Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה ראשונה (תאונת פח)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז דבר ראשון, מזל טוב (תמיד טוב להיות כבר אחרי הפעם הראשונה) ועוד יותר מזל שזה רק פח ולא נפש חס וחלילה.

ניראה שזה באמת שיפשוף מאוד קטן מה כן באמת ניראה שהבחור יוצא מהרכב כאילו מקסימום אתה רצחת את הרכב שלו.

המשך יום נעים!

פורסם

מה נסגר בסוף? אתה משלם לו? ואיך הבחור הגדול הגיב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מצטער שאני נודניק, אבל זו תופעה מאוד מעצבנת. תלמדו לפנות מנתיב שמאלי לנתיב שמאלי ולא לאיפה שבאלכם.

בקשר לנושא, העיקר שאתה בריא (אתה הרי בריא, נכון? הבחור הגדול הזה לא עשה לך כלום, נכון? :) ).

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
מצטער שאני נודניק, אבל זו תופעה מאוד מעצבנת. תלמדו לפנות מנתיב שמאלי לנתיב שמאלי ולא לאיפה שבאלכם.

בקשר לנושא, העיקר שאתה בריא (אתה הרי בריא, נכון? הבחור הגדול הזה לא עשה לך כלום, נכון? :) ).

אם ראיתי נכון מדובר בכביש דו סיטרי.

נתיב אחד לכל כיוון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים, עכשיו שאני מסתכל שנית, יש מצב שאת צודקת. אחרי הפניה ניתן לראות את תמרור ב-50. אני מתנצל על התקיפה הלא מוצדקת שלי כלפי פותח השירשור.

פורסם

בגלל שיש גם פנייה ימינה אני מסיק שמדובר על נתיב אחד לכל כיוון.

הטעות של פות"ש היא שהוא לא נתן זכות קדימה לרכב הנפגע, לפי המהירות שנכנס בה לצומת אני לא בטוח אם הוא הסתכל בכלל לכיוון כדי לבדוק.

מזלך שזה שפשוף קטן ולא משהו גרוע יותר, קח את זה בתור שכר לימוד ולמד להיות עירני יותר בכביש להבא.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

חד משמעית - הצלם לא ציית לתמרור ",ן זכות קדימה".

לפי מבנה אי התנועה בהמשך הדרך מדובר בכביש דו סטרי.

פות"ש - יש לך מזל שנגמר בנזק קן וכנראה גם עם נהג שני רגוע (למרות שנראה מפחיד).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא יודע מאיפה הוא בא לי

אם היית מאט כמו שצריך לפני פניה כזאת ומסתכל ימינה, היית רואה מאיפה הוא בא לך.

מחלקים רשיון נהיגה חינם היום?

פורסם

אהבתי את התגובה של הבחור הגדול :lol:

אתה עדיין חי פות''ש?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חי וקיים, הנהג היה רגוע, חבר שלו היה עצבני והתחיל לצעוק עליי, למרות שביקשתי סליחה והודיתי באשמה.

שני חברים שלי שנסע אחריי עצרו, ואז שיחסי הכוחות השתנו הם הלכו לבית בלי לבקש כלום.

• תוכן חדש...