Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שגר באריאל ונוסע לצד בני דודנו שמתי לב שחלקם נוסע על דגמים שלא קיימים בארץ.

מישהו יודע איך הם מייבאים את המכוניות האלה? האם מותר לקנות מהם רכב?

פורסם

בניגוד לאפשרות להעביר בעלות על רכב של תושב ישראלי לתושב השטחים עם לוחית רישוי לבנה אין אפשרות להמיר רישום של רכב ברשות הפלסטינאית לרישום במשרד התחבורה הישראלי.

ממה שאני יודע דגמים שאינם קיימים בארץ וכן נמצאים ברשות מגיעים בדרך כלל מירדן. יש גם כאלה שהגיעו בייבוא אישי לישראל ונקנו ע"י תושבי השטחים.

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

"נקנו"...שכחת להוסיף גם נגנבו על הדרך.

לא פעם יצא לי לראות רכב פלסטינאי עם פלסטיקה מפורקת ולא מפאת הגיל, הרכב פשוט נגנב משטח ישראל והוחלפו לו לוחיות, זויפו מסמכים המעידים על בעלות ורישום והוקוס פוקוס הרכב הוא בעל לוחיות לבנות/ירוקות.

מה שכן נתקלתי ברכבים מוזרים, יש איזה אחד שחונה באזור ברקן שממש מזכיר חללית מSTAR WARS.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

יש גם רכבים שמגיעים באופן חוקי מנמל אילת, בעיקר רכבי קיה.

אפשר לראות אותם עולים עם מובילית בצבע אדום-כחול.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שיעור בפסיכומטרי:

כל גנבי הרכב בארץ הינם פלסטינים (אליבא דה Lagy1941 וג'וני בוי)

לא כל הפלסטינים הינם גנבי רכב

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
יש גם רכבים שמגיעים באופן חוקי מנמל אילת, בעיקר רכבי קיה.

אפשר לראות אותם עולים עם מובילית בצבע אדום-כחול.

ראיתי שיירות של משאיות עם רכבי קיה וניסאן בחודש שעבר בדרך לאילת וגם בחזרה.

כמה עולה רכב חדש ברשות? יש יבואנים מסודרים שם? יש להם אתר אינטרנט?

פורסם

איך ניתן למכור רכב לרשות ? הבנתי שפעם היה ניתן להפקיד את הרישיון - כביכול להוריד את הרכב מהכביש ולמכור בשטחים. היום להבנתי זה אסור.

הלוואי שזה אפשרי, מחירי הרכב יד שנייה שלהם מטורפים. רכב פשוט כמו איזו פיאט פונטו שעולה פה 8 אלף, תימכר שם באיזור העשרים אלף.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...