Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ערכתי השוואה. אני מעדיף כיצד היא פועל בחנות לפני שאני קונה טלוויזיה [גם לא היו לי ממש המלצות].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני כמעט ולא מסתכל בחנות על הטלוויזיה, הכיולים שונים וזה שטלוויזיה נראית פחות טובה מהשניה בחנות לא אומר שום דבר, אני מאמין שהסמסונג והפנסוניק באיכות דומה, מקווה היום או מחר ללכת לכמה חנויות באזור ראשלצ כולל big box ולסגור.

Miata ND2

פורסם

מצטער על הדאבל והבלבולים אבל התלבטות דיי אחרונה.

מצד אחד Hisense, העניין הוא שהדגם ממש חדש, נכנס לזאפ רק במאי.

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12445, חנות טובה אחריות 3 שנים אפשרות להרבה תשלומים.

או LG:

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=19315

גם יבואן רשמי עם 3 שנות אחריות אבל תשלום אחד ללא ריבית, ה LG הושקה לפני שנה.

כמו כל דבר אני מסתכל על שנת ההשקה כי אני מאמין שתיקנו בעיות הכניסו חידושים וכד', אם אני טועה אשמח שמישהו יתקן אותי בקשר לזה.

Miata ND2

פורסם

האמת היא שהקולקציות האחרונות של טלויזיות ה LED מציגות איכויות תמונה טובות וההבדלים, לעיתים, הם לא כאלה קטסטרופליים.

באופן נקודתי אם אתה מחפש משהו זול, בעולם הקולנוע יש לך סנסוי 32 אינץ', לד, ב 850 ש"ח.

עם הדגם הזה יש לי ניסיון רק של שנה (כ 60 שעות עבודה שבועיות) אבל בינתיים אני יכול לדווח שאיכות התמונה טובה, היא דקה למדיי ולפחות בתקופה הזו לא עשתה שום בעיות. יש לנו עוד 2 כאלה אבל הן עובדות משמעותית פחות ואחת מהם ממש חדשה לגמרי. חייב לציין שהן מפתיעות לטובה הן מבחינת איכות והן מבחינת ממשק וחיבורים (יש כל מה שצריך: חיבור VGA, שני חיבורי HDMI, שני חיבורי USB, חיבור COMPOSITE, ועוד).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לי יש כזו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846708

היא סבבה אבל שים לב שהיא רק hdready.

לא כ"כ בחרתי אותה קיבלתי אותה ב- 100 ש"ח כשקניתי טלויזיה אחרת של סמסונג 50" בשקם אלקטריק לפי חודש וחצי.

אין לי כ"כ תלונות עליה אם כי השימוש בה די מועט.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

איציק אני אוותר על הסנסוי, גם בגלל המותג וגם כי אין כל כך אחריות בעולם הקולנוע, שנה זה לא מספיק.

החלטתי שאני הולך או על הטושיבה שהומלצה פה, ה P1300, רק את הדגם החדש יותר P2300.

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=21768

או את ה LG

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=19315

כמו שאתם רואים לשניהם אחריות 3 שנים.

מה אתם אומרים? יש עדיפות מסויימת לאחת מהטלוויזיות?

ראיתי היום את שתיהם ולא הצלחתי להבחין שאחת יותר טובה מהשנייה.

ראיתי את ה HISENSE ובשביל 200 שקל הבדל אני אוותר.

Miata ND2

פורסם

אתה מתכוון לחנות עצמה? יש כמה סניפים ונראלי הראשי בחיפה לא? אני יכול לקפוץ לסניף בתל אביב כי אני גר קרוב.

ועדיין אשמח לדעת איזה מבין ה 2 עדיפה.

Miata ND2

פורסם

לאריה יש חנות אחת - בככר פריס. חוץ מזה יש לו עוד מחסן שלפעמים אפשר לקבל בו מוצרים שהוזמנו באינטרנט.

כקונה די ותיק אצלו - יש מקרים שבהם עדיף להזמין ברשת (אפשר לשלם בפייפאל) כיון שיוצא משמעותית זול מאשר בקניה פרונטלית. כאשר קניתי מכונת כביסה לפני כ-2.5 שנים נציג המכירות בחנות שלח אותי הביתה לבצע הזמנה כדילחסוך 500 ש"ח (המכונה היתה כשלון מוחלט, אבל זו כבר לא אשמת החנות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איציק, מה הדגם?

