Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח. השבוע קניתי כמה חומרים מתקדמים יותר ממה שהיה לי והיום רציתי לנסות אותם , אך המזג האוויר היום לא מאפשר ניקיון מלא של הרכב :( .אז החלטתי להתמקד בפנים הרכב.יש לי כמה כתמים ישנים על הדשבורד שאני רוצה לנקות וגם מלא כל מיני חריצים שיש בהם המון גיפה שאני אנקה עם קיסמי אוזניים.

רציתי לשאול אם אפשר לנקות את הפלסטיקה של הדש בורד ואת החריצים האלה עם onr או שזה יכול לעשות נזק כלשהו לפלסטיקה ?

לאחר כמה חיפושים כאן ראיתי שכשמדובר על ניקיון בפנים מדברים על שימוש בapc הרגיל מהסופרים ואואנאר זה גם סוג של apc אך אני לא סגור על זה ולא רוצה לעשות נזק.

ועוד שאלה , לשלשת של יונים על השמשות , האם אפשר גם כן לנקות עם אואנאר ?

ושאלה אחרונה :)

הרכב שלי בן 8 שנים והכיסויים שלו ( המקוריים) כבר לא במצב מושלם , לא גיפה אבל עדיין לא נקיים כמו פעם. ראיתי שאני יכול להוריד אותם בקלות על ידי פתיחת ריצרץ שזה אומר שאני יכול לכבס אותם או לטפל בהם בקלות בדרך כלשהי.

מה הדרך הכי טובה לקנות את הכיסויים האלה ? כביסה רגילה נראה לי תקשה על החזרתם למקום כי בדרך כלל כל דבר מכובס מתקבץ. אשמח לשמוע עצה על איך הכי טוב לקנות את הכיסויים.

תודה מראש

טל

פורסם (נערך)

ממש לא, ONR הוא לא חומר שמיועד לניקיון פנים הרכב. בשביל זה יש לך את ה APC.

לא יודע אם זה עשוי לעשות נזק, אבל אל תמצא יעוד לחומר הזה שלא הומלץ עליו עפ"י היצרן.

ל ONR יש שימושים רבים: חומר לשטיפת הרכב, Quick Detailer, חומר סיכוך לפלסטלינה, Pre Wash(שטיפה מוקדמת).

את הלשלשת יונים שיש לך, בתקווה שהרכב די נקי יחסית(שכבת אבק) תוכל להשתמש בשיטת ה QD עם ה ONR, בהתאם לדילול נכון.

תוכל להשתמש בדילול של 60 מ"ל ONR לליטר וחצי מים. להשפריץ על המקום המלוכלך, ועוד שפריץ על מגבת המיקרופייבר ופשוט לנגב.

תוכל להשתמש במדריך שפורסם ונכתב ע"י sChiPoPo התותח! חפש אותו בפורום, מדריך מדוייק ומוסבר כמו שצריך.

בקשר לשאלה האחרונה לא מבין אז לא רוצה לייעץ לך סתם. חכה לתשובות מאחרים.

עריכה אחרונה על ידי Spo1zZeNN

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

• תוכן חדש...