Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

הציעו לי מהיבואן יונדאי ולוסטר טורבו 2013

שהייתה רכב הדגמה- עשתה 2000 קילומטר ב 125k ש"ח

מה אתם חושבים?

אני שואל נטו על המחיר, כבר סגור על הרכב. השאלה אם כדאי לקחת רכב הדגמה

תודה:)

פורסם

ידנית, שמחירה חדשה 165K, או אוטומטית, שמחירה כחדשה 176K?

איך נרשמת היד הראשונה?

מאריכים לך תקופת אחריות?

עלתה לכביש בתחילת/אמצע/סוף 2013?

מצ'פרים אותך באבזור/טיפולים וכו?

מימון?

בדיקה? מבטיחים לך תיקון הפגמים שיופיעו בבדיקה?

האם יונדאי נתנו את הרכב לנסיעות מבחן עם מלווה מטעמם? כי אם כן אז סביר שנהגו בה באופן מתקבל על הדעת. אם נתנו ללקחות לבד יש חשש מוגבר להתעללויות מופרזות.

יש מחירון לרכבי הדגמה?

גם בלי תשובות ברורות נראה לי כמו דיל לא רע. לוותר על חדש לגמרי ולספוג דברים כמו תקופת אחריות מקוצרת בשביל 40-50 אלף ש"ח נשמע די סביר.

אם בכוונתך להחזיק את הרכב זמן קצר (שנתיים-שלוש) אז הדיל קצת פחות אטרקטיבי כי תוספת היד והבעלות הקוד'מת שלהם תשפיע יותר מאשר אם תחזיק את הרכב 5-6 שנים.

לדעתי קשה להם להפטר מרכבי הדגמה ואולי אפשר לשפר את ההצעה.

תבקש הטבות/אחריות/טיפולים ותתמקח. יש מצב שיש עוד גמישות בעניין.

אני תוהה מה משך הזמן המקובל למכירת רכב הדגמות. האם כשלא השתנה כלום ברכב עדיין מחליפים כל שנה? כי אם התשובה היא לא אז יש אולי סיבה לתהות מדוע כבר מוכרים, כי לדעתי במודל הזה אין שינוי מאז 2013.

פורסם

חודש 5 שנת 2013

היד הראשונה רשומה כחברה

האחריות הינה 3 שנים. זאת עוד שנתיים.

מימון אני לא צריך. הם מתחייבים על הכל חוץ מבעיות של שריטות קטנות ולא משמעותיות. הנסיעות מבחן הם עם מלווה.

השאלה שלי זה אם כל זה באמת שווה. כי מהחברה אפשר להוציא את הרכב (ידני) ב150k

פורסם

משתמע מדבריך שהמדוברת אוטומטית.

יש לך העדפה בין ידני לאוטומטי?

125,000 ש"ח לרכב ההדגמה לעומת 150,000 לידני חדש... בנתונים הללו אני הייתי בוחר בחדש. לי אין דילמה כי אני לא רוצה רכב אוטומטי (בהנחה שההדגמה אוטומטי).

150K לידני זה מחיר הרכב או מחיר על הכביש (מיגון,קצת אבזור ואגרה)?

בכל מקרה מדובר על הנחה שבין 15K ל 20K לרכב חדש לגמרי. במצב הזה ההנחה שהם נותנים לרכב ההדגמה קצת פחות אטקטיבית.

מצד שני רכב בין שנה עם 2000 ק"מ זה די טוב.

בכל מקר קח את הרכב לבדיקה במכון!

תבוא אליהם באמירה שבאת לסגור אבל אתה מצפה לעוד הנחה של 10K לאור ההנחות שנותנים על רכבים חדשים.ב 115 דיל מצויין. ב 120 נראה לי דיל טוב. ב 125 גם סביר.

כמו בכל רכישה של רכב חדש או כמעט חדש זכור שהחלפתו עוד שנתיים אינה כלכלית ושווה להחזיקו יותר זמן.

פורסם

הפוך המדוברת ידנית.

עם קצת שריטות על הרכב.

מה שמפריע לי זה ככה.

זה הרכב הראשון שאני קונה שהוא "חדש"

השאלה אם העובדה שהוא היה רכב הדגמה משמעותית?

ז"א כמה כבר התעללו ברכב?

כי לפי מה שקראתי פה בפורום צריך לנסוע בעדינות עם הרכב או לפחות להקפיד על כמה כללים עד שהמנוע נפתח. השאלה אם יכול להיות שעצם היותו רכב הדגמה אז התעללו בו מדי...

פורסם

לא הבנתי אם הרכב הדגמה אוטו' או ידני.

אם מדובר בידני ואתה יכול לרכוש אחת חדשה ב150 אלף העיסקה לא נשמעת מטורפת. כי אתה מקבל כאן שנתון נמוך יותר + רישום חברה, דבר שמאוד ישפיע על מחיר המכירה במיוחד אם תחליט למכור יחסית בקרוב.

אם מדובר על רכב אוטו', ההצעה נשמעת מאוד מעניינת.

לגבי מה שנאמר לפני, יכול להיות שרכבי הדגמה ביונדאי משרתים רק שנה אחת והגיע הזמן שלו לצאת מהמערך, אופציה נוספת היא עדכון של חבילת אבזור שרוצים להציג ברכב הדגמה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בקיצור הפער הוא 25,000 בין ידנית חדשה לידנית שהיתה רכב הדגמה עם מעט מאוד ק"מ, קצת שריטות ורישום כרכב חברה.

א. הייתי לוקח את הרכב לבדיקה ולא שוקל לרכוש אותו אלא אם הבדיקה מושלמת או קרובה לכך (שריטות, מצבר וכד לא רלוונטי).

ב. אם אתה מתכנן להחזיק אותו שנה שנתיים אז היד העודפת עלולה להפריע. מצד שני אם תקנה חדשה לגמרי ותמכור עוד 3 שנים אז עדיין תחטוף מכה.

ההצעה שלהם סבירה ולדעתי זה עניין אינדיבידואלי עד כמה הניילונים קריטיים לך (לי לא) ועד כמה השריטות מטרידות אותך (לי כמעט לא) ועניינים כמו בחירת צבע וכו'.

מה שכן זו לא כזו עסקה חלומית ושווה להתמקח איתם ואז להחליט. לא בטלפון ולא במייל. תבוא אליהם בגישה של לסגור עניין על רכב ההדגמה אבל במחיר מופחת. ילך, יופי. לא ילך תחזור יום אחרי ותקנה את החדשה או את ההדגמה במחיר המוצע.

דווח מה החלטת

פורסם (נערך)

זה נשמע כמו מחיר מחירון (או קרוב מאוד לשם) של רכב בן שנה, יד ראשונה.

הדבר היחיד שעומד לזכות הרכב הנ"ל הוא קילומטרז' נמוך שמתאזן עם היותו רכב הדגמה.

כמו כן, אין הארכת אחריות.

עריכה אחרונה על ידי rk1
פורסם

ולכן זה דיל לא רע. כי אין מבחר רב של רכבים בני שנה וכאן מדובר במי שמעוניין בולוסטר טורבו ידנית.

אני הייתי מנסה להוריד אותם כדי לשפר אבל גם במצב הנוכחי זה לא משהו שכל כך קל לוותר עליו. בתכלס רכב עם 2000 ק"מ ושנתיים אחריות זה מצויין.

אני מניח שיהיה יותר קל לקבל טיפולים מאשר הנחה במחיר.

• תוכן חדש...