הדגם הוא LD3211

זה מסך שמודבקים עליו הרבה שמות (סנסוי, אוריון, ובחלק מהמקרים פרוסוניק), לעיתים ישנם הבדל מסויימים בעיצוב (מעטפת) של המסך בין "מותג" ל"מותג".

בכל מקרים מדובר (ויש מדבקה מהאחורה) על מסך של יצרן כלשהו מסדרת SAKURA.

במקרה השבוע הגענו אליהם בעקבות הפרסום הזה:

http://www.cwc.co.il/page/%D7%93%D7%A3-%D7%97%D7%93%D7%A9

שם יש מסך LED החל מ 699 ש"ח. בסופו של דבר נלקחה הסנסוי LD3211 (ממנה כבר יש לנו עוד 2 במשפחה, אותו הדגם) ב 850 ש"ח (אחרי מיקוח קליל).

ועוד דבר נוסף:

לפני 3 שנים, פתחתי את השירשור הזה על המסך עם הקבלים, וגם ציינתי בהודעה הראשונה שרכשתי כבר מסך חדש 32" ואני מעוניין בלנסות לתקן את הישן.

המסך שקניתי אז, לחדר השינה, היה גם כן של סנסוי, אבל LCD ולא LED. דאז הם מכרו אותו עם 4 שנים אחריות ובתצוגה ראיתי עוד הרבה טלויזיות (לרבות מותגים מוכרים) בהם התמונה היתה הרבה פחות טובה - וזה קשור גם לצבעים וגם לרמת התאורה הכללית של המסך (בדקתי כיוונים).

מאז הטלויזיה הזו מורכבת בחדר השינה, כמובן שהיא לא עובדת 24/7 אלא שעה-שעתיים ביום, אבל עובדת מצויין (טפו טפו טפו טאצ' ווד) עד עצם היום הזה.

אחי קנה טלוויזיה זהה, אבל דיווח על איזו תקלה מעצבנת שלפעמים התמונה נעלמת לו ואז חוזרת. לא ברור אם מדובר בקבלים דפוקים או משהו אחר, אבל גם לו יש אחריות מורחבת ל-4 שנים וב-200 שח הם מתקנים מה שצריך (כולל טלויזיה חלופית עד לבית הלקוח). צריך מזל גם בזה.

בגדול, גם מסכים מוכרים של חברות עם מוניטין מעולה, שובקים לעיתים אחרי זמן קצר מאוד (לפעמים זה חודשים ולפעמים זה שנתיים\שלוש\ארבע). שוב, צריך בזה גם הרבה מזל.

אגב, בעבר היו לנו כמה מסכי LCD של חברת PROVIEW. אומנם זה מותג לא ידוע (זה לא מותג מדבקה אגב, זו אשכרה חברה אמיתית עם מגוון מוצרים) אבל התמונה שיש למסכים האלו (שהיו בעבר זולים ביחס למותגים מקבילים כמו LG, TOSHIBA וכד') היא מעולה - ואם היית עושה מבחן מסכים, ללא מדבקת מותגים, הרבה אנשים היו אומרים לך שמדובר במסך עם תמונה מעולה.

בכל מקרה, לא רק המותג קובע - וצריך להסתכל על התמונה הכללית, תרתי משמע. בעולם שבו הרוב מיוצר בסין - ובזול - יש מוצרים שאם התוצאה הסופית שלהם היא טובה, והמחיר זול יותר, צריך לעשות את החשבון ולהחליט האם עדיף לקנות מוצר בזול והחליפו בדגם טוב יותר בעוד כמה שנים, או לשלם מחיר של 2 מסכים אבל להיתקע עם אותו אחד לכפול זמן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עדכון: בסוף נרכשה פנסוניק סדרת a410, סדרה חדשה שיצאה השנה, היה חשוב לי דגם חדש.

בנוסף ה 5 שנות אחריות של יורוקום.

המחיר הוא 1470 וכולל בתוכו מעמד לקיר.

נרכשה ממחסני חשמל, לאחר שהייתי בעוד חנויות והשוויתי כמובן בזאפ הם יצאו זולים למרות שלרוב הם לא.

שאלה:האם חשוב כבל hdmi איכותי בשידור מממיר הוט? או שיש צוואר בקבוק בגלל הממיר וזה לא משנה?

Miata ND2

• תוכן חדש...