Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו 1.4 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאור הפרשי המחירים הייתי מנסה לראות איך אני מסתדר עם הגיר הרובוטי בפיאט ואם הכל בסדר אז הייתי הולך עליה.

אם לא היה מוצא חן בעיני אופן פעולת הגיר הייתי בודק אפשרויות אחרות.

אני מגיע מידני

אמור להפריע לי הגיר?

Hyundai I30 2014

פורסם
אני מגיע מידני

אמור להפריע לי הגיר?

זה מרגיש אותו דבר כמו לנסוע ברכב ידני רק ללא שליטה מצידך אלא אם כן אתה עובר למצב (+/-) כמו בטיפטרוניק

8)
פורסם

בראבו סנסיישן או דינאמיק?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אתה תרגיש אותו הדבר ואפילו תהנה מהיתרון בפקקים.

קח את הרכב לנסיעה, תרגיש את הגיר בעיר ומחוצה לו, והמחיר הוא די אטרקטיבי היות והאוטו די חדש (קילומטרז נמוך).

לדעתי אתה תהנה מאוד מהרכב, אבל קח עצה וחפש את הדגם המפואר סנסיישן. אתה לא תצטער.

גילוי נאות - אני בעלים של אחת שנרכשה לפני כשנה שנת 2010 דגם סנסיישן בזמנו הייתה עם 30,000 ק"מ יד ראשונה ממבוגר, ואני נהנה מכל רגע איתה.

(אני בכלל לא משוחד)

אין צורך בחתימה....

פורסם

אני לא מוצא סנסיישן נורמלית ב YAD2

הראשון לא עונה

השנייה נחמדה אבל אדומה שאני פחות מחבב (לא שולל עדיין)

השלישי טחן את הרכב

Hyundai I30 2014

פורסם

המחיר גבוה מדי לטעמי עבור דינאמיק, ברמה האישית לא הייתי קונה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לא הייתי ננעל על הסנסיישן. סט גלגלים אפשר למצוא בקלות, חלונות אפשר להשחיר וב1000 שקל אפשר למצוא מספיק מערכות מולטימדיה טובות יותר מהBLUE&ME. קילומטרז נמוך ורכב שמור שווים לי הרבה יותר מהתוספות האלה.

לך על הבראבו, עדיפה על אופל. הייתה לי כמעט 3 שנים בראבו ועד היום יש בבית אסטרה טורבו, הבראבו עם הרבה יותר אופי ויופי.

בשיפוצים

פורסם (נערך)

כן, אבל בסנסיישן יש גם בקרת שיוט, שליטה על מערכת השמע מההגה ופנסי ערפל עוקבי פניה. כשאתה משקלל את זה עם שאר התוספות שמגיעות ברמת הגימור הזאת, אתה מגלה שההפרש במחיר המחירון פשוט אינו מצדיק את הדיינמיק, שנהדרת לכשעצמה.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בהחלט אלעד, התוספות הקטנות האלה, השליטה מההגה והבקרת שיוט במיוחד, בשקלול ההפרש הלא כל כך גדול במחירון, שבהחלט ניתן למצוא סנסיישן במחירים כאלה (אולי מעט יותר ק"מ), בהחלט שווה את ההבדל.

אני אולי לא דוגמה מייצגת, אבל את רכבי קניתי ב54 אלף, נוב 11, מהשכרה והוא משרת אותי נאמנה עם 90,000 ק"מ.

עבר כבר זמן מאז ואני בטוח שאפשר למצוא סנסיישן לא מהשכרה ובק"מ נמוך יותר במחיר דומה.

צ'יפ לבד מגיע לך ל כ"ס160~ לפי חברים עם בראבו.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

מסכים לגמרי לגבי הפער במחיר לעומת מה שמקבלים (לא מבין מי קנה באופן פרטי לא סנסיישן כאשר במיקוח לא קשה ניתן לקבל אותה במחיר של רמת גימור נמוכה, מאמין שהרוב נמכרו לליסינג/השכרה) אבל כאשר מדברים על יד שניה נכנס אלמנט ההיצע, אם הייתי צריך לבחור בין אקזמפלר שמור לאחד פחות שמור אבל יותר מאובזר הייתי לוקח את השמור.

