Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בא נצא מנקודת הנחה שהצינור בסדר, מכיוון והבעיה לא הייתה לפני כן והצינור הוא אותו צינור גם לאחר ניקוי המצערת.

דבר שני הטורים גבוהים ומשתנים, הם לא יציבים.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1.לא יקרה אסון אם תנסה להוריד טורים מהבורג כוונון.

2.אפשר לבדוק את הצינור יניקה ע"י ליפוף משהו זמני ולראות אם יש שינוי.

3.אם גם הגיר מגיב מוזר בדוק את מחבר הtps .חיבור רופף גורם לכל מה שתארת ובנוסף הגיר מחליף הילוכים באופן לא סדיר.

4.לאחר שהרכבת הכול רסס ספריי קרבורטורים על בית המצערת לוודא שאין יניקות אוויר לא רצויות.

פורסם

האם תוכל לתת הסבר קצר כיצד לבצע כוונון טורים? האם אני יכול לכוון את הטורים בעצמי בצורה דיי טובה או שאני זקוק למוסך מורשה לשם כך?

פורסם

סגור סיבוב אחד בכל פעם עד שתגיע לסל"ד הרצוי .אם יש לך חשש זכור את מס' הסבובים ,תמיד תוכל לחזור לערך הראשוני.

פורסם

לא נוגעים בבורג כיול! הבורג נועד לכיול המצערת בתהליך הייצור בלבד!

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא התכוונתי לסטופר של המצערת יש בורג נוסף לאוויר עוקף ,ואם מנקים מצערת מנקים גם אותו ומכוונים מחדש.

פורסם

בזה לא נוגעים!

(הבורג שמגביל את סגירת המצערת).

Capture.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם (נערך)

11.jpgמכאן מכוונים אבל זה לא ייתן לך כלום, צריך לעשות גישור, או דרך מחשב, על כמה הטורים בסרק, וכמה ב-D?

בטוח שחיברת הכל למקום הכנסת טוב את הגולה של הכבל?

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם
[ATTACH=CONFIG]386418[/ATTACH]מכאן מכוונים אבל זה לא ייתן לך כלום, צריך לעשות גישור, או דרך מחשב, על כמה הטורים בסרק, וכמה ב-D?

לא נגעתי באף אחד מן הברגים שסימנתם.:-D

היום הלכתי לחזי דלאל לקנות אטם חדש,פתחתי שוב את המצערת,עשיתי ניקוי זריז כי ניקיתי את המצערת לא מזמן, החלפתי אטם ישן באחד חדש ליתר בטחון.

חיברתי הכל חזרה,הנעתי את הרכב, חיכיתי שהרכב יגיע לטמפ' עבודה וכשנסעתי עדיין הטורים היו לא יציבים.

פרקתי את הצינור אויר וגם את הבית של הפילטר אויר וכל מה שקשור אליו במטרה לחפש בריחת אויר כלשהי ולא מצאתי (הכל אטום כהלכה).

לכן אני חושב שעולה החשד שחיישן maf תקול והוא נותן קריאה לא נכונה,בגלל זה הטורים לא יציבים. מה אומרים?!

פורסם
[ATTACH=CONFIG]386418[/ATTACH]מכאן מכוונים אבל זה לא ייתן לך כלום, צריך לעשות גישור, או דרך מחשב, על כמה הטורים בסרק, וכמה ב-D?

חיברתי הכל כמו שצריך.

לגבי הסל"ד המדוייק בסרק וב D אני אחזיר לך תשובה היום. אבל כמו שאמרתי הם לא יציבים.

פורסם

אני בספק אם חיישן מאפ תקול. לפני הניקוי לטענתך הטורים היו יחסית יציבים עם סטיות קלות והבעיה החלה בקיצוניות לאחר הניקוי. האם ניקית גם את מנוע הצעדים עצמו במיקרה?

• תוכן חדש...