Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נתקלתי בכתבה הבאה בנוגע לנסיעות לעבודה:

http://www.themarker.com/career/1.2353452

ב 3 חודשים האחרונים עברתי עיר ואני מבלה מעל שעתיים בכל יום בדרכים.

לדעתי יש משהו בכתבה, חוץ מתחושת העייפות למרות שאני משתדל לשמור על אורח חיים בריא,

אני מרגיש שהשינה שלי נפגעה בצורה רצינית ולא חלילה עקב בעיה רפואית, פשוט מתעורר כמה פעמים בלילה ולא מצליח לחזור לישון.

מעניין אותי לדעת אם זו באמת תופעה נפוצה אצל אנשים שגרים רחוק ממקום העבודה?.

איתמר.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים עם הנאמר: הפקקים משעממים אז אנשים אוכלים ברכב ולכן משמינים וכשנגמר האועל הם מקבלים דיכאון. ממני עידן שנוסע לפחות שעתיים ביום בין עתלית להרצליה.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נוסע כשעה לפחות ביום...נולדתי שמן והשמנתי בהדרגה אז הלוואי והייתי יכול לקשר את זה לנהיגה :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

משנת 2001 אני כל יום 4-5 שעות בדרכים.

אין דיכאון או הפרעות שינה ולא השמנתי, אולי בגלל שתמיד הייתי שמן.

פורסם

אף פעם לא היתה לי בעיה לנהוג, גם למרחקים גדולים. יחד עם זאת, כאשר עלי לעבוד במקום מרוחק, אני לרוב חוזר הביתה מותש ועייף.

נהיגה זה דבר לא פשוט, במיוחד בישראל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בעבר בילתי כ 5 שעות בדרכים באוטובוסים וכיום כ3 שעות בנהיגה.

אני חייב לציין שהנהיגה הרבה יותר מעייפת ומלחיצה, אם בעבר 5 שעות ישנתי, גלשתי באינטרנט, ראיתי סרטים, או סתם בהיתי בחלון, אז היום התווספו לי עוד 3 שעות של ריכוז 110%

לגבי האכילה אני לא מתחבר, אף פעם אני לא אוכל בנהיגה.

מצד שני, לגבי תחבורה ציבורית, אני רק יכול לציין שכמות העצבים שהייתי חוטף מלחכות כשעה וחצי לאוטובוס, לא משתווה לשום נהיגה בכביש

פורסם

לאון, לדעתי למדינה יש אינטרס כלכלי שתחזיק רכב ותתנייד באמצעות רכב ולא באמצעות תח"צ מסיבה פשוטה- כסף ממסים. וזו הסיבה שהתחבורה הציבורית בישראל גרועה.

אני מבלה כשעתיים ביום ולפעמים אפילו יותר מכך בנסיעות. זה מייאש, זה קשה מה גם שברכב זמן הנסיעה היה מתקצר לי משמעותית אבל העלות הכספית גבוהה מאוד (על הרכבת אני משלם 570 ש"ח חודשי חפשי כולל תח"צ בבאר שבע ואם אני אתנייד באמצעות הרכב הדלק יעלה לי בחודש כ- 1200 ש"ח, לא כולל ירידת ערך עקב הק"מ, בלאי של הרכב וכו'.

פורסם
אף פעם לא היתה לי בעיה לנהוג, גם למרחקים גדולים. יחד עם זאת, כאשר עלי לעבוד במקום מרוחק, אני לרוב חוזר הביתה מותש ועייף.

נהיגה זה דבר לא פשוט, במיוחד בישראל.

כמו לכל דבר, גם לזה מתרגלים...כשהתחלתי לעבוד "בשטח", כאמור בשנת 2001 - בהתחלה הייתי חוזר הביתה שפוך לגמרי.

אבל עם השנים זה עבר והיום אני לא מרגיש עייפות מיוחדת גם אחרי ימים של 300 ק"מ ויותר.

כלומר יש עייפות כמובן אחרי יום עבודה קשה, אבל בלי קשר לנהיגה. כלומר רמת העייפות תלויה בעיקר במה שעשיתי באותו יום ולא בכמה שעות נהגתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אזהרה: החיים עלולים לגרום להשמנה, דיכאון ומחלות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא אוכל באוטו, אני אוכל מחוץ לאוטו ומשמין שם. :lol:

בניגוד לכך, כאשר הנני משתמש בתח"ץ, אני סובל כאבים, סחרחורות, כאבי ראש, צעקות, התקפי זעם, תסכול רב, דכאון משמעותי, איחורים, וכל הכסף שאני חוסך הולך ישירות לכיס של מערכת הרפואה והפסיכלוגים. :lol:

פורסם

לאכול באוטו??????? השתגעתם????????

איך זה בכלל אפשרי? צריך גם לשים לב לכביש, גם לשים לב לביס (לא להוריד אצבע בטעות) גם להחזיק וגם לתמרן. נשמע לי בלאגן גדול מדי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

טוענים שמי שגר בתל אביב מפונק וטיפש. אני טוען שמי שגר בתל אביב מטר ממקום העבודה חכם ועושה החלטה נכונה מבחינה כלכלית. הכסף שחוסכים על דיור במעבר לפריפריה מוציאים על תחבורה ובנוסף מבזבזים הרבה זמן פנוי. שלא יספרו לכם סיפורים על הנפאות סיציאה לפריפריה. אין היגיון כלכלי לעשות את זה למי שאין מקום עבודה טוב קרוב לבית.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85

• תוכן חדש...