מכל התוספות, המשמעותית ביותר היא בקרת השיוט. מייצרת חיסכון בצריכת הדלק וממש נוחה אבל עדיין לא Deal-breaker

בשיפוצים

• אחראי פורום
פורסם

חיסכון בדלק? איך? כמה פעמים נסעת יותר מקילומטר במהירות קבועה בלי שמישהו יאט/יחתוך או סתם

יגרום לך לנתק ממנו מגע? מבחינתי, התוספת המיותרת ביותר באוטו והיו לי לפחות שתיים איתה

(נשבע שבאבארט אני אפילו לא יודע אם יש).

לפות״ש, השאלה לגבי הגיר דווקא צריכה לעניין את מי שרגיל לאוטומטית פלנטרית.

מי שבא מידני ימצא תיבה חביבה עם המגבלות המוכרות של חד מצמדי בהילוך ראשון-שני ובהורדות לא חלקות.

ברוב השימוש האוטומטי היא בסדר גמור ובשימוש ידני היא נהדרת.

הרכב בכלליות מומלץ מאוד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אחלה רכב עם שוק גרוע בשל תיבה רובוטית וסמל פיאט מלפנים, זה כל הסיפור של הדגם הזה. למי שבא מידני, התיבה הרובוטית לא תפריע כלל (התפעול הידני שלה ממש לא רע) ותהווה שדרוג בתנועה בפקקים. עדיפה על האסטרה לדעתי.

פורסם (נערך)

לפני כמה חודשים (כמעט חצי שנה) קניתי בראבו 1.4 2011 טורבו.

אני נוסע כמעט ורק עירוני והרכב עושה לי 1:12 בערך.

התיבה ממש לא גרועה כמו שחושבים, אני ממש אוהב אותה האמת, במיוחד את זה שהרכב לא מתקדם אם אתה לא נותן גז, מרגישה כמו ידני (במובן הטוב).

יש מצב ידני ויש שני מצבי אוטומט, רגיל (סוג של ספורטיבי, לא יורד מה1500 סל"ד ומוריד יותר הילוכים בקיקדאון, בנוסף הוא מושך את ההילוכים יותר מהרגיל)

ומצב ECO, במצב חיסכון התיבה מעבירה את ההילוכים כמה שיותר מהר, עם רגל קלה על הגז אפשר להאיץ בנוחות וחיסכון בלי לעבור את ה2000 סל"ד.

המנוע זמין וגמיש ככה שאין בעיה לנסוע בטורים נמוכים.

לפעמים התיבה מרגישה אובר אמיצה ונשארת בהילוך גבוה מדי (למשל אחרי פניה) וצריך להוריד הילוך ידנית.

מה שעוד אהבתי בתיבה הוא שאם אתה מתערב בהעברת הילוכים (שהיא מאוד נוחה דרך אגב) תוך כדי שהתיבה במצב אוטומט, הרכב לא עושה איתך "ברוגז" וזורק עליך את האחריות להעביר הילוכים עד סוף הנסיעה.

התיבה סופגת את התיקון וממשיכה כרגיל, כמו ילדה טובה.

הנסיעה נוחה, היא טיפה נוקשה (ממש קצת) אבל אני אוהב את זה.

יש מרווח בתוך האוטו.

דרך אגב נסה למצוא אחת שהייתה בליסינג עם נהג אחד.

את שלי קניתי במחיר מצחיק של 45K.

עשיתי גם בדיקה והתוצאות היו ממש טובות.

לא מזמן עשיתי טיפול גדול 120K

סך הכל עלה 2500 ככה שהטיפולים לא יקרים.

עריכה: עכשיו קראתי את התגובות.

אז ככה, לחבר היה את האופל והוא ממש לא אהב אותה.

על הנייר 140 זה יותר מ120 אבל התיבה של האופל מסרסת את המנוע ולא רק שפוגעת בביצועים הוא גם פוגעת בצריכת הדלק.

לגבי איבזור- אצלי רשום ברישיון דינמיטק.

אין בקרת שיוט (ברכבים שהיו לי בעבר השתמשתי בה הרבה) אבל זה לא כזה ביג דיל.

וגם אין את מערכת הBLUE&ME, אבל קניתי דאבל דין שנכנס בקלות ועושה כמעט כל מה שהמערכת המקורית עושה.

דאגתי לקנות אחד שבא עם GPS ככה שאין לי ציוד מיותר באוטו כמו דיברויות שנתלות או מעמדים לפלא\GPS.

אל תשכח שהיא גם די נחמדה לנהיגה ספורטיבית.

פחות נוטה לתת היגוי.

עריכה אחרונה על ידי HybridBoy

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...