Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

syaron24, אתה מדבר על טויוטה, מדובר במשהו אחר לגמרי. יבואן אחר, מוסכים אחרים והיקף אחר של תופעה.

במאזדה 6 2008-2010 ומאזדה 3 2009-2010 מדובר בפגם אמיתי בייצור ובמשהו שיקרה כנראה, לכאורה, בכל רכב בשלב כזה או אחר בחייו ויצרן רציני היה שוקל לקרוא לריקול כולל

.

soogood,

אכן יש עדויות של בעלי רכבים שהחלק הוחלף להם אך אין עקביות. לחלקם הוחלף ללא עלות, לאחרים בעלות חלקית, לפעמים רק לאחר צעקות ולעיתים בהתנדבות המוסך.

בכל מקרה במקרה שלי נתקלתי עד כה בסירוב, אני במו"מ מול דלק מוטורס, נראה מה ייסגר בסוף.

פורסם

ומאזדה 3 2009-2010 מדובר בפגם אמיתי בייצור ובמשהו שיקרה כנראה

פעם ראשונה שאני שומע שגם מאזדה 3 סובלת מזה, ראיתי את התופעה בכמה מאזדות 6 אבל לא ראיתי את התופעה במאזדה 3 דור 2 מעולם (יש ברשותי גם אחת)

יש לך לינקים לתופעה במאזדה 3?

פורסם

במאזדה 3 קטע בדשבורד שהוא מעין קשת שמעל מחשב הדרך ומסך הרדיו.

הקשת הזאת, עם האקלים הישראלי החם, לאט לאט מתנפחת ועולה למעלה.

יש מחלה דומה גם בקיה סיד דור קודם, שהדשבורד פשוט מתנפח.

שלומי.

פורסם

syaron24, אתה מדבר על טויוטה, מדובר במשהו אחר לגמרי. יבואן אחר, מוסכים אחרים והיקף אחר של תופעה.

במאזדה 6 2008-2010 ומאזדה 3 2009-2010 מדובר בפגם אמיתי בייצור ובמשהו שיקרה כנראה, לכאורה, בכל רכב בשלב כזה או אחר בחייו ויצרן רציני היה שוקל לקרוא לריקול כולל

.

soogood,

אכן יש עדויות של בעלי רכבים שהחלק הוחלף להם אך אין עקביות. לחלקם הוחלף ללא עלות, לאחרים בעלות חלקית, לפעמים רק לאחר צעקות ולעיתים בהתנדבות המוסך.

בכל מקרה במקרה שלי נתקלתי עד כה בסירוב, אני במו"מ מול דלק מוטורס, נראה מה ייסגר בסוף.

אז אולי הגיע הזמן לצעוק :-)

פורסם

עדכון: לאחר מו"מ קדחתני, פניות ובכתב ובע"פ ולאור מצבו הנדיר של הרכב, החלק הוחלף על ידי דלק מוטורס.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...