Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע, שלחו לי מלאומי פינוק של טלויזיה כזו ב-888 ש"ח ואני זוכר שערכתי בדיקה שזו לא איזה טלויזיה פח, ודווקא הופתעתי לטובה.

זה כל מה שזכור לי.

תנסה לשאול בחנויות פיזית.

משכנתא זה קל

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יכול לספר לך על מסכי טושיבה. יש לי 5 במשפחה וכולם בלי תקלות.

והתקנתי 20 מסכי PILOT 32" והם עובדים כבר 3-4 שנים רצוף !! ואין תקלות

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חברים עוד 3 שאלות אחרונות ברשותכם

-הראשונה על טרקלין חשמל , ראיתי את ה P1300 של טושיבה ב 829 ש"ח וצריך "לתת מחיר" :

http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130911

אבל כמובן שכדי לתת מחיר צריך לתת אשראי.

קראתי את התקנון ולא רשום שלתת מחיר עולה כסף, אני רוצה לתת סכום דיי נמוך מהסכום ההתחלתי שלהם, אבל לא רוצה שיעשו לי חיובים נוספים אם אני לא אזכה.

בתקנון רשום שהם הגדירו סכום מסויים שהמערכת אוטומטית הופכת את ההצעה להזמנה, ושוב, לא רשום שהצעה עולה כסף.

מה הקאץ' פה? למה לא לתת הצעה בסכום נמוך ודומה למחיר ההתחלתי ולנסות לזכות?

-מה אתם אומרים על רכישת LED מתצוגה?

-הייתי אצל אבי סופר, אין הרבה מבחר אבל הם באמת נלחמים במחירים של ZAP. הוצע לי דגם מסויים של סמסונג מסדרה "H" ב 1400 שקל בערך, נאמר לי שזה יותר חדיש מסדרת ה "F" וה "EH" שלהם, בקושי מצאתי מידע בזאפ, מישהו יודע האם מה שאמרו נכון?

ואם מישהו מכיר חנויות שמוכרות מתצוגה אשמח לדעת.

Miata ND2

פורסם

כן, וראיתי שאתה קנית לסבתא שלך בדיוק.

השאלה על הדגם היא כזאת:

קודם כל הוא באמת חדש? יצא ב 2014?

שנית,האם זה שווה כמעט 1500 שקל,שיש סמסונג דומות בפחות, ו LG בסביבות המחיר הנ"ל.

בנוסף המוכר בעצמו אמר שהרמקולים חלשים,אבל לדעתי לא יפריע לי.

Miata ND2

פורסם

את התן מחיר, אתה נותן מחיר, זה נמוך להם, ואז היא מתקשרת אליך ואתם נושאים ונותנים בטלפון.

בקיצור, תגדיר סכום ואל תחרוג ממנו.

משכנתא זה קל

פורסם
כן, וראיתי שאתה קנית לסבתא שלך בדיוק.

השאלה על הדגם היא כזאת:

קודם כל הוא באמת חדש? יצא ב 2014?

שנית,האם זה שווה כמעט 1500 שקל,שיש סמסונג דומות בפחות, ו LG בסביבות המחיר הנ"ל.

בנוסף המוכר בעצמו אמר שהרמקולים חלשים,אבל לדעתי לא יפריע לי.

כן זה H הדגם האחרון הוא הגיע לאבי סופר ממש לפני שבועיים, בכמה רצו למכור לך בדיוק? (אפשר לענות גם בפרטי)

במחירים האלו ברור לך שכל הטלוויזיות הן דגמי כניסה בלבד.

הטלוויזיה תומכת בניגון MKV עם תרגום בעברית, אבל זה משהו שגם דגמים אחרים יודעים לעשות.

איזה עוד סמסונג דומות הציעו לך בפחות? את ה32EH4003? יש להם במלאי? כי אם כן אתה יכול ללכת עליה אם העובי לא מפריע לך כי היא LCD ולא LED נדמה לי שייש הפרש של כשלושה סנטימטר בעובי בינהן.

פורסם

אני רוצה רק LED, ואני לא זוכר בדיוק את המחיר אבל 1500+-.

מהסמסונג הציעו לי רק אותה.

הייתה לי עוד אופציה של SONY R432 מתצוגה ב 1500 שקל, אבל בזאפ זה 1700 אז לא שווה הנחה של 200 בגלל תצוגה לדעתי.

Miata ND2

פורסם

אני גם פוזל לאולסייל ,אבדוק איתם.

ראיתי שגם ל "עולם הקולנוע" יש מחירים טובים על לדים של סמסונג.

הבעיה היא שהאחריות היא לשנה.

השאלה היא האם בחברה כל כך אמינה כמו סמסונג יכול לקרות מקרה שידרוש אחריות? מה כבר הסיכוי?

Miata ND2

פורסם

יש ברשת BIG BOX סמסונג או פנסוניק ב1390 שקלים חדשים. בראשונה עם 3 שנים אחריות והשנייה עם 5. בחרנו בסמסונג, משום שאיכות התמונה שלה נראתה טוב יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...