Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

סיימתי עכשיו טיפול ברכב דייהטסו סיריון במוסך מורשה.

2 דברים הדליקו אצלי נורה אדומה. ראשית, בסוף הטיפול הסתבר שהמחיר שנאמר לי בהתחלה היה ללא מע"מ והבחור בקבלה אמר שהוא ציין את זה למרות שלא שמעתי. שנית, גבו ממני על תוסף דלק מסיר משקעים בלי לשאול אותי בטענה שזה סכום נמוך.

מצורפת חשבונית עם פירוט. אשמח לשמוע את חוות דעתכם. האם נפלתי פה על תרמית? איך להמנע מכך בעתיד? מה הייתם עושים עכשיו?

תודה.

tipul.jpg

עריכה אחרונה על ידי shmoss
פורסם

אישית, הסכום נראה לי גבוה מאוד ביחס לטיפול שגרתי שלא כולל החלפת חלק משמעותי. במידה ומדובר במוסך מורשה יבואן הייתי פונה ליבואן לקבלת הסברים.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המחיר מוגזם בצורה חריגה. מדןבר בטיפול שיגרתי ביותר. מחירי החלקים יקרים מאוד ואיך הגיעו למעל שעתיים עבודה בפירוט על טיפול שכזה רק אלוהים יודע! לגבי מסיר משקעים זו מחלה ידועה שצ מוסכים במיוחד מורשים לדחוף זאת ללא עידכון הלקוח וזה בהחלט מרגיז. יש לך את הזכות המלאה לדרוש פיצוי על כך וגם כן הייתי פונה שוב להסבר כמו שניכתב למעלה על מחיר שכזה!

פורסם
המחיר מוגזם בצורה חריגה. מדןבר בטיפול שיגרתי ביותר. מחירי החלקים יקרים מאוד ואיך הגיעו למעל שעתיים עבודה בפירוט על טיפול שכזה רק אלוהים יודע! לגבי מסיר משקעים זו מחלה ידועה שצ מוסכים במיוחד מורשים לדחוף זאת ללא עידכון הלקוח וזה בהחלט מרגיז. יש לך את הזכות המלאה לדרוש פיצוי על כך וגם כן הייתי פונה שוב להסבר כמו שניכתב למעלה על מחיר שכזה!

מכעיס מאוד. מה צריך להיות גובה הפיצוי לדעתך? לפנות ליבואן או למוסך?

פורסם (נערך)

המחיר עבור העבודה יכול להתקזז בחצי לדעתי. בעלות כמעט זהה ביצעתי החלפת שמן (איכותי Valvoline SynPower 5W40 505.01 עלה 250 ש"ח באוטוסטור), פילטר שמן, פילטר אוויר, פילטר סולר ורפידות בלימה קדמיות (מוסך רון) וזה לא זול.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
המחיר עבור העבודה יכול להתקזז בחצי לדעתי. בעלות כמעט זהה ביצעתי החלפת שמן (איכותי Valvoline SynPower 5W40 505.01 עלה 250 ש"ח באוטוסטור), פילטר שמן, פילטר אוויר, פילטר סולר ורפידות בלימה קדמיות (מוסך רון) וזה לא זול.

אני אשמח לעבור למוסך אמין יותר. מוסך רון מטפל בדייהטסו במקרה?

פורסם

למה חייבו אותך על נוזל בלמים? האם הוחלף נוזל בלמים לחלוטין או רק ריקון הכוס ומילוי מחדש?

מוסך טוב בת"א שמטפל גם ביפניות זה מוסך שאפט שטיפלתי שם בדהייטסו שרייד שלי לאורך שנים ותמיד יצאתי מרוצה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מחיר העבדה יחסית גבוה, אבל ככה זה ברוב המוסכים שהם מורשי יבואן.

ייתכן שהמחיר גבוה כי זה טיפול שמבוצע כל שנתיים או כל 30K ושמבוצעות בו בדיקות כלליות שלא מפורטות. בנוסף לזה רואים כמות גדולה של נוזל בלמים המצביעה כנראה על החלפה של כל הנוזל במערכת, מה שמעלה את מחיר העבודה. אם לא בוצע החלפה מלאה, אלא רק הוסיפו קצת נוזל אז הם חייבים להביא לך את כל מה שנשאר מהליטר.

מוסכים נוהגים לתת הצעות מחיר שלא כוללות מע"מ, זה לא תקין אבל קורה הרבה.

אם מסיר השומנים לא מוגדר כחלק מטיפול 30K ולא קיבלו אישור ממך להשתמש, אתה לא חייב לשלם על זה.

קודם כל תפתח ספר רכב ותבדוק אילו טיפולים ובדיקות עושים כל 30K ואילו טיפולים ובדיקות עושים לרכב עם הקילומטראז' שיש לך.

אני מציע לך לשלוח מכתב רשום (עם אישור מסירה) ליבואן עם העתק למוסך. במכתב תספר על המקרה ותדרוש החזר על כל מה שלדעתך לא היה בהסכם ולא חלק מהטיפול, כולל זה שלא אמרו לך שההצעה לא כוללת מע"מ.

פורסם

אילו מחירים של מוסך מורשה יבואן (יקרים).

בנוסף - גם אני הייתי פונה למוסך בקשר למסיר המשקעים (עקרונית), ואומר להם בצורה חד משמעית, שלא ביקשתי תוסף כזה ואני מבקש החזר כספי (תאמר להם

שבשבילך זה אינו סכום נמוך כלל וכלל וכי אתה רואה את זה כ"לא תקין" וגובל בחוצפה).

מניח שפעם הבאה תבדוק לפני מעשה.

alfa 156 2.5.

פורסם

כשאני בא למוסך אני נותן לפקידה פתק ובו רשום מה אני מבקש לעשות .

אני מפרט במדויק - החלפת שמן מנוע , פילטר שמן וכו' .

לא אומר לה טיפול קטן או גדול .

כל דבר מעבר לזה חייב באישורי .

כבר קרה שחייבו אותי בתוסף לדלק ושטיפת מנוע .

אמרתי לפקידה שלא בקשתי את הדברים הללו וזוכיתי במחיר .

אם אתה בא למוסך ואומר להם טיפול 30000 ק"מ , הכל פתוח והם ידחפו לך מכל הבא ליד .

פורסם

אכן מוסך "שאפט " מטפל הדייהטסו סיריון.

יש לי ידידה שכבר שנים מטפלת אצלם בסיריון .

אנשים נחמדים, הגונים ומקצועיים.

פעם גם אני טיפלתי במוסך שאפט ברנו קונגו והייתי מרוצה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מחיר סטנדרטי של מוסך מורשה.

בשישי עשיתי טיפול זהה במוסך מורשה מאזדה (החלפת שמן מנוע ושמן ברקס), רק ללא הפילטר אוויר והתוספים (בקשתי מראש שלא ידחפו) ויצא 900 ומשהו ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מחיר סטנדרטי של מוסך מורשה.

בשישי עשיתי טיפול זהה במוסך מורשה מאזדה (החלפת שמן מנוע ושמן ברקס), רק ללא הפילטר אוויר והתוספים (בקשתי מראש שלא ידחפו) ויצא 900 ומשהו ש"ח.

900 שח על החלפת שמן מנוע ושמן ברקס?! מוגזם ביותר ואם זה סטנדרטי למוסך מורשה כבר פשוט אין מילים!!

• תוכן חדש...