Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש רטוב בקיץ בפנייה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמיג אוחז טוב בתחום של טמפ' עבודה. מתחת או מעל - לא טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בזמן ההחלקה עצמה, לנהוג במתינות - בלי בלימת חרום או היגוי חזק. בגלל שחלק מהגלגלים אוחזים בכביש יבש וחלק באזור הרטוב הכל מרגיש אחרת, ולכן לא לבצע תמרוני חרום מסובכים.

למה בלי בלימת חירום? כמובן שאם לא צריך אז לא צריך, אבל אם כן הוא יבלום בלימת חירום מה יקרה בדיוק חוץ מזה שהוא יעצור באמצע הכביש?

הרכב מורגש שמאבד שליטה, אני מתחיל לסובב את ההגה לכל הצדדים, לפי הרגשה, ויוצאה מי זה מהר, כי עדיין כביש רטוב רק באיזור קטן.

גרוע מאוד, כמה שפחות משחק עם ההגה.

מה שכן הייתי ממליץ לך לוודא, זה באמת לחץ אוויר כמו שאמרו פה, עזוב לסמוך רק על המערכת זיהוי של האוטו אולי היא כויילה לא נכון מלחתחילה, לך לתחנת דלק תבדוק.

האם שני הצמיגים האחוריים זהים? (אותה חברה אותו דגם) ובדוק שהם לא יבשים או סדוקים, אפילו שהם רק בני שנתיים.

אני חולק על החבר'ה פה שאומרים שזה בסדר וקורה לכולם, הרכב לא אמור להאבד שליטה ברמה של הגה מצד לצד בגלל קצת רטוב כדאי לבדוק את העניין, אם מבחינה מכאנית הרכב בסדר כדאי לבדוק אותך, קצת קשה לעשות את זה מהמקלדת, אבל כמו שאמרו ממליץ לקחת איזשהו קורס לנהיגה מתקדמת בו אפשר באמת לראות מה אתה עושה או לא עושה נכון וכמובן גם לבדוק את הרכב.

פורסם

בשני המקרים איפה שהחלקתי היה סימון זברה, של הולכי רגל.

כנראה צבע בפסים + מים.

רק מה - כנראה אני יחיד שהייתה לו בעיה כזו.

ברוכים הבאים לעולמם של האופנוענים, כל רוכב מתחיל יודע שהצבע על הכביש הוא על בסיס שמן, והרשויות מתקמצנות עלינו ומורחות שמן על הכביש, שמן + מים = 0 אחיזה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

+1

כמו כן, לאחרונה אני מגלה שמדי לחץ האוויר בתחנות הדלק אינם מדויקים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה על תגובות.

+1

כמו כן, לאחרונה אני מגלה שמדי לחץ האוויר בתחנות הדלק אינם מדויקים.

כן,גם אני.

הבדלים בין תחנה לתחנה, שראיתי, יכולים להיות כ-4 psi

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

קישור למד לחץ מאיביי שמראה לחץ אמיתי ולא נדפק אחרי פעמיים יתקבל בברכה :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בדיוק בדרך הזו הכנסתי פעם את ה 205GTI שלי לחריש עמוק בכרם קברנה סובניון.

היציאה מבנימינה לכוון ג.עדה, סיבוב מהיר מאוד שמאלה, נוהג בו כל יום, מכיר אותו טוב, עושה אותו בשעות מתות ב 80-100 בלי בעיה.

בצד ימין שלו יש ערוגת פרחים גדול באלכסון "בנימינה, מושבה של יסמין".

הגעתי לשם ב 1 בלילה, נכנס לסיבוב ב 90, פאק, הכביש מלא מים ובוץ, הצילו!!!

תת היגוי מוחלט, אין הגה אין בלמים,אמאלה......... גפן...גפן...גפן...גפן! נעצרתי! :-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גפן...גפן...!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...