Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חייב רק בראשון, אפשר גם בסביבה, אני מחפש מקום מקצועי, חבר שלי עשה באשדוד לפני חודש ויש לו עדיין בועות ופירקו לו את החלון בלי להחזיר ברגים!!!!! החלון כמעט עף לו בנסיעה לפני שבוע, בקיצור עבודה על הפנים.

פורסם

אמנות הציפוי בחולון .

עבודה נקיה וחומרים איכותיים

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם (נערך)

לא רוצה להשמיץ מקום אבל מרכז הציפויים ממש לא מומלץ, יש להם בחור תותח שם באמת כשרוני (המנהל)

אבל כל השאר שם עושים עבודה זבל, באותו יום שעשיתי הגיע בחור להתלונן כנראה שהייתי צריך להסתובב וללכת

מה שקרה בפועל עשיתי שני חלונות אחוריים ושמשה אחורית, שרטו לי את הרכב עם סכין יפני שריטה עמוקה וחתכו לי את הגומיות אטימה של החלון, השמשה מלאה בבועות וכך גם במשולשים והחיתוך לא מדויק ויש מקומות בחלון לא מגיע הציפוי.

מי שירצה אני יצלם (רכב חדש ממש מבאס)

הבחור מאומנות הציפוי נירא מקצועי, כנראה שנה הבאה אני יוריד את הזבל שעשו לי ויעשה אצלו.

https://www.facebook.com/carart.co.il?ref=ts&fref=ts

עריכה אחרונה על ידי pingvin
פורסם
לא רוצה להשמיץ מקום אבל מרכז הציפויים ממש לא מומלץ, יש להם בחור תותח שם באמת כשרוני (המנהל)

אבל כל השאר שם עושים עבודה זבל, באותו יום שעשיתי הגיע בחור להתלונן כנראה שהייתי צריך להסתובב וללכת

מה שקרה בפועל עשיתי שני חלונות אחוריים ושמשה אחורית, שרטו לי את הרכב עם סכין יפני שריטה עמוקה וחתכו לי את הגומיות אטימה של החלון, השמשה מלאה בבועות וכך גם במשולשים והחיתוך לא מדויק ויש מקומות בחלון לא מגיע הציפוי.

מי שירצה אני יצלם (רכב חדש ממש מבאס)

הבחור מאומנות הציפוי נירא מקצועי, כנראה שנה הבאה אני יוריד את הזבל שעשו לי ויעשה אצלו.

https://www.facebook.com/carart.co.il?ref=ts&fref=ts

לצערי גם אני חוויתי חוויה דומה, העובדים שם מפרקים את הדפנים של הדלתות בלי שום רגש ובצורה אלימה מאוד.

ממש בברוטאליות ובצורה מזלזלת.

לבסוף שמתי לב ששברו לי קליפס בדלת הנהג ואמרתי למנהל שם והוא הוריד לי 100 שקל מהחשבון שנוכל "להסתדר".

אמרתי לו שאם זה היה מרצדס או במוו הוא לא היה יוצא כזה בזול.

העבודה זבל! ממש פח אשפה!

העובד שעבד לי על הרכב שם את המדבקה בשמשה האחורית הפוך ואז שהוא שם לב הוא עוד פעם הפך את המדבקה והיא התקלקלה לחלוטין.

ונחשו מה? זה לא מנע ממנו להמשיך לשים אותה ולנסות "ליישר" אחרי שאמרתי למנהל המנהל בכבודו ובעצמו בא וראה והוריד לי את המדבקה ושם בעצמו חדשה.

זה כמובן אחרי שהוא עשה לי נזק לפסי חימום (המנהל כן?) ותלש אותם לגמרי עם הסרת המדבקה.

עבודה חרא! מי שלא רוצה נזקים ברכב שלא יתקרב לשם ואפילו בצחוק!

לא רק זה אלא העבודה פשוט זוועה החיתוכים לא ישרים, בועות, לא מודבק טוב.

כתבתי את זה למען יראו וידעו שאחרים לא יעברו את מה שאני עברתי כולל הנזקים ברכב.

פורסם

הבאים לכאן מחיפוש בגוגל:

מרכז הציפויים אשדוד, מרכז הציפויים יבנה, מרכז הציפויים חוות דעת, מרכז הציפויים השחרת חלונות, מרכז הציפויים הכהייתת חלונות, חלונות שחורים לרכב באשדוד, חלונות שחורים לרכב ביבנה

מקווה שיגיעו לנושא הזה ויראו מה כתבו עליהם.

זה המעט שאני יכול לעשות.

פורסם

לא יודע.. לפי מה שאני יודע המדבקה מודבקת על הפסי חימום אני בספק אם הסרת המדבקה לא תפגע בפסי חימום.

פורסם

בדרך כלל זה לא מוריד את הפסים, הם ממש חלק מהזכוכית.

בכל מקרה צריך להשתמש במים חמים לרכך את הדבק ולהיות זהיר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...