Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שימוש בטלוויזיות CRT מעולות הגיע הזמן לרכוש עקב אילוצים של פינוי מקום טלוויזית LED.

אני צריך 32 לדעתי והמרחק צפיה הוא 2/2.5M

התקציב הוא 1300 אלא אם כן יש משהו שקצת חורג ושווה את זה.

אני מחפש טלוויזיה איכותית עם תמונה טובה, שתציג את השידורים של HOT HD בצורה טובה.

השאלות הן:

1.צריך FULL HD? או ש HD READY זה מספיק? מה ההבדלים?

2.חברה מוכרת עדיפה? או ש FUJICOM טובה? ראיתי ביקורות טובות על דגם מסויים של החברה.

3.מישהו מכיר מבצע כלשהו? כאמור יש חנויות שעוקפות במבצעים את מחירי ZAP.

4.מומלץ LED? או שאפשר LCD?

*הדבר שאני ממש שונא בכל הטלוויזיות הדקות זה מריחות בתמונה אז אני מחפש אחת שתציג תמונה חדה.

*ראיתי טלוויזיה של HISENSE ב 900 ש"ח בערך, איך החברה?

הסיבה לתקציב הנמוך זה כי אני לא צופה הרבה בטלוויזיה, לא חושב שצריך להשקיע על SMART TV (מקסימום אקנה דונגל)

תודה.

Miata ND2

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

בתקציבך תוכל לרכוש טלויזיה ממותג מוכר (טושיבה, פאנאסוניק, סמסונג, שארפ, פיליפס, LG) - אני לא רואה סיבה לקנות מותג מדבקה או אפילו מותג סיני מוכר.

לגבי "מריחה" - מדובר ברזולוציה לא טבעית של המסך בשידורי SD. בשידורי HD תקבל תמונה טובה.

בכל מקרה - גש לכמה חנויות והתרשם מדגמים שונים בתצוגה. שים לב שלרוב הרשתות קשרים ליבואנים מסויימים כך שיש להם אינטרס להציג את "מותגי הבית" בכוונון יותר טוב מאשר דגמים אחרים, אז כדאי להתרשם בכמה חנויות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לצערי בזאפ אני לא מוצא שום מותג מוכר בתקציב.

בנוסף הבנתי ש full hd עדיף.

ראיתי טלוויזית Thomson בזאפ ב 1000 שח,fullHD, איך החברה? כדאית?

בנוסף אני מוכן לחרוג לכיוון 1500 שח

Miata ND2

פורסם (נערך)

יש שארפ וטושיבה בין 1000-1100 ש"ח. שניהם מוגדרים HD ready, קרוב לודאי שבגודל המדובר לא תחוש בהבדל בינו לבין full HD, ואני גם לא בטוח מה רזולוציית השידור של הוט ויס.

חוזר על הצעתי - גש לחנות ונסה לבדוק אם אתה חש בהבדל בין מכשירי HD readt ומכשירי full HD. במסכים גדולים תחוש בהבדל, ב-"32 אני מסופק בכך. וכיון שמלכתחילה אינך צרכן כבד של טלויזיה ותקציבך מוגבל יתכן שויתור על ה-full HD לא יהיה משמעותי מבחינתך.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אגש למרות שאני לא מאלו שמבחינים בהבדלים, סך הכל חשבתי שכדאי להעדיף FULL כדי לא להיות במצב של תמונה גרועה בשידורים מסויימים, אם בשידור רגיל FULL ו RDY יראה אותו דבר אז אני אקח את ה RDY.

שארפ זה לא מותג ירוד?

Miata ND2

פורסם

בהחלט שלא. מדובר באחד מיצרני הטלויזיות הגדולים בעולם.

לי יש 4 מכשירים בגודל "32 (שני פנאסוניק, אחד שארפ ואחד טושיבה) ומרוצה מכולם. המכשירים בני 3-5 שנים.

פורסם

ספריאל נתן המלצות מצוינות.

מאחר שאיכות המכשירים היום לא מזהירה, חשוב לקנות מכשיר עם הרבה שנות אחריות מלאה , ומבית סביר, כלומר אם תתלונן, זה לא יהיה כמו לדבר לקיר.

ראיתי ש:

-לטלויזיות פאנאסוניק ניתנת אחריות מלאה של 5 שנים מהיבואן יורוקום.

- לטושיבה 3 שנים ע"י ניופאן

- לשארפ אחריות 3 שנים ע"י ראלקו

לדעתי זו נקודה מאוד חשובה.

בהצלחה

יהודה

פורסם

אני גם עומד לפני קנייה כמוך [32 ו-55]. דודתי רכשה פנסוניק והטלוויזיה נראית מצוין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני ממליץ לקנות FULL HD ויותר חשוב, רק LED (אפשר בכלל לקנות היום מסכים שאינם LED?). אם התקציב מוגבל ואתה מתלבט, אז האייר, הייסנס, צאנגהונג (בארץ: "פיילוט") ו TCL (שלא נראה לי שמיובאות) הם יצרנים סיניים ענקיים ובהחלט אפשר לשקול אותם.

:turn-l:
פורסם

אין טעם לקנות fhd שהוא יושב במרחק 2.5 מטר ממסך 32 אינץ. קניתי לסבתא שלי לחד3 שינה מסך 32h4100 של סמסונג בדיוק השבוע. חורג מהתקציב שלך ב150 שקל.

פורסם

אבדוק את הסמסונג, פנסוניק וטושיבה יקרים.

עדיין אין תשובה חד משמעית לגבי הרזולוציה, ואשמח לדעת איך חברת Thomson ו Fujicom

Miata ND2

פורסם

כל הייצור הסיני הוא אותה גב' בשינוי אדרת,אבל

הוא לא רע,כמעט אין הבדל בין הדגמים,

אם תעדיף טיפה יותר להשקיע לך על סוני או פנסוניק,

שים לב שזה היבואן הרשמי

פנסוניק-יורוקום

סוני -ישפאר

לי יש סיניות,של שארפ וסאנסוי ואני גם מרוצה בנוסף לטושיבה בסלון.

שים לב שהאחריות אחרי שנה עולה כסף!!!עדיף טיפה להשקיע במותג איכותי,

אבל לא חייב.

פורסם

בסקר שערך איגוד הצרכנים הבריטי נשאלו חברי האיגוד האם מכשיר הטלביזיה שלהם היה נקי מתקלות ב 5 השנים הראשונות מאז שנקנה.

http://blogs.which.co.uk/technology/tvs/how-long-will-your-tv-last-we-can-tell-you/?utm_medium=Email&utm_source=ExactTarget&utm_campaign=NON_newsletter_20140704

היצרן הטוב ביותר -פנסוניק עם 85% מהמכשירים שפעלו ללא תקלה ב 5 השנים הראשונות.

הגרוע ביותר היה מותג מדבקה, אבל ציינו שדי קרובים אליו היו פיליפס וטושיבה.

נבדקו גם סוני, שארפ, סמסונג, LG שהיו באמצע מבחינת האמינות.

hvusv

פורסם (נערך)

אוקיי, יש לך עוד איזה לינק למחיר טוב, כי הדיל ב 1000 נגמר, כל שקל חשוב.

מי היבואן הרשמי של טושיבה? יש יבואן מקביל? לבדוק לפני הרכישה?

בנוסף ב ZAP יש כמה דגמים מאוד דומים(מתייחס רק לדגמי ה 32):

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db189989=190063&orderby=price

האם יש שוני? אין לי בעיה לשלם עוד 100 ש"ח נניח בשביל דגם יותר חדיש שלהם.

תודה

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

• תוכן חדש...