Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראיתי מגוון מחירים

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=civic+1998+dx+timeing&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xcivic+1998+dx+timeing+set&_nkw=civic+1998+dx+timeing+set&_sacat=0

האם יש באמת הבדל?

יש סיני - זול ויכול להיקרע, אני מבין

אבל יש גם פרימיום, היש לו ביקוש?

היש צורך?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

כמו כל חלק חילוף - בדר"כ מקורי או תוצרת מוכרת ואיכותית (gates) יהיה עדיף על סיני / תחליפי.

האם יש ביקוש ? בוודאי, לפחות ע"י מי שכן מבין קצת או שמע דבר או שניים על חלקי חילוף.

לדעתי עדיף להשתמש במקורי (רצועת טיימינג איננה עולה כ"כ הרבה גם למקורי/איכות טובה לפי הקישור שנתת. כ"כ - מדובר בחלק שהוא

דיי קריטי הייתי אומר).

alfa 156 2.5.

פורסם

OK

מקורית של הונדה:

150 שקל - במוסך ארתור בירושלים

אקנה אותה

מותחן עולה 650 שקל.

מה לעשות עם המותחן?

יש להקל ראש במותחן?

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

לא, בשום פנים ואופן.

מותחן יכול לקרוס לפני הרצועה, אבל התוצאה תהיה זהה לקריעת רצועה.

גייטס חברה טובה, SKF או INA ביפניות יש גם KOYO.

פורסם

מותחן מקורי לסיוויק באמת עולה יקר ואין הוראת יצרן מפורשת להחליף אותו בכל החלפה של רצועת תיזמון.

מה שמוסכים מורשים בדרך כלל עושים - בטיפול תזמון ראשון (אחרי 100.000 ק"מ/5 שנים) מחליפים רצועה בלבד, בטיפול תזמון שני מחליפים רצועה + מותחן.

אם אתה לא יודע האם ומתי החליפו בעבר - תחליף גם מותחן.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב אני לא רוצה לקנות מותחן ב650 שקל לפני מע"מ, זה יקר לי.

מה אתם אומרים על הסט הבא?

http://www.ebay.com/itm/96-00-Honda-Civic-1-6L-D16Y7-D16Y8-Timing-Belt-Kit-Water-Pump-Valve-Cover-Gasket-/251513593308?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a8f60dddc&vxp=mtr

החגורת טיימניג תוצרת מוצובושי {זה לא מיצובישי? מה הולך פה?} רשום שהוא ספק OE של הונדה \ סובארו

משאבת המים של AISIN , מבדיקה , ראיתי שבאתר שלהם זה תוצרת אירופית, לא הבנתי איזה.

והמותחן של חברת GMB.

מי מכיר?

מי יודע?

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

עם המשלוח יצא לך לא כזה זול , לך לחנות פרטית רכוש סט או בנפרד חלקים איכותיים אין שום צורך לקנות במורשה . של חברות שרשמו לך.

כי אם בטעות ישלחו לך חלק לא מתאים אז בכלל תסתבך.

פורסם

המשלוח הוא חינם בשבילי

שולח לארה"ב, יש חבר שמוכן להביא לי את זה

חוזר לארץ ב15 לאוגוסט

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

מקפיץ שוב,

שאלתי את המוכר לגבי המוצרים, הסתום ענה לי כמו אמריקאי טיפוסי:

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]Dear eladns,

The belt was made from Mitsuboshi brand, tensioner from GMB, water pump from AIsin

- performancepart

[/TD]

[TD=width: 185]Reply in your email program or through My Messages[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]s.gif[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

btnRespondNow.gif

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

From: eladns

To: performancepart

Subject: Details about the item: eladns sent a message about 96-00 Honda Civic 1.6L D16Y7 D16Y8 Timing Belt Kit Water Pump Valve Cover Gasket #251513593308

Sent Date: 21-Jul-14 18:16:53 BST

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]Dear performancepart,

hello sir, i would like to know where does all the brands in this kit is made in?

china? italy? spain? USA?

thanks

- eladns

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

טוב אני לא רוצה לקנות מותחן ב650 שקל לפני מע"מ, זה יקר לי.

מה אתם אומרים על הסט הבא?

http://www.ebay.com/itm/96-00-Honda-Civic-1-6L-D16Y7-D16Y8-Timing-Belt-Kit-Water-Pump-Valve-Cover-Gasket-/251513593308?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a8f60dddc&vxp=mtr

החגורת טיימניג תוצרת מוצובושי {זה לא מיצובישי? מה הולך פה?} רשום שהוא ספק OE של הונדה \ סובארו

משאבת המים של AISIN , מבדיקה , ראיתי שבאתר שלהם זה תוצרת אירופית, לא הבנתי איזה.

והמותחן של חברת GMB.

מי מכיר?

מי יודע?

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

שאלתי היכן מיוצר כל חלק, האם AISIN מיוצרת בסין?

מה הוא ענה, הוא ענה מי מייצר אותו, סבבה, את זה ראיתי, אבל שאלתי בפירוש, היכן מיוצר

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

מה הוא ענה, הוא ענה מי מייצר אותו, סבבה, את זה ראיתי, אבל שאלתי בפירוש, היכן מיוצר

שלום.

AISIN היא חברה יפנית במקור ויצרנית מקורית של רכבים יפנים.

מניסיון שלי כמו בכל חברה יש ל AISIN כמה מפעלים בעולם והמשאבה שתקבל יכולה להיות מיוצרת ביפן / סין.

הפיקוח במפעל הוא בכל אופן של חברת AISIN ככה שהאיכות אמורה להיות ברמה גבוהה.

במידה ואתה מעוניין אני יוכל לבדוק מחר מחיר לקיט טיימינג + משאבת מים אצלי בחנות.

פורסם

מה זה רלוונטי איפה החלק מיוצר כל עוד החברה ברמה?

רמז, זה ממש לא משנה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש מבחר לא קטן של חברות גדולות שמייצרות קיטים לטיימינג:

Gates

Inna

Mapco

BOSCH

למיטב ידעתי היצרנים הנ"ל גרמניים.

אתה רוצה לחסוך ?

כנס לאתרי היצרנים השונים (מהרשימה הנ"ל), מצא את הדגם המתאים למנוע שלך וחפש מחירים.

ישנם יצרנים שניתן גם להזמין ישירות מהם.

• תוכן חדש...