Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 12000 קילומטר עם קליאו 1.2 ידנית (אוקטובר 2013), לא מרגיש רעשי רוח (לא עובר את ה120..), לא מבין על מה אתם מדברים בגימור לא אחיד - תא כפפות סטנדרטי ואפילו גדול ממה שהיה לי במכוניות הקודמות, פתחי מזגן נוחים לשימוש וכיוון, הכל מחומרים סטנדרטיים לחלוטין. מרצדס זו לא, אבל ללא ספק מהאופציות היותר מוצלחות בקטגוריה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כאמור, הדיווח של שניכם אינו חדש. אחרים שמו לב לכך לפניכם. כנראה שיש כאלו הרגישים לכך וכאלו שאינם..

אם חשוב לך בידוד הרעשים - וזה לגיטימי לגמרי! - בדוק את הפיאסטה והפולו.

:idea:
פורסם
אחרי 12000 קילומטר עם קליאו 1.2 ידנית (אוקטובר 2013), לא מרגיש רעשי רוח (לא עובר את ה120..), לא מבין על מה אתם מדברים בגימור לא אחיד - תא כפפות סטנדרטי ואפילו גדול ממה שהיה לי במכוניות הקודמות, פתחי מזגן נוחים לשימוש וכיוון, הכל מחומרים סטנדרטיים לחלוטין. מרצדס זו לא, אבל ללא ספק מהאופציות היותר מוצלחות בקטגוריה.

הכל יחסי ... מרצדס היא בטח שלא אבל אם משווים לקטגוריה אז יש דברים בגו... לא יודע למה אתה משווה אבל כשמציינים איכות חומרים ירודה הכוונה לרכבים חדשים מאותו שנתון וקטגוריה .

אם הרכב עונה על הצרכים שלך אז תהנה וסע בביטחה . יש כאלו שזה לא מפריע להם וכאלו שיותר . כנ"ל לגבי פתחי מזגן מרכזיים וידית הכיוון שמשאירה רושם די שביר . ( מה גם שממוקמים מאוד נמוך )

פורסם

אחרי 15000 ק״מ עם הקליאו 1.2 טורבו ונסיעה יומיומית בכביש 6 (מ-נשרים ל-חורשים ) ישנם רעשים מ110-100 קמ״ש (סבירים בהחלט) מקורות החיבור הקדמיים . בשעת נסיעה אפשרי לשמוע רדיו/מוזיקה בווליום רגיל לחלוטין מבלי לשים לב לרעשי הרוח.

החסרון היחיד (אם מדברים על רעשים) זה הגיר הרובוטי , לא יודע מה אתכם אבל מרגיז אותי לשמוע את העברת ההילוכים ב live במהירויות נמוכות.

לגבי מדדי שמיעה מול האינדיבידואל , אז אני עורך סאונד באולפן מזה 8 שנים , אני מאתר את הרעשים האלו בלית ברירה :-(

בתור בעלים לשעבר של פלואנס 2000 סמ״ק אני יכול לומר בוודאות שנוחות הנסיעה פחתה במקצת אבל לא הבדלים של שמים בארץ .

הקליאו החדשה מגניבה קופצנית נוסעת מעולה וכן גם חסכונית 1/16 נסיעה משולבת.

בקרוב נקבל אישור מהאישה גם להגברה :?

פורסם

^

עוד לא ראיתי אחת כזאת בכביש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נסיעת מבחן בקליאו 1.2: לא שמתי לב לרעשי רוח. מצד שני הייתי בין הראשונים שנהגו בה

נסיעת מבחן בקליאו RS: רעשי רוח מ80 קמ"ש בערך

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

עידכון מהיום:

קליאו RS בת מס' שעות, רעשי הרוח מתחילים באיזור ב118 קמ"ש

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לא מבין מה אנשים מדברים. לדעתי זה האוטו שנותן הכי הרבה תמורה לכסף, אני טועה ?

* גילואי נאות: יש לי סיאט איביזה.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אני אגיב לך מנקודת המבט של קליאו RS, במחיר שלו הייתי מצפה לאיטום מהרעשים האלה. מצד שני בינתיים זה החיסרון היחיד ששמעתי עליו

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

לא מרגיש רעש מיוחד,או לפחות שונה משאר הרכבים בקטגוריה.

כחבילה אני לא רואה שום רכב שנותן את אותה התמורה במחיר שלה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן לעשות קצת סדר לגבי הקליאו החדשה.

אז אני אתחיל בזה שיש לי את הרכב מינואר השנה בדגם ידני 0.9 ל' (קולקשיין לבן).

רעשי רוח יש, מתי מרגישים אותם? ביום כמו היום שהיו רוחות הרגשתי כבר ב-70 קמ"ש, הרעשים מגיעים מהקורות (ולא מהמראות, סגרתי אותן פעם אחת לשניה בנסיעה כדי לשמוע אם זה משם, השינוי לא היה מהותי). בימים סטנדרטיים זה מגיע סביב 90 קמ"ש. להגיד שזה מפריע? לי לא יותר מידי, בכל זאת לא מדובר פה על רכב סלון אלא על סופר מיני שדי לגיטימי שיבודד מהסביבה קצת פחות טוב.

מה שלא יהיה, מעולם רעשי הרוח לא היו כאלה שעם קצת מוזיקה בווליום סביר הם לא ינוטרלו ויורגשו בנסיעה, ואני חושב שאלא אם מישהו מאוד רגיש לרעשי רוח, זה לא מה שאמור להוות דיל ברייקר ברכב הזה.

עבורי לפחות היתרונות של הרכב עולים על החסרונות שלו, לפני שקניתי את הרכב עשיתי סקר שוק מאוד מעמיק בקטגוריית הסופר מיני ואני חושב שהתמורה שמקבלים מהרכב היא בהחלט סבירה ביחס למחיר שלו.

פורסם

צודק.

אני התחלתי לחקור קצת את הנושא של החלפת הקליאו עוד כמה חודשים, פשוט כי קיבלתי הצעה לא רעה עליה, שאיתה אני לא מפסיד כסף.

המסקנה היחידה שהגעתי אליה היא שהרכב היחיד שכדאי לי להשתדרג אליו היא קליאו עם מנוע יותר חזק (יש לי 75 כ"ס וזה לא הרבה).

• תוכן חדש...