Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השעתון של הטיפול מופרך ועליו גבו לך 550 ש״ח. בנושא התוסף הייתי במקומך דורש את הכסף בחזרה, רק בגלל העקרון. ללא קשר, מחובתם לדווח לך מבעוד מועד ולקבל את אישורך לכל חלק שמוחלף, גם אם הוא במסגרת אחריון. מחפשים לעשות כסף קל? לא עליך.

פורסם

לא תקין בהחלט!!!

המוסכים המורשה יבואן (בעיקר) הגיעו לרמת ניצול שגובלת ממש כבר בשחיתות!!!

אני מוכן לחתום איתך שאת כל החלפים הייתה קונה לבד בחנות חלפים נורמלית (מקורי כמובן) במקס' 300 ש"ח

עבודה לא עולה על יותר משעה בעולם (ואני בטוח שפחות) כל מוסך פשוט היה לוקח מקס עוד 200 עד 300 שח

סה"כ :600 ש"ח לכל הדעות.. תעשה את החשבון לבד!

פורסם
שלום,

סיימתי עכשיו טיפול ברכב דייהטסו סיריון במוסך מורשה.

2 דברים הדליקו אצלי נורה אדומה. ראשית, בסוף הטיפול הסתבר שהמחיר שנאמר לי בהתחלה היה ללא מע"מ והבחור בקבלה אמר שהוא ציין את זה למרות שלא שמעתי. שנית, גבו ממני על תוסף דלק מסיר משקעים בלי לשאול אותי בטענה שזה סכום נמוך.

מצורפת חשבונית עם פירוט. אשמח לשמוע את חוות דעתכם. האם נפלתי פה על תרמית? איך להמנע מכך בעתיד? מה הייתם עושים עכשיו?

תודה.

שילמת על 2.30 שעות עבודה, ולכן יצא יחסית סכום גבוה.

מי שקובע שעתון לכל טיפול הוא יצרן הרכב ולא מוסך. לא יודע מדוע זה צריך לקחת כל כך הרבה זמן, אבל אלו הוראות יצרן ואין למוסך אפשרות להשפיע עליהן. למי שלא שם לב, הוחלף גם נוזל קירור.

בדקתי וזה באמת הזמן שיצרן הרכב קבע - 2.20 לטיפול 30.000 + תוספת נפרדת להחלפת נוזל בלמים. הוסיפו רק 10 דקות.

אלו מחירים רגילים של מוסך מורשה יבואן. גם הוספת תוסף דלק זה דבר די רגיל.

לא תקין שלא שאלו אותך לפני, אבל אולי הוא הופיע בהצעת המחיר הראשונית ולא שמת לב. מפה ועד לתרמית המרחק גדול. תוסף לדלק כן מבצע פעולת ניקוי שבהרבה מקרים יעילה ותורמת לפעולה תקינה של הרכב.

מחיר יקר יחסית, כן.

אפשר היה לחסוך חלק מהסכום אם הטיפול היה מתבצע במוסך כללי, כן.

אבל לא רימו אותך ולא עבדו עליך.

לא רואה שום סיבה להתלונן או לבקש פיצוי.

פורסם

לדעתי המחיר של החלקים סביר (אם באמת השתמשו בחלקים מאיכות טובה). המחיר של שעת העבודה קצת גבוהה לדעתי.

בפעם הבאה תעשה סקר שוק ואם אתה מתעקב על מוסך מורשה יבואן תעשה בין המוסכים סקר ותתמקח על מחיר.

אגב, אני לא מתבייש ומבקש תמיד הנחה. אין מה להפסיד.

לגביי תוסף הדלק זה באמת מרגיז שלא שאלו אותך.

אפשרות אחרת היא פשוט ללכת למוסך מורשה משרד התחבורה שאתה מכיר/קיבלת המלצה לגביו שמשתמש בחלקים איכותיים ויבצע לך את הטיפול במחיר זול יותר.

בברכה,

איתמר.

פורסם
שלום,

סיימתי עכשיו טיפול ברכב דייהטסו סיריון במוסך מורשה.

2 דברים הדליקו אצלי נורה אדומה. ראשית, בסוף הטיפול הסתבר שהמחיר שנאמר לי בהתחלה היה ללא מע"מ והבחור בקבלה אמר שהוא ציין את זה למרות שלא שמעתי. שנית, גבו ממני על תוסף דלק מסיר משקעים בלי לשאול אותי בטענה שזה סכום נמוך.

מצורפת חשבונית עם פירוט. אשמח לשמוע את חוות דעתכם. האם נפלתי פה על תרמית? איך להמנע מכך בעתיד? מה הייתם עושים עכשיו?

תודה.

[ATTACH=CONFIG]384965[/ATTACH]

המחיר לא יקר, זה המחיר במוסך יבואן, אתה תמיד יכול ללכת למוסך אחר, רק תזכור שאם תהיה בעיה היבואן יכול להתנער ממך בטענה שהמוסך שהלכת אליו לא מבין בטיפול ברכב

פורסם

מחיר החלקים סביר בהחלט ,מחיר העבודה(לאחר הנחה) גבוה ב30% והתוסף ממש מיותר (אפשר להמליץ ).לפחות חסו עליך והפלאגים רק נבדקו.

עד כמה שזכור לי נוזל קירור ופלאגים מחליפים כל 45000 ,אולי התבלבלו בטיפול?

פורסם
900 שח על החלפת שמן מנוע ושמן ברקס?! מוגזם ביותר ואם זה סטנדרטי למוסך מורשה כבר פשוט אין מילים!!

טיפול כזה במוסך כללי עולה כ-600 ש"ח. חמי מוכן לשלם פרמיה של כמה מאות שקלים פעם בשנה בשביל התענוג.

אני הצעתי לו לעבור למוסך הכללי שאני מטפל בו אבל הוא סרב.

בבקשה תחסוך ממני את התגובה שבמוסך חאפר ובנו בע"מ היו עושים לי את זה ב-250 ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...