Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא יממש יישנה, נניח שהוא יינתק והסל"ד יהיה בסדר אז או שבאמת הmaf לא תקין או שבתערובת של open loop המנוע יציב יותר

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום ניקיתי את המצערת ומנוע הצעדים אצלי באוטו (רובר 216 1998 ידני), ולצערי גם אצלי זה ככה.

לאחר ההנעה הטורים בסרק עומדים סביב ה-2000 סל"ד (לא יציב), ולאחר כל לחיצה על גז מטפסים לאזור ה-5000 ולא יורדים גם לאחר עזיבת דוושת הגז.

פורסם

הכבל כן רופף. ניסיתי לא מזמן להניע שוב, ושמתי לב שהמדחס לא נכנס לפעולה בהדלקת מזגן, וגם המאוורר לא. לפני הניקוי המזגן עבד. שאר הסימפטומים נשארו כמו שתיארתי.

פורסם

אם הסל"ד לא יורד, זה יכול להיות רק מנוע צעדים דפוק או שהפרפר לא זז טוב (תבדוק עם היד אם הוא זז חלק וקופץ אחורה בקלות).

פורסם

תודה, אבדוק את הנושא. הפרפר זז חלק וקופץ חזרה בקלות.

אגב, פתחתי שרשור חדש ונפרד בנושא כדי לא להתעלק על שרשור לא שלי.

אולג

פורסם
אני בספק אם חיישן מאפ תקול. לפני הניקוי לטענתך הטורים היו יחסית יציבים עם סטיות קלות והבעיה החלה בקיצוניות לאחר הניקוי. האם ניקית גם את מנוע הצעדים עצמו במיקרה?

מאור לא ניקיתי את המנוע צעדים. לא פרקתי אותו מהמצערת בכלל, הייתי אמור לנקות אותו גם כן?!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...