Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשריטה החדשה שצצה אצלי אחרי כמה דיפדופים פה בפורום והבנה שיותר אין סיכוי שמכון שטיפה רואה אותי מצידי גם שהרכב יהיה מלוכלך בטירוף,החלטתי כמו בכל תחום ותחביב שצצים אצלי ללכת עד הסוף עם זה כמה שאפשר והכיס מאפשר,אז הזמנתי את הfabric guard qtechniq מחו"ל כי בארץ כמובן שהוא עולה יותר מכפול ופי 3,חצי ליטר חומר הגיע עם עיקוב לא נורמלי מI4D למרות ששילמתי 10 פאונד משלוח,בקיצור לא יכולתי להתאפק והפשלתי שרוולים,מה בתפריט?,

התחלתי עם משענות ראש הם הכי נקיות הרבה פחות מגע של בני אדם מגיע אליהם,שמתי לב לחלק האחורי של המשענות של הספלפל האחורי שהן כבר מתחילות לדהות לאט לאט אז הוצאתי את השואב והתחלתי לשאוב אותן בכל הכוח של השואב שההכנה תיהיה כמו שצריך,חומרים וכתמים לא היו עליהן אז לא עשיתי משהו קיצוני מידי,סך הכל שואב טוב וריסוס של החומר,החומר אגב מאוד בזבזני וצריך לרסס עם תנועה כמו שהבחור מכימיכל מרסס,בלחיצה ותזוזה של היד לאורך החלק מקבלים כיסוי עם שטח יותר גדול ולא מבזבזים סתם חומר,חצי בקבוק הלך רק על המשענות,אני מניח שעוד בקבוק יוזמן היום או מחר,בדרך העלתי גם את השטיח של התא מטען היה שם כתם שלא הצלחתי להפטר ממנו כמה פעמים עם APC,היום נסיתי שוב עם APC עשיתי לפני זה קצת קיטור כדי לרכך את הכתם,ייבשתי ושוב הוא הופיע,אחר כך הלכתי על כל הקופה,קרבונה של יעקבי קרצוף מאסיבי עם מברשת סיבים בינוניים ואז שטיפה בצינור,כמה לכלוך יצא משם חבל על הזמן

538cd1feabf5c.jpg

538cd2409b98e.jpg

538cd3dbdb404.jpg

m7kj.jpg
פורסם

מעניין.

האם המוצר עזר להחזיר לבד האבוד את ה״חיים״ ? האם התוצאה דהויה פחות? אם כן אני רץ להזמין.

באחד מן הרכבים במשפחה הבד מתקרב ל15 שנה, ולא משנה מה ניסיתי, לא ראיתי שיפור משמעותי. כתמים אולי הוסרו אבל לא מעבר לזה

M-TECH E46

פורסם

התשובה לצערי שלילית המשענת ממש לידי כרגע לאחר ייבוש ולא ניראה כי יש שינוי בצבע הבד לטובה וגם לא לרעה,נישאר באותו מצב אבל עם הגנה

m7kj.jpg
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
http://srv2.jpg.co.il/2/539878b04d363.jpg. כל המושב רוסס בכמות בזבזנית בטירוף עם הפבריק לאחר ניקוי יסודי ומאסיבי,והנה התוצאה המאכזבת של חברת gtecniq הידועה והמהוללת.שלא יעבדו עליכם וימכרו לכם חארטות עריכה אחרונה על ידי דור-ל
m7kj.jpg
פורסם

אני חושב שאתה קצת לא הערכת נכון את החומר ממנו עשוי המושב שלך.

לכל בד או כיסוי יש דחיסות חומר שונה בנוסף לדפוס התפירה שלו.

אל תתפלא שהמושבים שלך סופחים מים, הבד הזה אוירירי מאוד.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...