Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בסופ"ש האחרון,אני וחבר פורום נוסף,עשינו טיפול ניקוי מצערת לרכב מסוג מאזדה לאנטיס שנת 2000 1.6 LX שעבר כ250K.

הטיפול נעשה מכיוון שמעולם לא ניקו את המצערת ובנוסף היה לי בעיית טורים (המחוג היה עולה ויורד טיפה כשהרכב עומד). המצערת פורקה על כל חלקיה,עברה ניקוי בעזרת ספריי קרבורטורים והורכבה חזרה ללא בעיה. בנוסף ניתקנו את המצבר כדי שהמחשב יתאפס.

התוצאה לאחר הניקוי- המחוג עולה ויורד בצורה יותר קיצונית וטורים גבוהים. טיפה מעל 1500 סל"ד בלי לגעת בברקס או בגז.

התחושה היא שהרכב כל הזמן "דוחף קדימה". וגם כשאני מנסה להגיע לעצירה מלאה, לקראת סוף הבלימה הוא נותן לי "דחיפה" קטנה נוספת.

אז מה בדיוק העניין?! יכול להיות שכיוון הטורים זז ואני פשוט צריך לכוון אותו חזרה?! ואם כן למה עדיין המחוג של הטורים עולה ויורד אפילו יותר ממה שהיה לפני הניקוי?!

בנוסף לכך, אני לא יודע אם זה קשור לבעיה, אבל ראיתי חלק (רשום עליו NOk)שמחובר אליו צינורית ,שהקצה השני שלה לא מחובר לשום דבר.

אני לא יודע מה התפקיד של אותו חלק ולאן שייך החיבור של הצינור. תמונות:

IMG_20140614_153542.jpg

IMG_20140614_153532.jpg

תודה מראש לעוזרים!:roll::-D

עריכה אחרונה על ידי nabatian
עריכת תמונות
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קרה לי בפולו 1.4 במספר רכבים (היו לנו 3 פולו כאלו במשפחה משנים שונות :-D) ולאחר מס' ימים המצב חזר לקדמותו.

כשניקית את המצערת, האם ווידאת שלא הכנסת במקרה לכלוך לתוך המנוע? האם פירקת אותה לחלוטין?.

פורסם
קרה לי בפולו 1.4 במספר רכבים (היו לנו 3 פולו כאלו במשפחה משנים שונות :-D) ולאחר מס' ימים המצב חזר לקדמותו.

כשניקית את המצערת, האם ווידאת שלא הכנסת במקרה לכלוך לתוך המנוע? האם פירקת אותה לחלוטין?.

אני מקווה שגם אצלי המצב יחזור לקדמותו.

לא נכנס לכלוך,פרקתי את המצערת לחלוטין והניקוי התבצע מחוץ לרכב.

פורסם

אם הצינורית המנותקת מושכת אוויר חזק זה הבעיה באמת. פשוט תשים עליה את היד כשהמנוע דלוק ותרגיש אם היא מושכת אוויר חזק, ואם המנוע נכבה\סל"ד נופל מאוד כשאתה סותם אותה במכה.

פורסם

העניין הוא שבדקתי את הצינורית והיא לא מוציאה אויר ולא מושכת אויר.

וגם שסתמתי אותה והסתכלתי על הטורים לא ראיתי שוב תגובה.

כאילו אין לה משמעות אבל מן הסתם יש. הצינורית הייתה מנותקת גם לפני הטיפול במצערת.

פורסם

טוב אז שאלתי מכונאי רכב והוא אמר לי שאין קשר בין הצינורית לכך שהטורים גבוהים.

ניתקתי וחיברתי את המצבר מחדש וזה לא עזר,אני עדיין על טורים גבוהים.

שאלתי אותו אם הוא יכול להצביע על הבעיה והוא הראה לי סדקים בצינור אויר למנוע,אני מתכוון להחליף את הצינור,אבל העניין הוא שהצינור היה באותו מצב גם לפני טיפול המצערת והטורים לא היו גבוהים כמו עכשיו.

אני יכול לעשות כיוון טורים מחדש,השאלה היא האם זה הפתרון והאם אין בעיה אחרת שבעצם כיוון הטורים יסתיר אותה?!

אשמח לקבל עצות ותגובות נוספות.

• תוכן חדש...