Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

קיבלתי לטיפולי רכב שעמד ללא טסט שנתיים, ויתכן שאף 3 שנים (טסט נגמר כנראה ביוני 2011).

מדובר בטויוטה, מודל 2008.

נדמה לי שראיתי לפני זמן רב שהיתה קריאת שרות לרכב הזה ("ריקול").

שאלותי:

1. האם בדף חידוש רשיון כתוב שעל הרכב לעבור ריקול? האם יש רשימה של משרד הרישוי איפשהו?

2. האם גם במקרה כזה, צריך בראש ובראשונה לשלם 3 טסטים - ואז להמשיך לטפל ברישוי בפועל?

3. האם חובה לטפל בריקול הזה אך ורק במוסך-חברה, או שכל מוסך מורשה יכול לטפל בתקלה ולתת אישור?

תודה!

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

תיקון ריקול מבוצע רק במוסך מורשה יבואן. כדי לגשת לטסט תצטרך להוציא הארכה של כמה ימים, לשלם את האגרה על כל התקופה שהרכב עמד, לבצע את הריקול ורק אז לגשת לטסט.

פורסם

בלי קשר לנושא, איך מגיעים למצב שרכב בן 4 עומד שנתיים בצד הכביש? זה כמו לזרוק כמה עשרות אלפי שקלים לפח...

פורסם

1. לפנות ליבואן ולברר לפי מספר רישוי או מספר שלדה האם רשום אצלהם שיש ריקול שעוד לא בוצע.

2. לבצע ריקול (במידת הצורך) וטיפול (חובה - לפחות להחליף את כל הנוזלים ברכב ואת הצמיגים. יכול מאוד להיות גם טיימינג)

3. לשלם את כל האגרות, לבטח (לפחות חובה, כמובן מומלץ בחום לפחות גם צד ג') ויאללה לטסט.

לגבי שינוע הרכב למוסך ולטסט - בשום אופן לא להסתכן ולנהוג ברכב ללא טסט יותר משנה. זה זימון למשפט וביטוח לא תקף.

האפשרויות הן:

1. גרר (כנראה מומלץ בכל מקרה כדי להגיע למוסך)

2. שלט "במבחן" של המוסך, אם יש להם כזה והם מוכנים לשלוח נהג שלהם שישתמש בו.

3. להוציא אישור נסיעה זמני במשרד הרישוי (ואז כמובן לבטח ביטוח חובה לפני הנסיעה!)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
בלי קשר לנושא, איך מגיעים למצב שרכב בן 4 עומד שנתיים בצד הכביש? זה כמו לזרוק כמה עשרות אלפי שקלים לפח...

יש מקרים קצת יותר מוזרים מקורולה בת 4,

אני מקווה שלא תאכל את הלב :

http://www.messynessychic.com/2013/05/21/so-in-dubai-the-amount-of-abandoned-luxury-cars-lying-around-is-kind-of-a-problem/

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אלו רכבים שננטשו בדובאי ע"י עובדים שהיו ברילוקיישן ועזבו בחופזה.

באמת מוזר קורולה 2008 בלי טסט כמה שנים שהעדיפו להעמיד אותה מאשר למכור

פורסם

אני לא חושב שצריך טסט בשביל התיקון - תגרור למוסך ובחזרה. מה אכפת למוסך אם הרכב חוקי על הכביש או לא.

דני

פורסם

ניתן להוציא רשיון זמני של כמה ימים במשרד הרישוי/תחבורה (לא זוכר איזה) והרשיון הזה מקנה לך זכות לנסוע לצורך עשיית טסט לרכב. הצרכים האלו כוללים תיקון הרכב לכבוד הטסט. גם כן, כאשר אתה נכשל בטסט, אתה מקבל ארכה של 30 יום שבהן מותר לך לנסוע עם הרכב רק למוסך ולמכון.

זה לפחות איך שאני זוכר את זה. מישהו מוכן לתקן אותי?

פורסם

הוצאת רישיון זמני במשרד הרישוי (אם אני לא טועה ל48 שעות) וישנה אגרה של כמה שקלים.

לאחר כישלון הטסט אתה מקבל אישור נסיעה (רק למוסך ולמכון) לשבוע.

בהצלחה.

• תוכן חדש...