד לשעבר שלנו מוכר עכשיו מיטו ידנית 155 כ"ס במצב מצוין, ונדמה לי שהמחירים דומים. אם תרצה פרטים - פנה אלי בפרטי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)
כרגע ההתלבטות היא האם לקחת לאון DSG7 שזה בעייתי או לעבור הלאה לרכב אחר

אם אני אחליט לקנות ידני אני אפתיע גם אץ עצמי. אין לדעת.

לא הייתי פוסל ידניות על הסף, הנה אקזמפלר איטלקי חם ושמור.

עריכה: עכשיו ראיתי את ההפרש במחירים, אז כנראה לא רלוונטי...

עריכה אחרונה על ידי gal_shirin

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם
אם הפולו עם מנוע ה twincharger כמו שנדמה לי, תתרחק גם ממנו. תריץ חיפוש על המנוע הזה והבעיות שלו.

את הלאון אפשר ועדיף להשיג בידני.

קודם אלו רכבים שונים בתכלית, מה הביא אותך להתלבט בינהם?

הלאון היא משפחתית קומפקטית עם פלפל (בעיקר בתחום המנוע), הפולו היא הוט הא'ץ מקטגורית הסופר מיני. לסיאט יש מעין פולו GTI משלהם היא נקראת אביזה קופרה אשר חולקת מכלולים עם הפולו GTI.

בכל מיקרה, DSG 7 מבחינת אמינות לא מבריק (תריץ חיפוש בגוגל \ בפורום), אם כבר הייתי מתמקד בידני.

מנוע 1.4 שמותקן בפולו זה הטווין צארג'ר. המנוע עצמו נחשב גם כבעייתי למדי וסבל מלא מעט כשלים, גם במנועים חדשים יחסית.

מנוע 1.8 TSI עדיף משמעותית מהפן של אמינות וסך הכל נחשבת כמנוע עמיד למדי אם כי בחלק מהמקרים יצא לי לשמוע על צריכת שמן מופרזת במנועים הללו.

בעיות האמינות של ה1.4 מיוחסות לדגמים הראשונים שהגיעו לארץ.

אותם מנועים שהיו אמורים לתדלק אותם 98 ובגלל תדלוק של 95 והאקלים פה הם היו עושים בעיות.

ה1.4 שהגיעו אחר כך הרבה יותר אמינים.

ויש לי 2 חברים טובים שגם שיפרו אותם ומושכים אותם לקצה גבול היכולת (מעל 220 כ"ס) ועדיין אין איתם בעיות.

בנוסף לכך שני הרכבים בעלי DSG 7 ושני החברה שלי לא נוהגים כמו בני אדם ועדיין הגיר מחזיק.

לאחד מהם החליקו הקלאצ'ים אבל הם הוחלפו במסגרת אחריות ומאז לא היו בעיות.

אישית הייתה לי לאון 1.8 ידנית וממש נהנתי ממנה.

חוץ מזה פוטנציאל השיפורים (לא רק מבחינת כוח) הוא ממש גבוה ותמיד יש לאן לשאוף.

They are trying to ban me...

פורסם

לאון ידני לדעתי עדיף. צריכת דלק יחסית טובה והחוויית נהיגה על ידני זה סוג של עולם אחר (אבל זה אולי רק אני)

פורסם

בצע חיפוש בפורום ובפורום vag לגבי פולוGTI ,אני מאמין שאח״כ תרד מהרכב.

אם לאון אז ידנית,כך לא יהיה לך לחץ מכשל כזה או אחר בגיר.

כפי שbar הציע לך תכניס גם מיטו155/תלתן למשוואה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...