Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב אנשים,

לצערי הרב בחדר שלי אין מזגן. השנה התחלתי ללמוד והינה הגיע תקופת מבחנים. הבעיה היא שאני אמור לשבת מיוני עד אוגוסט וללמוד מהבוקר עד הלילה. ניסיתי להשתמש במאורר תעשייתי, מצנן וזה פשוט לא עוזר, מה שהורס לי את הלמידה.

מדובר בחדר דיי קטן, אולי אפילו בינוני. והקאץ הוא שאני צריך לממן את קניית/העברת המזגן בעצמי, מה שמשאיר לי את האפשרות הזולה ביותר.

יש לי מספר אפשרויות

1. בסלון יש מזגן של אלקטרה (קמה ראשונה, החדר שלי בקומה השניה) שהפסיק לעבוד בחורף, אף אחד לא יושב בסלון, מה שמאפשר לי להשתמש בו .

התקשרתי לטכנאי מזגנים ותיארתי לו את הבעיה - המזגן והמדחס עובדים אבל לא יוצא אויר קר/חם. ע"פ הטכנאי צריך להכניס גז - 450 ש"ח, במידה ויש דליפה המחיר יעלה, אפילו עד מאוד, כמובן זה תלוי בסוג ובמיקום הדליפה. כמו כן הוא אינו מעביר מזגנים. חשוב לציין שהמזגן הוא 2 (או 2.5 ) כוח.

2. לקנות מזגן קטן - למיטב הבנתי אני צריך לכוון ל1 כוח. בדקתי קצת באינטרנט וטווח המחירים הוא 1100-1200 ללא התקנה.

3.לקנות מזגן יד שניה - לדעתי האפשרות הכי פחות טובה, מבדיקה ביד 2 ראיתי שהמבחן אינו גדול במיוחד, כמו כן אני לא מבין במזגנים מה שפותח את האופציה שפשוט יעבדו עלי.

אם למישהו יש תובנות, המלצות, וכוי אני אשמח לשמוע

תודה ושבת שלום

פורסם

לא מבין למה אתה צריך לשלם על תיקון המזגן בסלון. מקובל שתיקון תקלות בדירה זה על חשבון בעל הבית (אלא אם סיכמתם אחרת בחוזה).

לגבי המזגן בחדר, לקנות מזגן לדירה שלא בבעלותך השקעה גדולה במשהו שהוא כלל לא שלך. מצד שני כאן זה לא לגיטימי שבעל הדירה יקנה. אפשר אולי להגיע איתו להשתתפות בתשלום, כי בסופו של דבר המזגן משאר איתו.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם
לא מבין למה אתה צריך לשלם על תיקון המזגן בסלון. מקובל שתיקון תקלות בדירה זה על חשבון בעל הבית (אלא אם סיכמתם אחרת בחוזה).

לגבי המזגן בחדר, לקנות מזגן לדירה שלא בבעלותך השקעה גדולה במשהו שהוא כלל לא שלך. מצד שני כאן זה לא לגיטימי שבעל הדירה יקנה. אפשר אולי להגיע איתו להשתתפות בתשלום, כי בסופו של דבר המזגן משאר איתו.

כמובן שהייתי חייב לציין שאני עדין גר אצל ההורים..

פורסם

בשביל חודשיים לא קונים מזגן, חמים ככל שיהיו.

אין לך ספריה באוניברסיטה/מכללה? עשה לעצמך נוהל קבוע - נכנסים לספריה על הבוקר כשהיא נפתחת, יוצאים בצהריים לארוחה קלה וממשיכים לשבת עד שהספרנית מגיעה ומגרשת אותך. תאמין לי שאתה לא צריך יותר שעות לימוד מזה ביום, כי זאת לא הכמות של השעות אלא האיכות. ואם אתה בספרייה, בשקט מוחלט, במזגן חינם, הפלאפון בכיס והלפטופ בבית - אתה לומד בצורה איכותית. יתרון נוסף הוא שזה לא משנה אם אתה רוצה ללמוד לבד או בקבוצה, בספריה יש הכל מהכל.

העברתי ככה לא מעט תקופות מבחנים, למרות שהיה לי מזגן בדירת הסטודנטים שלי. חוזר לדירה לקראת 20:00-21:00, אוכל ארוחת ערב, רואה פרק באבודים והולך לישון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תמצא טכנאי יותר זול. לפני שנתיים מילאו לי גז במזגן ב250 ש"ח.

אני גם חושב שמן הראוי שההורים לפחות יעזרו קצת עם המחיר של תיקון המזגן בסלון שלהם...

ומה שאתה לא עושה - וותר על מזגן נייד. לא שווה כלום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

במקום מזגן לך על מאוורר מגדל.

עוצמה מצוינת ולא מאוד רועש, היתרון זה שהמחיר נמוך (קניתי ב-400 לפני כמעט שנתיים, בטח ירד מאז) והוא נייד.

הוא גם עושה את העבודה יופי, אמנם לא יביא אותך לקור של הקוטב הצפוני, אבל נעים איתו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...